
Selam, nasılsınız?
Size birşey söylemeye geldim.
Belki bazınız bana her ne kadar yoruma yazmasada küfür edip gidecek belkide bazılarınız kitabı kütüphanesinden kaldıracak belkide bana bunu yapmamam gerektiğine dair tavsiyeler verecek.
Hepinize saygım sonsuz öncelikle bunu bilmenizi istiyorum fakat yapamıyorum .
Evet bölümleri beğeneniniz var fakat ne bir düzen oturtabiliyoruz ne başka birşey siz bile artık okuyup geçiyorsunuz.
Bir düzeni bile olmayan bir kitapta memnun okuyucu beklemek bence hata ve evet bu en çokta benim hatam. ya başlamayacaktım ya da başladıysam sonuna kadar sürdürecektim.
Ama ben maalesef ki sürdüremedim. Eğer kitabı başından beri okuyanlar varsa aranızda aradaki kitabı bırakmama gerektiğine dair yazdığım yazılarıda görmüştür.
Ben kitaba isteyerek başlamadım. Daha doğrusu evet aklımda böyle birşey vardı fakat bu zamanda değildi . Yakın bir arkadaşım kitap yazmak istediğinden ve benimde yapabileceğinden bahsetti.
O zaman onunla birlikte aynı anda başlamanızı çok istedi ve doğruyu söylemek gerekirse kıramadım.
Başta sadece baştan savma, bir konu üzerinde durmadan yazdığım kitap bugün 20 bin okuyucuya ulaştı fakat hala düzenli bir bölüm günü bile yok.
Sitemim asla size değil yanlış anlamayın. Sitemim kendime ve yapamadıklarıma. Dediğim gibi kitaba kendimi hazır hissedene kadar ara vermek istiyorum. Siz ne dersiniz bu duruma?
Sonuç olarak her ne kadar beğenilip beğenilmese de okuyorsunuz ve bu yolculuğa benimle birlikte katıldınız.
Ve ben o kadar kişinin kararını tek başıma vermek istemiyorum.
Ne dersiniz bu duruma?
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 21.66k Okunma |
1.87k Oy |
0 Takip |
56 Bölümlü Kitap |