Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Sesiz çığlıklar

@ela_nurkcmz

İnsanlar seslerindeki çığlıkları bağırarak duyurmaya çalışırlar, başarılı olurlar da. Peki ya ben hiç çığlığımı duyurmaya çalıştım mı ,evet çalıştım ama kimse duymadı belki de duydular ama duymamazlıktan geldiler. Bende çığlıklarımı sessizce atamaya başladım yani gülerek ben her güldüğümde çığlık attım ama kimse fark etmedi.

 

Bilgisayarın başında yeni avımla ilgili bilgiler topluyordum, sarrafın bana verdiği tek bilgi herifin erkeklerden hoşlanmasıydı, geri kalan herşeyi bana ve çocuklara bırakmıştı ve bu konu hakkında tek kelime etmedi. Bilgisayarın başından sıkılarak kendime şarap almak için kalktım.

 

Şarabımı bardağa boşaltma zahmetinde bulunmadan kafama diktim, o sırada içeriye Salih ve Murat girdi, Murat içeriye girer girmez elimdeki şarabı aldı ve kafasına dikti lakin diktiği gibi hepsini geri püskürttü "bu ne ya, neyli bu kızım" damağındaki tadı silmeye çalışıyordu "kirazlı şarap" şarabı ondan alarak kafama diktim "kirazlı mı, kiradan nefret ettiğimi biliyorsun neden söylemedin" bunu söylerken komidinin üstündeki su dolu sürahi kafasına dikti ,"sormadın ki" dedim umursamaz bir tavırla.

 

Murat lafımla beraber gözlerini devirdi ve yanıma oturdu. "bir şey buldunuz mu" dedim "evet bulduk" Salih rahat bir tavırla anlatmaya başladı "dediğin gibi erkeklerden hoşlanıyor ve buna çocuklarda giriyor" söylediği şeyle kaşlarımı çattım, Salih te bunu söylerken anındaki damar belirgin olmuştu "sürekli gittiği bir mekan var ve ora-" öfkeyle ayağa kalktım ve cümlesini bitirmesine müsaade etmeden "anladım" Murat en sonunda sessizliğini bozarak ayağa kaktı ve yaramaz bir çocuk gibi kolusunu omuzuma attı "plan ne peki ateş böceği" kolusunu omuzumdan ittirip bilgisayarın başına geçtim.

 

Sinsi bir sırıtşla onlara döndüm "aha bak ateş böçeğinin aklına bir şey geldi" Murat keyifle bana bakarken söyliyeceğim şey onu bozguna uğraracaktı, Salih konuşmamı ister gibi bana bakıyordu "hadi amaaa" Murat sabırsızca beklerken konuya girdim "herif uzun boylu, sarışın, kahve gözlü ve kaslı kişilerden hoşlanıyormuş" murat iğrenmişçesine "yok artık herifin kriterleri bile var amına koyim" Salih ne bahsettimden anlamış olacaktık kendini gülmemek için zor tutuyordu "ama ateş böceği sen sanki beni tarif ettin ha" Murat hala anlamamıştı ve hala da konuşuyordu. Salih en sonunda kahkahyı patlattında bende kendimi tutamadım ve gülmeye başladım, murat en sonunda anlamış olucaktı ki gözler fal taşı gibi açılmıştı, "hayır kesinlikle hayır herifle yatmicam" gülmemi durdurmaya çalıştım ama başarısız olmuştum ve karnım ağrımaya başlamıştı.

 

"bak şimdi oğlum birsürü parası var ha zengin herif istediğini alır" Salih Muratla dalga geçiyordu ve ben bununla beraber büyük bir kahkaha attım, yere düşmemle ikisini bakışkarı bana döndü "ayh yeter valla gülmekten öldüm" Murat bana alınmış şekilde bakarak "alıcağın olsun Nil" dedi"oğlum öyle bir şey yok sen uydurdun ne yatması lan"yüzümü buruşturdum "hem iğrenç".

 

Bana kafasını salladı ve "tamam ozaman Salih yapsın Hı hı kesinlikle"

 

ona kafamı hayır anlamında salladım "Salih olmaz o esmer ve yeşil gözlü planı riske atamam". Murat yenilmişcesine "ne yapıyorum yatmak dışında" dedi

 

"yarın anlatırım, bugün dinlenelim uzun bir gün olucak nede olsa özellikle senin için " son kelimelerime bozulmuştu ve ben hala gülmeye devam ediyordum .

 

Loading...
0%