Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@elas_diary

1.BÖLÜM GİRİŞ

Normal bir günden farklı bir gündü bu gün YKS sonuçları açıklanıcaktı . Uyanır uyanmaz bilgisiyarı açıp sonucuma baktım. İstediğim yeri kazanabiliyordum ama beklediğim puandan düşük almıştım . Babam yüzümün düştüğünü görünce kafama bir öpücük kondurup dışarı çıktık.Baba kız beraber moral dondurması yiyecektik. Issız bir sokakta olan dondurma dükkanına girdik dondurmalarımızı aldık ardından sokakta yürümeye devam ettik.Bir anda sokağın sesizliği bir kurşun sesi ile bozuldu .Ateş eden adam ile aramızda en az 15, en fazla 20 metre vardı adamın yüzünde siyah kar maskesi vardı yüzü belli olmuyordu. kurşun bir anda babamın kalbine isabet etti.. kanlar içinde yere yığılması dört beş saniye aldı."baba"diye haykırışlarım ile mahalemin ayağa kalktığını hisediyordum.DONDURMACI HÜSEYİN Amca ilk önce ambulansı arayıp yanımıza geldi Ceketimi çıkarıp kanıyan yere bastırdım nabızı çok yavaştı.Hiç kimsenin olmadı sokak bir anda insan yağmuruna dönüştü.Beş dakika içerisinde ambulans geldi ama nabızı neredeyse hiç atmıyordu hemen hastaneye gitik

4 SAAT SONRA

Annem ve kardeşim gelmişti .Olayın şokunu daha atlatamamıştım .İfade için karakola çağırmışlardı gittim ve İfademde olayları teker teker anlatıktan sonra hastaneye gitim herkes hüzünlü ve ağlamaklıydı onların söylemeye dili varmadı ben inanamadım ama ben inanmak zorundaydımm babamın öldüğünü .


KENDİME SÖZ VERİYORUM BEN DEFNE YILMAZ İSEM BABAMIN İNTİKAMINI ALICAKTIM...

4,5 AY SONRA 

Oayın ardından çok fazla zaman geçmişti .İyi olmaya çalışıyorduk yada iyi gibi gözükmeye artık taziye için gelen misafirler gelmiyordu .Üniversteler yarın başlıyacaktı ama hiç gitmek istemiyordum HATA evden dışarı adım atmak dahi istemiyordum . Sabah olmuştu penceremden gelen güneş ışığı gözlerime vurması ile uyandım Annemin beni çağırdını duyuyordum "DEFNE""DEFNE " "DEFNE" ama gitmek istemiyordum. Hemen odama geldi en son babamın beni öptüğü gibi saçımı okşayıp saçlarımdan öptü ve zorla da olsa beni kahvaltı sofrasına oturtu.

Saat 10.00 olmuştu hemen giyinip ünüversteye yetişmeye çalıştım .ilk gününden geç kalıcaktım.Bir anda kumral saçlı orman yeşili gözlü aşırı yakışıklı bir adam ile çarpıştık elimdeki kitaplar nehirden akan su damlaları gibi elimden düşmeye başladı ."pardon" dedi yabancı ve kitapları almama yardım etti yoluma devam etmeye başladım sonunda sınıfa varmıştım ders başladı ve çokhızlı bitti . Sebebini anlamadım şekilde ünüversite'nin ilk günü çok hızlı geçmişti eve doğru giderken telefonuma bir bildirim geldi . "SEVGİLİ DEFNE HANIM BABANIZI KİMİN ÖLDÜRDÜNÜ ÇOK İYİ BİLİYOORUM MÜTEFİK OLABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM SONUÇTA DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR YARIN'A KADAR ZAMANINIZ VARDIR ..." BU haber ile beyinimden vurulmuşa döndün .Eve daha hızlı adımlar ile yürümeye başladım. "babamın katilini biri bilebilirmiydi.sonuçta yüzünde kar maskesi vardı ya bilen birisi var ise o kişiden intikamımı çok ağır alıcaktı." Hemen numarayı aradımda böyle bir numara yoktur diyordu .Sonunda eve varmıştım saat 17.47 oluyordu . annem beni kapıda karşıladı akşam yemeği ,biraz sohpet 'den ve kardeşim ile ilgilendikten sonra odama geçip gözlerimi kapatmaya başladım

Bir bildirim sesi ile uyandım .yataktan sıçrarcasına gözlerimi ovuşturarak yataktan kalktım mesajda "DEFNE HANIM UMARIM KARARINIZI VERMİŞSİNİZDİR .BİR SAAT SONRA SİZİ ATICAĞIM KONUMDA BEKLİYOR OLACAĞIM"Yazıyordu ."Bu gerçek olabilmiydi ya adam hırsız katil yada organ mafyası ise ne olacaktı .ama babamın katilini bildini söylüyordu .Ben ne kadar ecelden korksamda babamın intikamı çok önemliydi .Hemen giyinip attı konuma doğru yürümeye başladım . Oraya vardımda benden en fazla beş altı yaş büğük olan bir adam vardı . Adam aşırı yakışıklıydı siyah saçlı kahve rengi gözlü iri bir adamdı.konuşmaya başladı "MERHABA DEFNE HANIM BEN YUSUF YEREBAKAN BABANIZIN KATİLİNDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN BİR PİLANIM VAR AMA SİZİN DE YARDIM ETMENİZ GEREKİYOR..."


BÖLÜMSONU


Loading...
0%