Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@elas_diary

2.BÖLÜM İNTİKAM PLANI

Bir andadona kaldım azımdan kelimeler bir anda hiç düşünmeden çıkmaya başladı ."ney yapmam gerekli" Yüzüylebir anda kibirli ve mutlu gibi bir gülümseme attı ve konuşmaya başladı. "baban hakında herşeyi bildiğini mi sanıyorsun küçük kız " dedi ukala bir şekilde .tabikide babam hakında herşeyi biliyordum beş yaşından beri poker oynamayı öğretirken benim ile konuşurdu.Çoğunlukla hayat dersi olurdu ama herşeyi anlatırdı "Tabikide evet babam benden hiçbirşey saklamazdı." dedim ve sırıtmaya başladı . " Babanın kıbrısta kumarhane işlettiği ve annen ile evlendiğinde bıraktığını da biliyorsundur o zaman ." Babamdan bahsediyor olamazdı .Babam hiçbir zaman yasa dışı birşey yapmazdı .Cebinden bir fotoraf çıkartıp konuşmaya başladı ."Bu Alperen bıçak babanın en yakın arkadaşıydı taaki bir mesele yüzünden kavga edene kadar. Babanın katili odur yada oğulu Deniz Bıçak'a yaptırmıştır." HiçBİR şekilde kesin konuşmuyordu. ona nasıl güvenecektim. Yanımıza garson geldi ve iki çay olan siparişimizi alıp giiti .

"peki planını anlatın bende sana he dedim sana nasıl güvenebilirim ." garson çayları masaya bırakıp gitti.

"güvenebilirsin ,sonuçta düşmanımın düşmanı dostumdur."

"Anladım,planın nedir" çayından iki yudum alarak konuşmaya başladı.

"10 yılda sadece birkez olan geçen seferkinin en iyi on pokercisi yada onun veliyahtları oynıyacatır,Tahmin ett 10 yıl ne zaman doluyor 4 gün sonra. ve babanda onlardan birisiydi. "

ben sabırsızca lafa atıldım. sesimi yükselterek

"peki bunun benim ve intikamım ile ne alakası var "

hafif egoist bir bakış attı " Tahmin ett bakalım bu pokerin başında kim var ,DENİZ BIÇAK en büğük intikam bizim pokerde kazanmamız olucaktır."

telefonum çalmaya başladı annem arıyordu hemen açtım. "NERDE KALDIN SENİ MERAK ETTİM SABAH HIZLICA ÇIKTIN İYİMİSİN" Ona bu olanları anlatamazdım babamdan sonra onu daha fazla üzemezdim ."Annem ben Ezgiler ileyim birazdan kalkıcam en geç bi yarım saate gelirim." tamam canım diyerek kapatı .

"Birşey mi oldu "

"yok birşey olmadı ama benim gitmem lazım " kafa salıyarak konuşmaya başladı.

"Herhalde teklifimi kabull ettin. 3 gün sonra seni arıyacam ve kıbrısa gidicez." başım ile onayladım ve kalkıp eve doğru yürümeye başladım.15dk içerisinde kapının önündeydim kapıyı açtımda annem yanıma geldi ve öğle yemeyi yedik.yemek boyunca azımdan laf almaya çalıştı ama ben o konu hakında konuşmadım. kardeşimi okuldan alıp eve getirdim ve beraber ödevleri ile ilgilendikten sonra saat sekiz buçuk olmuştu."herkese iyi geceler ben ders çalışıp uyuyacam iyi geceler" diyerek yanlarından ayrıldım hemen yatağıma yattım ve gözlerimi kapatım hemen uyumuşum.​​​​​​​​​​​​​​

3 GÜN SONRA

Perdenin aradından sızan güneş ışınları ile uyandım.hemen giyinip iki üç kıyafet hazırlıyıp annemin ve kardeşimin yanına gidip kahvaltıya ve konuşmaya başladım. "günaydın,annem bu birkaç gün ezgiler ile kampa gideceğim annem haberin olsun beni merak ettme " gülümsiyerek konuşmaya başladı. "günaydın meleğim kampta sana iyi eylenceler bana haber vermeyi unutma tamam mı ."kafamı salıyarak onayladım ve masadan kalktım. telefonuma gelen mesaj ile giyinmeye başladım pembe düz crop altına siyah pantolon giyip açık kumral saçlarımı önüme alarak odamdan çıktım anneme veda ederek evden çıktım.beni kapıda bekliyen Yusuf 'u gördüm ve yanına gidip arabaya bindim. hava limanına vardık sonunda kıbrısa gideceğimiz uçağa binip koltuğa oturdum yusuf da yanıma oturdu .ufak bir sohpeten sonra kıbrısa varmıştık

 

BÖLÜM SONU


Loading...
0%