Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Aşık Olmuşsun

@elfstkn

Çilekli çikolata:
Ooo bakıyorum engel kalkmış.

Barın:
Evet kaldırdım.
Sana bir şey anlatsam beni engellemeden dinler misin?

Çilekli çikolata:
Tabii. Dinliyorum.

Barın:
Bugün sevgilimle aramızdaki sıkıntıları halletmek için bir kafede buluştuk. O gün ise bir kız geldi. Giderken adını duydum. Kafe sahibi bu akşam için gelmesini arkadaşlarının da gelmesini istedi. Sorgusuz sualsiz kabul etti...

Çilekli çikolata:
Devam et.

Barın:
Adı Rüya. Kafe sahibinin dediğini duyduktan sonra akşama kadar o bölgede dolaşıp Rüya ve arkadaşlarının gelmesini bekledim. Çünkü kız bende öyle bir etki bırakmıştı ki. Bu arada eski sevgilimle aramızdaki sorunları halledemediğimiz için ayrıldık. O zaman anladım ki ben onu gerçekten sevmiyormuşum. Rüya'yı gördükten sonra her şey değişti sanki. İlk görüşte aşık oldum desem yeriydi o an.

Neyse akşam oldu geldiler yeşil çiçekli hoş bir elbise giymişti. Kafeye geldikleri gibi çalışmaya başladılar. Üç saat sonra dışarıda tam karşıma oturdu. Konuştuklarına kulak misafiri olmuştum. Nezaketen onları eve bırakabileceğimi söylemiştim. Tabii Rüya biraz tereddüt etmişti ama kabul etti.

Biliyor musun onunla aynı okuldayız ve sadece benden bir yaş küçük. İlk kez görmeme rağmen onu aklımdan hiç çıkmıyor. Anonim senin sevgine saygım sonsuz ama Rüya... Bilmiyorum. Sence neden böyle oluyor?

Çilekli çikolata:
Beni seveceğini tahmin etmemiştim zaten. Benimki hep hayaldi sadece. Kız baya şanslı desene. Sen gibi kalbi ponçik birisi çıktı karşına.
Ve hayırlı olsun. Sen aşık olmuşsun Barın. Ve merak etme bundan sonra sana yazıp rahatsız etmem.
Mutluluklar.

(Artık bu numaraya mesaj gönderemezsiniz.)

Barın:
Hayır hayır yapma bunu. (01:30) (iletilemedi)
Bunları beni engelleyip git diye yazmadım. Sadece farklı duygular hissediyorum ve bunu bir tek sen anlayabilirdin. (01:40) (iletilemedi)

 

Kısa bir süre texting olmayabilir tam emin değilim. Belki anonim kızımız engeli kaldırır mdmvxkvlkf.

Neyse size iyi okumalar. Bayyyys :")

Loading...
0%