Yeni Üyelik
13.
Bölüm

Sürpriz

@elfstkn

 

Her aşkın ya da sevginin sadece dış görünüş olmadığını bu bölümde göreceğiz. Evet kızımız güzel ama içi ayrı bir güzel. Oğlumuz yakışıklı ama içi ayrı bir güzel. Yani aşkın ve sevginin sadece dış görünüş olmadığını bilelim :')

Bu ses nedense bana çok tanıdık geliyordu. Hem de çok yakından tanıdığım birisinin sesiydi. Arkama döndüğüm de ise bizim tayfanın burada olduğunu gördüm. Soran gözlerle onlara bakıyordum.

"Hey n'aber?" dedikten sonra herkesi taramaya başladım. Sadece bir kişi yoktu.

Rüya.

Neden gelmemişti ki? Ya da neden gelsin ki? Değil mi?

"Dostum bön bön bize bakacağına arkana dönüp anonimin kim olduğunu öğrensen daha iyi edersin." Efe bunu dedikten sonra göz kırpıp arkama bakmama neden olmuştu.

Gördüğüm kişiyle kısa bir şok geçirdim.

O sesin sahibi ve benim anonimim Rüya'ydı. Bu zamana kadar kendini belli etmemesi ise ayrı bir şokluktu.

"R-Rüya."

"Barın, çilekli çikolata yer misin?" Lafa bodoslama dalmak diye buna diyorduk sanırım.

"Yerim." Sesimiz fısıltı gibiydi sadece Rüya ve ben duyuyorduk. Sanki arkadaşlarımız yokmuş gibi.

Güldük. Bu zamana kadar dikkat etmemiştim ama gülüşü çok güzeldi.

"Gülüşün çok güzel." Utanmış bir şekilde;

"Teşekkür ederim."

Sanırım hayatımda aldığım en güzel doğum günü bu gündü.

 

Bir gün sonra Rüya'dan,

 

En mutlu günüm bu olabilir. Dün akşam Barın'ın karşısına çıkarken ki korkum görülmeye değerdi ama korkumun üzerine gittim ve başardım...

Bugün okulda ne olur bilemem ama şu kesin ki mutluluktan havalara uçarım. İçim de öyle güzel bir his var ki. Tam o sırada telefonum titredi.

Benimki ❤
Günaydııııııın...

Ben:
Günaydın da hayırdır sabah sabah bir şey mi oldu?

Benimki ❤
Sana yazmam için illa bir sebep mi lazım.

Ben:
Yani bilmem, durduk yere bana yazmazdın.
O yüzden.

Benimki ❤
Hmm...
Bence sana yazmak için en büyük sebep senin olman.
En güzel sebeplerden biri :')

Görüldü...

Evet görüldü attım. Yani ilk kez değil ama hala böyle şeyler yazdığı zaman beyaz ışığı görüyorum, sonra bir bakmışım gerçek dünyadayım.

Benimki ❤
Hey Rüya orada mısın?

Ben:
Evet evet buradayım.

Benimki ❤
Ha iyi.
Ben de bir anda kalpten gittin sandım.

Ben:
Susacak mısın yoksa engel mi gelsin?!

Benimki ❤
Yooo susmayı düşünmüyorum.

(Artık bu numaradan mesaj ve aramaları alamazsınız.)

Evet o çok sevdiğiniz Barın'ı engelledim.

 

Barın'dan,

 

Evet, bugün okuldan sonra Rüya'ya mükemmel bir sürprizim var. E arkadaşlarının da yardımını almış olabilirim. Sabah konuşmamızdan sonra beni engellemişti. Ne yapayım çok tatlı oluyor böyle. Sürprize gelecek olursak neyse akşam öğrenirsiniz.

Bu sürpriz yüzünden okulda ilk üç dersi kaçırdım. Benim için pek önemli değil ama geleceğim aklıma gelince üzülüyorum. Okula geldiğimde dördüncü ders giriş zili çalmıştı. Acaba Rüya beni merak etmiş midir?

Sınıfa doğru adımlarken hocanın sınıfa gittiğini fark edip koşarcasına sınıfa girdim. Peşimden beş dakika sonra hoca da girdi ve işkence gibi bir kırk dakika geçti.

Sonunda öğle arasına geçmiştik. Oğlanlarla beraber kantine geçip kızlarla beraber rahatça oturabileceğimiz bir yer seçmiştik. Biz oturur oturmaz kızlarda gelmişti. Rüya;

"Selam herkese." Arkadaşları da selam verip oturduk. Neden bizden kimse kızlara cevap vermedi? Efe ve Kamer'e dönüp;

"Lan kızlara niye selam vermediniz. Hadi ben heyecandan konuşamıyorum. Peki ya siz?" Efe;

"Oğlum bilmiyorum. Ama şu an da çok dikkat çekiyoruz. Kızlara dönelim."

"Şey kusura bakmayın. Duymadık sizi. Özür dileriz." Ve bu benim Rüya için bilmem kaçıncı özür dileyişimdi. Ama nedense hoşuma gidiyordu. Gülümseyip;

"Önemli değil. Kafanızın bir şeyde takılı kaldığı belli. Böyle hem heyecanlı hem telaşlı." Çok mu belli ediyorduk. Eğer erkenden bir şey çakarsa sıçardık.

Net.

"Yaa öyle mi duruyormuşuz?"

"Evet!" dedi hepsi birden. Eğer oradan kaçmazsak fena şeyler olacaktı. Tekrardan oğlanlara dönüp kalkmamız gerektiğini işaret ettim. Allahtan bu durumlarda ne yaptığımı anlayıp ortadan sıvışabiliyorduk.

"E kızlar bizim kalkmamız gerek sonra görüşürüz. Eğer isterseniz akşam üzeri Alya ablanın kafesinde buluşabiliriz. Ne dersiniz?" Heyecanlı gözlerle Rüya'ya bakıyordum.

"Tabii geliriz yediden sonra. Uygun mudur?"
"Evet evet uygun." Deyip hızla kaçtık oradan. Akşam yediye kadar görünmesem iyi ederdim.

 

***********

 

Akşam dediğimiz saatte hepimiz tam takım buradaydık. Yalnız bende büyük bir heyecan vardı? Ya yaptığım sürprizi elime yüzüme bulaştırırsam. Hele ki kabul etmezse... Kötü düşünceleri kafamdan kovmanın daha iyi olduğuna karar verip bizimkilerin yanına gittim. Sadece küçük bir oyunla Rüya geç gelecekti.

Şimdi herkes yerini almış Rüya'nın gelmesini bekliyorduk. Ve bam Rüya buradaydı. Tam bir prenses gibiydi.

"Hey! Herkes nerede? Ben mi erken geldim acaba?"

Tam o sıra da konfetiler patladı. Arkadaşları çıktı, ben hariç. Ha unutmadan bugün Rüya'nın doğum günü. Söylerdi size ama unuttu sanırım. Neyse kızmayın ona. Hem doğum günü sürprizi hem de... Az kaldı azıcık sabredin öğrenirsiniz.

Aynı bana yaptığı gibi bende ona aynısını yaptım sadece konular farklı. Herkesle konuştuktan sonra gözleriyle etrafı taradı aradığı kişiyi bulamamış gibiydi. E biraz daha beklemek zorundaydı.

Gecenin sonuna yaklaştığımız sıra benim sürpriz vaktim de gelmişti. Elimde çilekli çikolata ile beraber kafeye girdim. Haliyle tüm gözler bana dönmüştü. Kimseye bakmadan Rüya'nın yanına gittim. Şoktaydı.

"Rüya çilekli çikolata yer misin?" bir an afalladıktan sonra kendine geldi ve;

"Yerim." Deyip kutudan bir tane alıp ısırdı. Yalnız şu an ki hali tam ısırmalıktı. İkinci ısırığı alacağı sıra elinden aldım ve ben yedim. Gülerek;

"Neden elimdekini yedin? Kutu da daha bir sürü var."

"Olsun. Senin yediğin daha tatlı." Ve yine o utanış. Bence artık vakti gelmişti.

"Rüya... Biliyorum öyle süslü cümleler kuramam ya da sana olan hislerimi süslü anlatamam. Bir anda anonim olarak hayatıma girdin ve beni tepe taklat ettin. Benliğim şaştı. Sonra okulda gördüm bir şekilde hep karşımdaydın." Heyecandan devam bile edemiyordum. O da dolmuş gözleri ile gülümseyerek beni izliyordu. Ona biraz daha yaklaştım.

"Rüya... Hayatımın rüyası olur musun?"

 

Ehehehehehe güzel yerde kestim dimi. H

Neyse beğenmişsinizdir inşallah. Çok yakın zaman da Rüya'nın cevabını göreceksiniz :') bence biliyorsunuz ya🤭

Neyse sizleri seviyorum. Kendinize iyi bakın🥂❤

Loading...
0%