Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1.Bölüm-Her Şey Nasıl Başladı?

@elif.naz07

2018/07/12

Lübnan/Beyrut

Aksungur ailesi Lübnan’da ki son akşamları olduğu için güle oynaya valizlerini hazırlıyorlardı. Tam valizlerini toplarken yaklaşık 3 km öteden bir silah sesi gelir. Küçük kız bu tür durumlar için eğitildiğinden dolayı ne yapacağını çok iyi biliyordu ve doğrudan kaldıkları odanın gizli odasına girip saklandı.

Timur ve bahar direkt silahlarına davranırlar. Adamların ayak sesi giderek yaklaşıyordur. Ara ara gelen silah seslerinden çok kişi olduklarını ve büyük Bir tehlike içinde olduklarını anlamlar doğrudan yardım butonuna basarlar. Ne olur ne olmaz deyip kızlarının eline de silah verirler tabii ki de Yasemin silah kullanmayı biliyordur.

Yasemin silahını aldığında kontrol amaçlı etrafına bakar ve kendilerini görmesin diye arkaya doğru ilerlemeye başlar. Çekildiği sırada arkada koridora doğru giden bir boşluk görür babasından göz onayını yine aldıktan sonra koridora doğru ilerlemeye başlar.Annesi ve babası oradan birçok saldırganı öldürmüştür. Oraya doğru gittiğinde kendisine yaklaşan birini görür ve kendisine zarar vermesin diye kişiye ateş eder. İyice yaklaştığında ateş ettiği kişinin küçük bir oğlan çocuğu olduğunu görür. Ve şoka uğramış bir şekilde kala kalır. Tüm saldırganları öldüren anne ve babası kızlarının peşinden gelir kızlarının şok olmuş bir şekilde ölü bir çocuğa bakarken bulurlar. Orada diğer istihbarat elemanları olay yerine varmıştır. Ölü çocuk gizli bir şekilde ortadan kaldırılmış ve aksungur ailesi Türkiye'ye dönmüştür.

Kız hala şok içindeyken anne ve babası kavgaya tutuşurlar. Bahar Timur'u ailesinin tehlikeye atmakla suçlar. Timur da bunun onun görevi olduğunu bunu bildiğini ve Yasemin'in zaten bu tür olaylarla hep karşılaşacağını söyler. Ama Bahar kızının böyle bir olayla karşılaşmasında gönlü ev vermez ve kızını götürmek istediğini Timur'a söyler onunla başka bir şehirde başka bir hayat kurmak istediğini anlatır. Timur Bir de kızından ayrılmak istemez bu yüzden bunun üzerine ettikleri kavga. Kısa süre içerisinde boşanma davası açılır.

Kız davanın sonucunda babasıyla kalmak ister ama annesi kızını başlarına gelen bu kötü olayın babası yüzünden olduğunu kızını ikna eder. Bunları sonucunda kız babasına büyük bir öfke duymaya başlar ve annesi ile birlikte İzmir'e taşınırlar.

Bahar daha öncesinden yaptığı birikimle küçük bir kafa açar işleri yorgunluğunda gider kısa süre içerisinde kafe İzmir'in sevilen bir restoranına dönüşür. Yasemin liseye başlar okulun ilk günü tanıştığı Pelin ve Cemre ile çok yakın arkadaş olur.11 sınıflardan Batuhan bu üçlü kız grubundaki Yasemin'i ilk gördüğü anda fark eder ve ona aşık olur. Bir sene boyunca kızı tavlamak için uğraşır ama Yasemin'in hem yaşandığı tramvayı atlatabilmesi hem de yeni hayatına alışabilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır ama bir yılın sonunda dayanamaz ve Batuhan ile sevgili olur. İlişkilerin güzel bir şekilde devam eder bu arada arkadaşlarıyla da araları iyidir. Yasemin'in ilişkilerine geçtikten sonra bu durumu annesine söyler. Annesi Timur'a çok aşık olarak evlenmiştir ama sonralarında yaşadıkları bu durum yüzünden korkar ve kızın o çocukla birlikte olmasını istemez kızının yoğun ısrarları üzerine bu ilişkiyi kabul eder ama bu ilişkiyi gerçekten onaylaması kadının 2 yılını alır.

Yasemin liseden mezun olduktan sonra üniversite okumak istemez. Annesinin desteği ile birlikte resim eğitimi alır ve zengin bir aileye mensup olan Pelin sayesinde resimleri büyük ilgi görür kısa süre içerisinde sergiler açmaya başlar. Bir gün açtı Bir sergide kapıdan içerim çok zengin bir adam girer ve kızın resimlerini ilgi ile yaklaşır. Yasemin’in çok büyük bir yeteneği olduğunu bu konuda ona yardım etmek istediğini söyler. Hemen oracıktan Ankara'daki bazı tanıdıklarını arar ne çok yetenekli bir ressamın İzmir'de olduğunu mutlaka resimlerini görmeleri gerektiğini söyler. Yasemin 2 ay sonra tekrardan bir sergi açacağını adama bildirir. Adamdan 2 ay sonraki sergiye yanında bu işte ilerlemesini sağlayacak insanlarla geleceğini söyler. Bunun üzerine 2 ay sonraki sergiye arkadaşları ve sevgilisi ile birlikte hazırlanmaya başlarlar

Aradan 2 ay geçer yeni Sergi açılmıştır ve açıldığı ilk saatlerden itibaren adam Yasemin'e yardım edecek sanatseverlerle Yasemin'i tanıştırır ve kızın resimleri çok beğenilir. Bunun üzerine kıza bir yıl sonra Ankara'da büyük bir sergi ile açılacağını ve bu sergiye çok önemli bir kişilerin geleceği söylenir. Yasemin bu teklifi büyük bir sevinçle kabul eder. 1 yıl boyunca bu sergi için elinden gelenin yapar.


Loading...
0%