Yeni Üyelik
5.
Bölüm

1.5⚡

@elifece.dgn

Ben besin zincirinin en üstündeki varlıktım; kanlı bir canavardım, kurbanlarım ise zayıf besin zinciri halkalarıydı ve yakında zincirden biri daha eksilecekti. Ben ise git gide daha da kanlanacaktım.

 

Yine aynı limandaydım. Daha kurbanım gelmemişti ama benim acelem yoktu, er yada geç ölecekti.

 

Kısa bir süre sonra limanın kapı tarafında hareketlilik olmaya başladı. Budaklarım zevkle kıvrıldı, sonunda avlanma vakti gelmişti.

 

Yaklaşık altı tane lüks ve siyah Mercedes gelmişti. İkinci sıradaki arabadan Poyraz Kılıç ve kızı Alev Kılıç indi. Kızı neden onla inmişti ki acaba?

 

Yavaşça tuzağıma doğru yaklaşıyorlardı. Poyraz her adım atışında ölüme daha da yaklaşıyorlardı.

 

Poyraz adamlarına silahların bulunduğu konteyneri işaret etti. Adamlar ise başlarını sallayıp konteynerdeki silahları saymaya başladılar.

 

Belli bir süre onları izledim . Polat sakin hatta baya keyifliydi, anlaşılan bu ticaret ona iyi para kazandıracaktı .

 

Fakat kızı için aynısı söylenemezdi, fazla dikkatli şekilde etrafı gözetliyordu ama gözlerini görebiliyordum . Normal bakmıyordu, bir ateş parlıyordu ; o zümrüt gözlerinde.

 

Alev benim olduğum tarafa doğru kafasını çevirdi az bir etrafa bakındı ve birden benim olduğum tarafa kenetlendi gözleri , sanki beni görebiliyor gibiydi.

 

O an hatırladım o gece kulübünde ki o kız alevdi, bunda emindim. Çünkü bir o gece birde bu gece bir kadının bakışı beni tedirgin hissetmişti.

 

O sırada alevin bakış şekli değişti ve bir şeytani bile korkutacak kadar kararlı bir şekilde sırıtıp yavaşça babasına dönüp sonra benim olduğum yöne doğru dönüp başını salladı, resmen öldürme vakti geldi öldür der gibiydi. Beni gerçekten de görebilmiş miydi acaba?

 

Bu beni tedirgin etmişti. Ama bir yerde haklıydı, öldürme vakti gelmişti.

 

Dürbünden bakmaya devam ettim. Poyraz kılıç adamların arkasından sonunda çıkmıştı. Kızı ile konuşuyordu ama Alev babası ile konuşurken hiç te düşman gibi bakmıyordu belli ki çok iyi rol yapıyordu.

 

Hedefime kitlenmiştim, derin bir nefes alıp tetiği çektim. Son bir daha baktım oraya alev babasının yere düşen bedeninin yanında dimdik durup sadece bakıyordu ama yüzünde ufak bir tebessüm vardı.

 

Daha da bu kadının garip davranışlarını izleyemezdim, kaçmalıydım. Konteynerin arka tarafındaki merdivenden inip diğerine atladım, çitin orda bir yer açmıştım, oradan geçtim ve park ettiğim plakasız arabama bindim fakat.

 

Arabamı tam çalıştıracakken sesler yükselmişti, patronlarını öldüren kişiyi arıyorlardı. Arabamı çalıştırırsam şüphelenebilirlerdi daha kötüsü peşime düşerlerdi. Arabanın içine çöktüm ve sesler azalana kadar bekledim camlardaki filmler sayesinde görünmezdim.

 

Etraftaki sesler azalmıştı fakat kafamdaki sesler hiç susmuyordu o kadının olayı neydi?

 

Eve geri dönmek için arabamı çalıştırdım. O kadın hala aklımı karıştırıyordu, beni göremezdi imkansızdı ben iyi kontrol etmiştim. Hayal görmüş olamazdım o kadın bir şeyler biliyordu ya da tahmin ediyordu ama normal biri değildi bundan eminim.

 

İçimden bir ses o kadınla daha çok karşılaşacağımı söylüyordu…

 

O kadın neden bunu istedi, babasını öldürtecek kadar gözünü ne kör etmiş olabilirdi ki, babasının koltuğuna mı göz dikmişti? Kafamda bin bir soru vardı zaten yenilerini de Alev denen kadın eklemişti.

 

 

Eve varmıştım. Arabamı garaja park edip garaj kısmından eve geçmiştim. Garajla evi ayıran kapının duvarları şekiller olan bir duvar kağıdı vardı. Bu şekillerin bir kısmına aynanda basılınca duvarda belli bir yer açılırdı ve ben oraya elimi uzatırdım. Benim kimliğim doğrulanınca asla duvardan ayırt edilemeyen kapı açılırdı. Bunca gizlilik benim dışımda kimsenin girmemesi içindi.

Ses geçirmez siyah duvarlar, led ışıklar, merdivenin yanındaki duvarın tamamı dosyaların olduğu raflar varken bir duvarın tamamı ise siyahlarla doluydu. Tam ortada bir masa ve 4 sandalye varken masaya yakın olan duvarda ise panolar vardı. Son duvarda ise bilgisayarlarım, kasam ve kahve makinam vardı.

 

Kahve makinamdan kafeini yüksek şekersiz bir kahve yapıp Poyraz Kılıçın dosyasını elime aldım ve boşalttım. Dosyaya yeni ismini yazıp geri koydum.

 

DOSYA ADI: ALEV KILIÇ

 

Öldürmem geren birileri yoktu. Dinlene bilirdim gerçi fakat bu kadın hakkında bilgi edinmek daha cazip bir fikirdi. Kimsin sen Alev ?

Loading...
0%