Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@elifkutlu13

1.Bölüm İlk karşılaşmaGüne her zaman ki gibi lanet okuyarak başladım. Allah'ım nefret ediyorum hayattan hiç bir zevki yok ama 13 yıldır gittiğim basketbol benim ruhumu dinlendiriyor. Odamdan çıktım annem kapı sesini duyar duymaz bana yine şiir okumaya başladı. Annem biraz tuhaftır çok seviyor beni yanında olmama rağmen özler beni halbuki 2 tanede ikiz abim var ama annem tek bir tanesi olduğum için beni ayrı ve evrenler den çok sever ama babam ah beni sevdiğini hiç sanmıyorum bir kere bana destek çıkmadı. İyi Ki basketbol var ama yıllardır sinirime dokunan bir şeyler var. Ne mi? 18 yaşında olmama rağmen hala milli olamadım niye mi? Çünkü kız yok Allah'ım delirmek üzereyim basketbol neden sevilmez ki. Neyse ben bunlarla kafamı meşgul ederken antremana doğru hazırlanıyordum. Evden çıktım ve bir dolmuşa atladım 20 dakikalık yolculuktan sonra sahaya gelmiştim. Allah'ım ben burayı harbi seviyorum. Top almak için etrafa bakarken sonunda 6 numara bir top buldum. Tam kafamı kaldırdım ve bir şeye çarptığımı anladım. Kafamı kaldırdım bir taşa aman yani bir insancığa çarpmışım ALLAH'ım yavrum insan mısın sen? Esmer saçı siyah gözleri uzun boyu tek kelime ile harikaydı. Bana baktı ve.......

_ Canım hoş geldin iyi misin ben yeni geldim adım Mete.dedi ...

_Afallayarak.... İyiyim teşekkür ederim bende Elis. dedim...

_ Seni ilk defa görüyorum diyer sporcuların grubunda yoktun ben 2 hafta önce staj için başladım.

 

Bir dakika bir dakika. Ne! Bu çıtır aman insan iki haftadır burada ama benim kör gözlerim görmedi öyle mi?

 

(-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩___-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩)

 

Şuan kendimi yerden yere vurmak istiyorum ya ben bunu nasıl görmedim.

Ihm ıhm boğazımı temizledim

 

Neyse...

_ O zaman hoş geldiniz hocam. dedim

Elimi uzattım

_ Hoş bulduk Elis'cim. dedi

Elimi sıktı

 

_Neyse canım şimdi malum küçük beylerin antrenmanı var onlara bakmam lazım görüşürüz. Dedi

 

Bende _ Görüşürüz dedim.

 

Neyse ben biraz size kendimden bahsedeyim.....

Ben Elis Mutlu 18 yaşındayım 13 yılldır lisanslı olarak basketbola gidiyorum. Neşeli olduğuma bakmayın ya da basketbola gittiğime aslında önümde o kadar çok engel var ki ilk önce babam. Bir kız çocuğu en çok babasından sevgi ve ilgi ister değil mi..Ama maalesef babam onu bana vermiyor.

Ben babamdan sadece biraz olsun ilgi istedim bana destek olsun istedim kavga ettiğimizde özür dilesin anneme ve anne tarafıma küfür etmesin istedim ama babam bunu bana çok gördü. Her neyse ben alışkındım artık.

 

Evet! Sonunda takım arkadaşlarımda gelmeye başlamıştı ve antreman ımızın başlamasına da son 5 dakika vardı. Şükür Allah yani....

Gerçi panik atağım ve geç kalma takıntım yüzünden 13.00 da olan antrenmana 12.00 da gelirsem bir saat beklerim tabii.

Bizden bir önceki grup ortaya gelmiş ve veda selamlamasını yapmışlardı

Şimdi diyeceksiniz o nasıl oluyor?

Şöyle anlatayım....

Koçumuz ortaya hepimiz ellerimizi uzattıktan sonra 123! Diyor bizde ABK! diyoruz tekrar 123! Diyor bizde bu sefer AİLE! Diyoruz bunu her çıkıştan ve maçlarda yapıyoruz.

Sonunda antremanımızın başlamıştı benimde en yakın arkadaşım Ecrin 'im gelmişti 6 yıldır arkadaşım ve bir kere olsun bir kez bile olsun en ufak tartışmamız olmadı. Hemen yanına koştum.

Kanka şu yeni gelen Hoca'yı gördünmü staj için gelmiş. Dedim.

Hayır kanka görmedim kim o dedi.

Bende parmağımla hafifçe göstedim

Bak o dedim. Çok yakışıklı değil mi.

Elisssss

dedi. Bende Ne dedim.

Sen yoksa gelir gelmez aşık mı oldun dedi.

Bende y_yo_okk ne a_alakası var dedim. İyi öyle olsun dedi.

Sonra koçlar bizi ortaya çağırdı evett antreman başlıyorrr.

Bir dakika o geliyor AMAN ALLAHIM ARTIK BİZİM ANTREMANIMIZA Mİ GİRECEK?

Dolunay koçu muz evet kızlar bu Mete yeni koçu muz artık antrenmanlarımızda olacak dedi.

Ay ay ay uçabilir im şu an.

Neyse ciddi olmalıyım basketbol oynayacağım.

Yani 13 yıldır basketbol oynuyorum diye söylemiyorum ama:

Basketbol katiyen ciddiyetsiz olmak, göz yaşı, mızmız olmak, ben yapamam benim canım acır ben temas edemem falan fistan, kabul etmez.

Dolunay hocamız bize hep böyle bir şey olduğunda ağlayacak iseniz gidin voleybol oynayın der ki haklı da. Voleybola asla lafım yok lakin o sporda temas yok basketbolda temas var yani hanımefendi olmak yok.

Bende zaten taştan bile sert im ;)

Bir anda dolunay hocamız..

Evet! Dijital sekiz ile başlıyoruz.

Elis geç öne dedi.

Hayır hayır hayır yaaaa dijital sekiz saha içinde çizgileri kullanarak tam saha olarak tempolu koşu ile sekiz çizmek.

Evet burada en az bir 10 dakika mız var.

Dijital sekiz bitti ardımdan turnike çalışması ardından istasyon falan derken benim pert- im çıktı.

Sonunda antrenman bitmişti bende antremdan çıkar çıkmaz soyunma odasına geçtim üstümü değiştirdim. İşim bitince kulüpten ayrıldım eve doğru dolmuşa atladım. İneceğim yer geldiğinde indim ve eve doğru yürümeye başladım.

Antrenmandan sonra zaten pertim çıkıyordu bize dolmuştan inip eve dakikalarca yürümek beni gerçekten bitiriyordu. Eve geldim ve kapıyı çaldım annem her zamanki gibi mutlu bir gülümsemeyle bana kapıyı açtı.

Annem hoş geldin seni çok özledim dedi ve sarıldı.

Anne dedim hoş bulduk da dur yeni geldim pertim çıktı zaten üstümü değiştiricem dedim. Odama geçtim kendime rahat bir tişört ve penye ve uzun bir alt giydim evin içinde kısa şort giyemem sevmiyorum o yüzden her yaz başı kendime uzun ince altlar alırım. Üstümü değiştirip yatağa attım kendimi gerçekten yorulmuştum.

2_3 saat uyumuşum annem yemek hazırlanmış beni uyandırmak için geldi.

Annem kalk yemek hazır dedi.

Bende hemen yemeği duyunca mutfağa koştum ağabeylerimde gelmişti beraber annem en sevdiğim yemek olan brokoli yapmıştı ve yanında da yaprak sarması.

 

Biliyorum brokoli sevmem bazılarınıza tuhaf gelecek ama ben küçüklüğümden beri hem süt ürünlerini hem de sebzelerle aram iyidir. Vallahi bence annem bu konuda çok şanslı en sevdiğim yemek brokoli çok seviyorum limonlayıp tuzlayınca tadı bana harika geliyor.

Yemeğimi yedikten sonra anneme Tabii ki de ellerine sağlık anneciğim demeyi unutmadım o da bana afiyet olsun bir tanem dedi. Hemen kendi tuvalete atıp yüzümü ve ellerimi yıkadım.

Ve kendimi kendi yaşam alanım olan odama attım Kulaklığımı taktım ve en sevdiğim k-pop şarkılarından bts'in fake Love şarkısını açtım.

Aynı zamanda korecede bildiğim için Sözleri beni sanki içine çekiyordu.

 

Senin için mutsuzken mutlu biri gibi davrandım.

Senin için kırıldığımda güçlü görünmeye çalıştım.

Keşke aşk mükemmel olabilse.

Keşke tüm zaaflarım gizlenebilse.

Hiç olmayacak Düşlerimde hiç büyümeyecek çiçekler büyüttüm....

 

 

Loading...
0%