Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Siyah Gözler

@elifsmcninyeri

Carol un gözleri)

 

 

Kavga başlamıştı. Alex çocuğa kafa atar atmaz diğerleride üstüne çullandi. Karşı tarafın ekibindeki kız üzerime gelmeye başlamıştı. Şükür ki üstümde rahat kıyafetler vardı. Kız saçımı tutacak iken bir anda tekme atıp onu kendimden uzaklaştırdım. Bir anda kollarım tutuldu. Çırpınmaya başladım.

- Rahat dur prenses. Diye bir ses duydum. Tekme attığım kız üzerime geliyordu ki gene tekme attım. Arkamdaki kişiye kafa atıp ayağına bastım. Bir anda kolları çekilince benden uzaklaşmadan. Dirsegimi karın boşluğuna geçirdim. Sağ eli ile karnını tutarken. Sol elini bana doğru uzattı. Kolunu alıp ters çevirip. Diz boşluğuna vurup yere diz çökmesini sağladım. Karnına tekme atıp sırt üstü düşmesini sağladım ve yüzüne yumruk attım. Bayılmıştı. Tekme attığım kız bana yumruk atacak iken geri çekildim ve hızını alamayıp sendelerken bir anda saçını tutup çektim ve tokat atmaya başladım. En sonunda kafa atıp yere düşmesini sağladım. Alex'e baktığımda onuda bir kişi tutmuş bir kişi yumruk atıyordu.

- Yardım lazimmi dedim. Oda kendisini tutan kişiden kollarını kurtarak arkadakine dirsek atarken aynı zamanda ondekine yumruk attı. Yani yumruk atmak için kolunu gerirken arkadakine dirsek atmış oldu.

- Sağol ama hallederim prenses. Diyip güldü. 4 kişiydiler ve hepsi yerde şuan kıvranıyorlar dı. Biri baygın.

- Hiç fena değilsin prenses. Dedi Alex

- Ormanda öğrenmiş olman lazım ateşli kurtçuk. Diyip güldüm. Beraber sınıfa doğru yürümeye başladık. Dersimiz güç tü. Sınıfa girdik. Ben direk sırama yani Maria'nin yanına geçtim. Maria

- Nerelerdeydin seni aradım, bulamadım. O sırada içeriye dövdüğümüz kişiler girdi. Bana ve Alex'e bakıyorlardı. Maria ya gözlerimle çocukları gösterirken

- Şu arkadaşlarla ilgilendik te diyip güldüm. Maria çocukları görünce.

- Kızım ne yaptın çocuklara elleri yüzleri kaymış. Ayrıca kimle beraber ilgilendin bakim sen dedi.

- Alex le beraber ilgilendik. Diyip güldüm. Maria da gülmeye başladı. Alex'e baktığımda o zaten bana bakıyordu. İkimizde gülmeye başladık. Bir anda koluma omuz atıldı. Baktığımda Maria bana hınzır bir şekilde gülüyordu. O sırada hoca girdi içeriye.

- Merhaba çocuklar. Ben güç hocanız Thun. Bugünkü dersimiz uygulamalı. Oyuzden; diyip parmaklarını sıklaştı. Bir ışık gördüm ve gözlerimi kistim.

Gözlerimi açtığımda büyük bir ormandaydik. Ağaçlar çok şık olduğu için etraf gölgelik ti.

- Burada eğitim göreceksiniz. Şimdi herkesin güçlerini tek tek açığa çıkarmaya basliyacağız. Ellerini çırparak.

- Evett! İlk kim gelmek ister? Dedi. Maria elini kaldırdı. Hoca ona eliyle gel işareti yaptı ve Maria hocanın yanına gitti.

- Bir peri. Dönüştün mü?

Maria kafa hareketleri ile hayır dedi. Bunu yeni öğrenmiştim. Hoca Maria'nin arkasına geçerek omuzlarından tuttu.

- Şimdi Maria senden kanatlarının çıktığını ve etrafını güzel bir aura sandığını hayal et. İlk seferinde olmaya bilir ama sen genede düşünmeye devam et. Maria gözlerini kapattı ve beklemeye başladık. Yaklaşık 5-10 dakika sonra gözlerini açtı. Hiçbir şey olmamış ti. Hoca

- Bekle. Dedi ve elini yere koydu. Toprağın içinden küçük su tanelerini çıkmaya başladı. O taneler birleşip bir top haline geldiler.

- Şimdi bu suyu kontrol et Maria. Suyla bir ol. Dedi. Maria suyun kontrolünü aldı ve gözlerini tekrar kapattı. Su şerit halini alıp Maria'nin etrafında dönmeye başladı. Yerden su çıkmaya devam ediyordu. Okadar hızlı dönüyorlardiki. Bir anda gözümüze bir ışık geldi. Kollarımı kendime siper edip aralarından bakmaya çalıştım. Bir çift kanat gördüm. Işık gidince kollarımı çektim. Maria çok güzel bir peri olmuştu.

Yeşil ve mavi karışımı kanatları vardı.

Su damlaları şeklinde desenleri vardı. Kafasında taç vardı ve alnına doğru su damlasi şeklinde bir desen vardı. Sonrasında fazla sürmeden Maria tekrar eski haline dönüştü. Ondan sonra Sofia hocamın yanına gitti. Oda aynı şekilde dönüştü. Onun kanatları kırmızının tonlariydi ve kanatları sanki ağaç dalları süslemiş ti. Çok güzeldi. Hoca beni yanına çağırdı.

- Şimdi yüzüğünü çıkar. Dedi parmagimdan yüzüğümü çıkardım.

- Gözlerini kapat ve kendini güçlerinin eline bırak. Dedi. Çok yoğun bir duygu ile karşılaştım. Artık benim kontrolumde değildi. Gözlerimi açtığımda herkes benden uzaklaşmaya başlamıştı. Kendime baktığımda etrafımda siyah bir aura vardı ve yerden yükselmeye başladım. Hoca

- Carol kendine gell! Gözlerimi tekrar kapattım ve eskiye döndüğümü düşündüm. Yavaş yavaş aşağıya inmistim. Tekrar gözlerimi açtığımda sendeleyip yere düştüm. Maria gelip beni kollarımdan tutup kaldırdı. Ne olduğunu sordum. Maria

- Carol gözlerin simsiyah ti. O- o neydi.

- Bilmiyorum Maria. Beni eve götür. Dedim. Maria

- Okul yatılı. O yüzden burada odalarımız var. Gel seni götüreyim dedim. Hala sendeliyordum. Bir anda havalandigimi hissettim. Gözlerimi zar zor açarak baktım. Max beni kucağına almış götürüyordu. Gözlerim açık kalmaya daha fazla dayanamayıp derin bir uykuya gömüldü.

Loading...
0%