Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@elifsmcninyeri

(Medya:Eren)

Eren yerine oturduktan sonra patron içeri girdi. Biz Eren le ayağa kalkacakken patron eliyle bize oturun işareti yaptı. Masanın etrafından dolaşıp koltuğuna oturdu.

- Merhaba kızım. Burada bulunma nedenini biliyorum. Sana burada verebileceğim tavsiyiler; kendini gelistir, dikkatli ol, kavgaya girme. Süleyman bey benimle konuştu. Seni burada elimizden geldiğince koruyacağız.

- Burada ne kadar süre kalicam.

- Patronun istediği süre kadar.

Eren bir anda konuşmaya dahil oldu.

- Neden kızı polise götürmüyoruz ki?

- Sence Eren. Patron bunu bizim yaptığımızı duyarsa ne olur sanıyorsun.

Patronu gördüğüm için onlara hak veriyordum. Genede bu kişiler ona uzun zamandır hizmet ettiği için büyük bir ceza vermez diye düşünüyorum.

- Uzun zamandır Patronun yanında siniz. Bence size okadar büyük bir ceza vermez. dedim. İkiside bana bir anda öyle bir bakış attılar ki.

- Emin ol kızım yanında ne kadar çalıştık hiçbir önemi yok anında bizi silebilir.

- Peki bana ne öneriyorsunuz?

- Kendini geliştir. Burada bizden ve bir iki kişi dışında kimseye güvenme.

Ayağa kalkıp kafamla selam verip odadan çıktım. Eren arkamdan geliyordu. Merdivenlerden yukarıya çıkıp Eren gelmeden kapıyı kapatıp, kilitledim. Yatağa oturup ağlamaya başladım. Eren kapıya vuruyordu.

- Gece kapıyı aç!

Elime gelen ilk şeyi kapıya attım. Camdi ve parçalandı.

- GİT BURADANNNN!!!!

Ağlamaya devam ediyordum. Çok bile sabretmiştim. Yere çöküp ağlamaya devam ettim. Bir anda gelen gürültüye kafamı kaldırdım. Çüşş! Eren kapıyı kırdı!

- Hayvan! Kapıyı kırdın.

- Bana bak bücür tek başına aglayanilecegini kimse söylemedi. O kadar çok ağlamak istiyorsan, benim omzumda ağla. Sonuçta bana emanetsin. Benden uzak duramazsin. Anladın mı bücür. Dedi sert ve tehditkar bir sesle. İster istemez kızarmış tim. Konuyu değiştirmek adına;

- Bana bir daha bücür dersen, seni ekibin önünde kan çıkana kadar döverim Eren. Dedim. Oda siratarak;

-Peki... Bir daha demem. Bücür. Sondaki bücür kelimesinin üstüne basa basa söylemişti. Az da olsa sakinlesmistim. Eren gelip koltbıraktım.rimdan tutarak beni ayağa kaldırdı.

- İdman vakti bücür. Hadi aşağıya dedi ve bilegimden tutarak aşağıya doğru beni peşinden sürükledi. Aşağıya inince herkes çalışırken bir yandan da bizi kesiyorlar di. Bir kum torbasının önünde durduk.

- Hadi başla. Dedi. Bir iki tane yumruk attım.

- Hadi ama daha sert vur bücür. Dedi. Daha sert vurmaya başladım.

- Böyle devam et. Ben vurmaya devam ederken yanımıza bi çocuk geldi.

- Eren abi. Patron seni çağırıyor. Dedi. Eren'e döndüm.

- Daha az önce yanındaydık. Ne olmuş olabilir ki?

- Sen çalışmaya devam et ben gelicem dedi. Kafamı salladım. Eren gidince bende kum torbasını yumruklamaya devam ettim. Bir anda birisi beni belimden tuttu. Denelenmeye başladım. Kolları hafif gevşeyince dirsegimi kafasına ve karın boşluğuna geçirdim. Tanımadığım biriydi. Gülerek karnını tutuyordu.

- Ooo yeni üye fena değilmiş.

- Git başımdan, uğraşma benle. Dedim tekrar kum torbasına dönmüştüm ki beni saçından tutup sürüklemeye başladı. Bir anda bırakınca yalpaladim ama düşmedim. Ortaya getirmişti beni.

- Senin gibi küçük kızları burada böyle bırakmamalari lazım. Cık cık cık. Diyip işaret parmağını salladı. Üzerime gelmeye başlayınca bir anda tekme attım. İki üç kişi etrafimi sarmaya başladı. Biri gelirken ona da tekme attım. Diğeri beni tutmaya başladı. Diğeri bana yumruk atacak iken kafamı eğdim ve beni tutan kişiye geldi. Ona dirseğim ile vurdum. Öndeki kafamı tutup yüzüme diz atmaya çalıştı. Ben ellerimle yüzüme blok yapıyordum. Bir anda dizini itip yüzüne yumruk attım. O an klüp inledi.

- LAAAANNNNN!!!!

kafamı çevirince bagiranin Eren olduğunu gördüm. Bir anda koşup omzumdan destek alarak arkaya tekme attı. Bana saldıracak kişi Erenin tekmesi ile karşılaştı. Birine daha yumruk la yere serdikten sonra ardı ardına yumruk atmaya devam ediyordu. En sonunda tekrar yumruk atacak iken elini tuttum.

- Yeter bu kadar. Dedim oda adamın üstünden kalkıp bileğimi tuttu.

- BİR DAHA HİÇ KİMSE BU KIZA BULASMAYACAK. AKSİ TAKTİRDE ( bana bakarak) YUMRUK ATMAYI BIRAKMAM!!!

diye gürledi ve bilegimden tutarak beni odama çıkardı. Odama girince önce biraz nefes alıp sakinlesmeye çalıştı. Sonra bana bakıp sakin bir ses tonu ile;

- İyi geceler bücür. Dedi ve odadan çıktı. Ne olur ne olmaz kapıyı kitledim. Bu kapıyı da hangi ara yaptılar. Yarın Eren'e soracaktım. Kendimi yatağa bıraktım. Çok yorgundum oyuzden hemen gözlerim kapandı ve kendimi uykunun tatlı kollarına bıraktım.

Bir hıırtıya uyandım ve gözlerimi ağır ağır açtım . Ses çıkarmamaya özen gösterdim ve gördüğüm şeyle daha fazla sessiz kalamayız kahkaha atmaya başladım . Size ne gördüğümü söyleyeyim . Elinde kyu renk bir kapatıcı ve ufak çatlak bir yanda yüzüne sürüyordu . YARISINA SÜRMÜŞTÜ ZATEN . Benim güldüğümü duyunca bir anda dönüp yüzünü yarısını saklamaya çalıştı ama bakın sadece çalıştı .

- Ne zaman uyandın sen ya .

Gülmemi sonlandıramıyordum .

- Kızım gülme artık yeter .

Ben dinlemeyip gülmeye devam ederken yanıma hızlıca gelip eliyle ağzımı kapattı . Ona kötü bakış ( kendimce ) elimin tersi ile elini ittim .

- Bunun sende ne işi var ?

- Dün kavga ettin morlukları kapatman için getirdim ama bana olmadı .

- Tabi olmaz sen beyaz tenliyim , ben esmer tenliyim . diyip gülmeye başaladım .

yataktan kalkıp lavaboya girdim ve üstümü değiştirdim . Erenin getirdiği kapatıcı ile morlukları mı kapatıp Eren ile aşağıya indim .

Herkes bir yere toplanmış birini dinliyordu . Eren insanların arasından kendini öne geçirmeye çalışıyordu , tabi bende hemen arkasından ilerliyordum . Cenk bir taburesi üstüne çıkmışken konuşuyordu .

- Evet arkadaşlar , kura ile çıkan üyelerin özel eğitime alacağız .

Özel eğitimde neydi . Ya ben çıkarsam ve Bora abim beni bulamazsa .

- Evet ilk çıkan kişi CANN!!!!!!!

Bir anda sevinç nikahları çıktı ve birini kendini herkese gösterirken gördüm . Sarı saçlı ve mavi gözlü , genç biriydi .

- Sıradakiiiiiii ENESSSSS!!!!!!!!

Tekrar bir sevinç nikahları koptu ve gözlüklü bir çocuğun elini kaldırdılar .

- Evet son iki kişi veeeeeeee ERENNNNNN!!!!!!!

Eren mi ? Ne yani , ben burada tek mi kalacağım ?

Eren bana baktı herkes onun için sevinirken , o gözlerimin içine bakıyordu . Sevinmemiş miydi ? Yada beni bırakmak mı istemiyordu....

- Evet son kişi . Hazır olunnnnnn ...

Etrafa baktığımda herkes kendisi olmak için dua ediyordu . Bense Erenden ayrılacağım için üzülüyordum . Ne de olsa beni korkmuştu bu yerde .

- Evet son kişi . Çekiyorum , çekiyorum veeeeeeee

Herkes aşırı heyecanlıydı . Hayır yani Cenk söyle artık . Harfin açılmasını bekleyen çarkı felek sunucusu gibi insanları neden heyecanlandırıyorsun .

- Son kişiiiiiiii . GE-CEEEEEEEEE!!!!!!!!

Ne !!!! Ben mi ?

Loading...
0%