Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@elinaayev0

1 Bölüm

Merhaba arkadaşlar. Çok konuşmayacam tiktok :ElinAayev0. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar.

Medya :Maalesef


**********************************'**

"KAPATDIM PENCEREMİ KAPILARIMI"


"SÜRGÜLERİNİ BİR BİR ÇEKTİM"


"SANA OLAN AŞKIMI YENE BİLMEK İÇİN"

"BİN BİR NUMARALAR ÇEKTİM"


"AMA OL-MA-DI, KALBİM DUR-MA-DIII"


"DÜŞMÜŞ ELİNE BİR KEZ SEVDANIN"


"KAÇMAYA BİR YOL OLMA-" diyiyorduk ki Kapı sertçe açıldı. İçeri Azad ve Aral girdi ikisi de sinirliydi. "Aras ve Asena hemen inin ordan! Sizin sesiniz nereye gidiyor haberiniz var mı! Komşular sizi şikayet ediyor! Neymiş sesleri çok kötü az kalsın ağızlarına sıçıyordum!" dedi Azad.


"Azad ne var bunda beee. Evde şarkı dinlemek bile kötü lan!" dedim. Haklıydım vallahi Bi şarkı dinliyorsun bütün komşular hepsi başımıza bela oluyordu neymiş 'şarkıyı kısın' 'gidin başka yerde dinleyin' hay sizin ben.


"Dinleyin dinleyin ama şarkını biraz kısın. Komşular Ağzımıza sıçıyorlar neymiş 'ana baba terbiyesi yok' 'yaşlı var sesi kısın' diyiyordular" dedi Aral. Yataktan inip "Sen söyle bana 'Ana baba terbiyesi yok' diyen adamı, kadının ağzına sıçayım ben!!" dedim.


Hiç kimsenin hakkı yok bize karışsın. Ana ve baba sevgisini görmemiştik. 3 yaşımızdan 14 yaşımıza kadar dayak, şiddet görmüştük. 14 yaşımızdan sonra anne ve baba yurt dışına gitmişlerdi. Bizi kendi evlerinden kovup sokaklarda kalmamızı sağlamıştılar. Onlarda sonsuza dek nefret ediyorduk.


Hani babalar kızların kahramanı, kralı, ilk aşkı olurken bizim babamız kabusumuz, cehennemiz, İlk nefret etdiğimiz adamdı. O kadın ise düşmanımızdı çünki babam bizi döverken o ise çekirdek kola keyfi yapıyordu. Onlar gitdikden Sonra çalışıp kendimize küçük ev ve kafe almıştık. Kafeni zaman geçtikçe büyütüp dünyaca ünlü yapmıştık.


Kafemizde şarkı söylüyorduk ve şarkı grupumuz vardı. Mozaik grupu herkesin beğendiği ünlü şarkı grupudur. Kimse bizim yüzümüzü görmesin diye maske takıyorduk. Grupda 4 kişi vardi biz yani dördüzlerim.


Kafenin sahiplerini yani bizi tanımıyorlardı. Kafeye ünlüler, mafyalar, şarkıcılar ve ya hayranlarımız geliyorlardı. Kafede çalışanlar ve şef, şef yardımcısı vardı. Onları o kadar çok seviyoruz ki hepsi bize abi, abla, anne, baba, kardeş oldular. Annemizin ve babamızın annesi yani annaannemiz ve babaannemiz o kadın ve adamın bizi dövdüğünü öğrenmişlerdi onları evlatlıktan redd edip bizi almak istemişlerdi.


Ama kadın ve adam buna asla izin vermediler. Velayet onlarda olduğu için bizi almamışlardı. Zaten babaannemler karadenizde, annaannemler ise Trabzonda yaşıyorlardı. Amcalar babaannemen kalmıyorlar, aynısı Dayılarıma geçerli. "Sakin ol Asena. Kendileri için söylüyorlar onlar" dedi Aras.


"Aşağı inin konuşacaklarımız var sizinle" dedi Azad. Onlar gitdikden sonra birbirimize anne, baba, abi, abla, kardeş olmuştuk. Ben onları çok seviyordum, onlarda beni. Birbimize kıza bilerdik ama kıya bilmezdik. Acaba ne konuşacak. Azadlar odamdan çıkıp gitdiler.


Odam sadeydi. Her genç kızın olduğu oda.






(banyo ve giyme odasını koymadım)


Azadın odası.



Aralın odası



Arasın odası



. Ev



Ev iki katlıydı zaten hizmetçi yok

Kendi yemeğimizi Kendimiz yapıyoruz. Temizlik yaparken muzik dinliyorduk. Evde şarkı için oda vardı. Kapıdan çıkıp aşağı indim. Azadlar oturma odasında oturmuş sessizdiler. Ha bizde ilk doğan Azad, Aral, Aras, sonra ben.


Bunları öğrendikten sonra Aras hep bana 'bana abi de' 'sen benim kız kardeşimsin' 'ben senden büyüğüm' diyiyordu ve beni sinir ediyordu. Salak kafam ben size kendimi tanıtayım.


Ben Asena Tomris Yıldırım. 17 yaşındayım ve 5 ay sonra 18 olacağım yani reşit olduğumda kendim için şirket açacağım dördüzlerde benim gibi düşünüyorlardı. Reşit olduğumuzda birbirimizden ayrılmayacağız . Karabibere alerjimiz var. Sinir hastası 4 evreyik aynı zaman da ben hem astım hastası hem de klostrobim var. Astım ve klostrobim yüzünden ev iki katlı ve asansör yok. Sadece dördüzlerin yanında neşeliyim, tatlıyım, komiğim. Yabancıların yanında sessiz, kısa cevablar veren, az konuşan, sinirliyim. Azad ve Aras böyle Ama Aral ise sinirlerenken kalb kırıyor. Bunu sadece yabancılara yapıyor bize yapsa Azad onu güzelce döver. Dövüş Biloyuruz 14 yaşımızda sonra öğrenmiştik.hobimiz:resim çizmek, kitab okumak, şarkı dinlemek, şarkı söylemek, Aral ise Arasnan uğraşması.. Kavga izlemek offf çok iyi yaa. İkinci evimiz karakol. Orda herkesi tanıyoruz. Salona girip koltuklardan bir tanesine oturdum.




Azad'a bakıp"Eee konuşacakmısın Azad. Yoksa o kadın ve adammı öldü lan. Kırk gece kırk gün koyun kecesem lan"dedim. Bu söylediğime Aral, ben ve Aras kahkaha atdık. Azad gülmemişti sanırım konu çok ciddi gülmemiğimizi durdurup Azad'a baktık sanırım Aras ve Aral bilmiyorlardı. "Konuşacakmısın Azad?" dedi Aral.

Azad bize bakıp konuştu.


"Sakin olmamızı ve cümlemi bölmeminizi istiyorum(bize bakdı. Başımızı sallayıp konuşmasına izin verdik) o kadın ve adam Türkiyeye geliyorlar" dedi Azad. Ellerimi yumruk yapmıştım dördüzlerde aynı. "Daha fazla ne olabilir ki?" dedim. "Off Türkiye gelme sebebleri ise bizim Doğduğumuz hastaneden aramışlar. Onlarda benim numaramı verip bu gün hastaneye gelmemizi istiyorlar." dedi Azad


"Niye?" dedi Aras. "17 yıl sonra biznen aynı anda doğan bebekler var. Doktorun dediğine göre. Yeni gelmiş ve dosyalara bakarken onların dosyasında Yıldırım bebekleri 06.08.2007 doğmuşlar. Ama Özdemir Ailesinin bebekleri 07.08.2007 doğmuş ama bu yazan tarihler aksine yazılmış yani Yıldırım ailesi 07.08.2007. Özdemir ailesi 06.08. 2007. Aile bunları bilmiyormuş ve çocuklarının doğum gününü 07.08 kutluyorlarmış. Ve bu yüzden biznen onların karıştırmış olma ihtimali var. Ve böyle ihtimal varsa hastaneyi dava edecekler aynı zaman da karıştırılan hemşileri. "dedi Azad.


Aras sinirle ayağa kalktı" NE DEDİĞİN FARKINDAMISIN SEN! NE DEMEK KARIŞTIRILMIŞIZ! 17 YIL KOSKOCA 17 YIL ÇEKDİĞİMİZ ACI HEPSİ YALAN MI! EĞER KARIŞTIRILMA OLSA BEN O ADAMI SİKİP SİKİP ÖLDÜRMESEM BANA DA MİRAC DEMESİNLER! "dedi. Bende Ayağa kalkıp" BAĞIRMA ARAS! BU BİZİM SUÇUMUZ DEĞİL! HEPSİ O SİKİK HEMŞİRE YÜZÜNDEN! AMA 14 YAŞIMIZA KADAR ÇEKTİMİZ ACILARIN HEPSİNİ O KADIN VE ADAMA ÖDETİRDİCEĞİZ! NASIL BİZİ SEVGİSİZ BÜYÜTDÜLER, ACIMASIZ YAPTILAR HEPSİNİ TEK TEK ÖDERTİCEZ! BİZE YAPTIKLARINI ONLARIN GERÇEK OLMA İHTİMALİ OLAN ÇOCUKLARIN VE ONLARA ÖDERTİCEĞİZ! "dedim


Azad ve Aral sinirle ayağa kalktı" BAĞIRMAYIN! GİDİN HAZIRLANIN HEMEN! "dediler. Sinirle salon çıkıp merdivenlere yöneldim. Gözlerim dolmuştu çektiğimiz acılar hepsi yalanmış, Sevgisiz büyümemiz yalan mı, anne baba sevgisi görmemiş, dayak yemiştik, çığlıklarımız, acılarımız hepsi yalan mı. Ya o Aile öyleyse.


Odama girip giyinme odasına gitdim sade ve şık giymiştim. Giyinme odasından çıkıp kapıya doğru gitdim saçlarımı açık bırakmışdım. Kapıyı açıp dışarı çıktım aynı zamanda yan kapılarda açılmıştı sağ tarafımdaki kapıdan Aral onun sağ tarafında ise Azad ve benin sol tarafımda ise Aras çıkmıştı. Aynı giymiştik.




Bura mardin olduğu için sıcak olur. Merdivenlerden inmeye başladık. Sonra Ayakkabılarımızı giydik. Şöförümüz vardı. Dördüzlere bakıp"Ben yeni aile falan istemiyorum! Kim aile falan istiyorsa onlarnan gide biler"dedim.


Kötü bişey söylemişim gibi sinirle bana baktılar" ASENA! SAÇMALAMA BİZ DE AİLE FALAN İSTEMİYORUZ NASIL BU YAŞIMIZA KADAR BÜYÜDÜK BERABER ŞİMDİDE BERABER BUNLARI ATLADICAĞIZ! OLM NİYE AYNI KONUŞUYORUZ! LAN KONUŞMASANIZA! "dediler

Bu yaptıklarına kahkaha atdım sonra onlar da gülmeye başladılar.


" Neyse hadi gidelim yapalım şu testi hayatımıza olduğumuz yerden devam edelim"dedim. Çıkıp arabaya bindik.



Azad yolcu koltuğunda, Aras ve Aral ise beni ortalarına almış şekilde oturuyorlar. Azad şoföre hastanenin adını söyledi ve şoför arabayı çalıştırıp hastaneye sürmeye başladı. 'Özel Özdemir hastanesi'


Bi düşünün watty gerçek ailem kitabları gibi karışmışız ve abilerimiz var. Hepsi bize ön yargılı davranıyor ama davranamazlar çünkü azadgilleri ve beni tutacak kimse olmayacak onları komaya soka bilerik. Zaten aile falan istemiyoruz. Eminim o adamı ve kadını göreceğimiz zaman artık ya ölü ya da hastane. Acılarımızı onların gerçek olma ihtimali yüksek çocuklarına göstereceğiz. O zaman görecekler nasıl acı çektik. Hemde o kadın ve adamın gözleri önünde yapacağız. Sonra ise çocuklarının gözleri önünde bize yaptıklarının kat be katını yapacağız.


Nasıl bu kadar eminim onlar bizim ailemiz değil. Onların saçı esmer bizim kumral onların göz rengi kahverengi bizim yeşil. Onların bütün sırrlarını ne yaptıklarını biliyoruz. Yurtdışında adamlarımız vardı.


Hastaneye varmıştık. Arabadan inip hastaneye giriş yaptık. Bi kadın önümüzde masada oturmuş konuşuyordu. Sanırım ona soracağız. Onun yanına gitdik kadının bakışı bize döndü telefonu kapatıp bize bakdı. "Buyrun" dedi.


"Merhaba. Biz Dna testi için gelmiştik" dedi Azad. Kadın bilgisayarda bişey yapıp bize bakdı"5-ci kat soldan 3 oda" dedi. Ama benim astım hastalığım var nasıl çıkacam ve benim yüzünden azadlarda merdivenlerden çıkacak.


Artık asansörden çıkacaktım. Asansöre yürümeye başladık. Asansörün önünde durup kapıya baktım. "Korkma biz burdayız" dedi Aral. Derin nefes alıp içeri girdik. Azad 5 Cİ kat düğmesine başladı. Anlımdan ter akıyordu. Titremeye başlamıştım. Azad bunu görüp beni kendine çekdi. Kollarını belimde bağlayıp bana baktı.


"Sakin ol, korkma ben burdayım" dedi Azad. "Lan aile var burda! Biz burdayız demek istedin herhalde " dedi Aras. Bu dediğine kahkaha atdım. Aral da Aras doğru söylüyor bakışı atıyordu. Azad ise 'Bi dur seni döve döve sikecem' bakışı atıyordu.


Kafamı Azadın gögüsüne koyup Aras ve Aralın kavgasına bakıyordum. Birkaç dakika önce anlaşıyorlardı şimdi kavga ediyorlar ama kavga sayılmaz birbirinen uğraşıyordular.


Asansör durma sesi geldi. Azad kollarını çekip beni dışarı çıkardı. Derin derin nefes alıp veriyordum."İyimisin?"dedi Aras. Başımı sallayıp" İyiyim "dedim." Hadi gelin "dedi Aral. Arasnan onu takip etdik. Odanın karşısında durup Azadın kapı çalmasını bekledik.


Azad kapıyı çalıp bekledi. İçeriden" Gel "sesi geldi. Birbimize bakıp önümüze döndük Azad kapıyı açıp içeri girdi sonra Aral ve Aras. Hadi bismillah. İçeri adım atdım. Keşke atmasaydım. Geri dönme hakkı istiyorum lan benn.


İçeride Bi mafya kılıklı adam bizim tıpatıp aynısı, kadın vardı mavi gözlü esmer saçlı. Kadınnan yüz ifademiz aynıydı. Çift bize özlem, sevgi, heycanla bakıyordu. Sonra 3 erkek 1 kız. Sanırım biznen karışan dörtlü bu. Kız boya kovası lan, üstünde kısa götünün bile zor tutan elbise vardı. Erkekler ise üsten aşağı doğru siyah giymişti. Sanırım biri bara digerleri ise cenazeye gelmişti. Ama bunlar o kadın ve adama çok benziyorlardı


Dördüzlere bakdığımda bir yere sinirle bakıyordu onların baktığı yere baktım... O kadın ve adam bize bakıp sırıtıyordu. Kendimi tutamayıp"Hayırdır ne sırıtıyorsunuz mal mal manyaklar"dedim.


Aniden sırıtmaları silinmişdi. Şimdi sırıtma sırası bizde. Sırıtıp dördüzlere bakdım Aras bana bakıp göz kırpdı. "Noldu. İsimlerinizi söyleyende Bi bozuldunuz" dedi Aras. Adam sinirle ayağa kalktı Arasın üstüne gelip onun kolunu sıktı"Düzgün konuş!" dedi.


"Şimdi sıçtım ağzına pislik herif!" dedi Azad. Hemen gidip o adamın kolunu sertçe çekdi ve yüzüne yumruk atdı. Offf kıt sesi geldi sanırım burnu kırıldı. Azad üstüne çıkıp ard-arda yumruklar atmaya başladı bir yandan da küfür ediyordu." Seni ağzını burnunu sikin sikip domaltıp tekrar sikerim! Anladın mı beni şerefsiz! Senin o elin nasıl kardeşime deydi Bi! Ha bu elin" Dedi Azad. O kolunu öyle bişekilde yaptı ki. Odada kıtttt sesi yankılıyordu.


O kadının ve mavi gözlü kadını Çığlıkları, mafya kılıklı adam ise ayağa kalkıp Azadı tutmak istiyordu ama Azad buna izin vermiyordu. Kız ayağa kalkıp Azada Bağırdı "BABAMI BIRAK!" dedi. O. Benim. Abime. Bağırdı. Öyle mi. "HOP! SEN KİMSİN LAN! BENİM ABİME BAĞIRIYORSUN! BANA BAK BOYA KOVASI SENİN O SAÇLARINI VE ESTETİK BURNUNU KIRARIM GÖRÜRSÜN KİMİN ABİSİNE BAĞIRIYORSUN!" dedim.


Doktor ayağa kalkıp "HEMEN ONU BIRAK! YOKSA GÜVENLİKLERİ ÇAĞIRIM!" dedi. Azad ayağa kalkıp işaret barmağını tırda ezilmiş gibi yerde yatan adama salladı"Bu burda bitmedi! kardeşimi kolunu sıkdın! Onun canını acıtdın! bende senin ve karının canını yakmasan bana da Marcus demesinler! Bunu bil ki, Marcus artık çok güclendi!" Dedi.


Hiç bişey olmamış gibi bizim yanımıza geldi ve Arasa baktı "İyimisin?" dedi. Aras başını sallayıp" İyiyim"dedi. Aral doktora bakıp "kanlarımızı alın ve bu tırda ezilmiş şerefsizi de alın götürün" dedi. Doktor telefonda bişey yapıp bize baktı "digerlerinden kan aldık Bi tek siz kaldınız ayça hemşire kan alın çocuklardan" dedi. Ne zaman geldiğini bilmediğim hemşire bizi başka odaya getirdi.


O adama yaralarını hemşireler sarıyordu. Sedyeye sıra sıra oturup kan aldılar. Odadan dışarı çıkıp yine aynı odaya girdik. Adam ve kadın koltukta oturmuş o dördüzlere sevgiyle bakıyırlardı.


Ne olsaydı bize de sevgi gösterseydiniz. Mafya kılıklı adamla göz - göze geldik. Gözlerimi ondan çekip bir tane boş olan koltuğa sürüklendim. Baktığımda ise Aral beni boş koltuğa sürüyordu. Koltuğun yanına gelip beni oturduzdurdu. Tam itiraz edecekdimki, kaşlarını kaldırıp 'hele Bi itiraz et gör bak ne yapıyorum' bakışı atıyordu. Ağzımı kapatıp sustum. Aras gülümseyip yanıma geldi.


Kulağıma eğilip "Sana Bi haberim var" dedi. Kaşlarımı çatdım. Tekrar konuştu"Karadenize gidiyoruz. Aslında kaçıyoruz, bunlar bizi zorla olsa da alırlar, velayet melayet, polis molis işleri falan filan Kendimizi onların evinde bulurduk. O yüzden Azad Uçak biletleri aldı bu gün gidiyoruz. Hem valizlerimiz değil çantayla gidecez. Haberin olsun. Birde kafede müdür olacak"dedi.


Oha lan kaçıyoruz. Azad'a baktığımda sinirle Arasa bakıyordu. Lan bu kendi öz dördüzünden beni kıskanıyor. Sjsjsjjsj.


Azad'nan göz-göze geldik sinirli bakışları gitdi. Sevgiyle bakıyordu. Sonra gözlerini kapatıp açdı. Sanırım Arasın ne dediğini biliyordu. Aklıma babaannem geldi onları 4 yıl önce görmüştük daha fazla görmemiştik onların nerde yaşadığını biliyorduk. Tekrar Azada baktım gülümseyip tekrar göz kırptı.


Heyecanla yerimden hareketlendim. Sonra ne zaman geldiğini bilmediğim doktor. "Sonuçlar 2 saate çıkar efendim" dedi. "Hadi kantine gidelim acıktım ben" dedi Aras. Harbi bende acıkmışım lan. "Tamam"dedi Azad. Ayağa kalkıp kapıya doğru yürüdük.


Kapımı açıp dışarı çıkdık. Umarım asansörde kimse yokdur. Kapı tekrar açıldı. Bakışlarımı kapıya çevirdim. O mavi kadın ve mafya kılıklı adam çıkmıştı. Kadının gözleri doluydu. Asansöre gelip bekledik içeride bir sürü adam vardı. Offf doluydu. Azada baktım bize bakıp başıyla merdivenleri gösterdi.


Aras gelip beni kucağına aldı. "Kızım ne hafif bişeysin sen" dedi. Gözdevirip kollarımı boynunda birleştirdim. Merdivenlere yöneldik. Arkaya baktığımda o kadınla ve adam arkamızdan geliyorlardı. 2 kat indik. Aras kalıp beni Azad'a verdi.


"Yine buluştuk yakışıklı çocuk" dedim. Bu dediğime kahkahalar atmışlardı. "Ben hergün siznen buluşa bilirim güzellik" dedi Azad. "Aaa öyle demeyin beni utandırıyorsunuz" dedim. Gülümseyip önüne döndü. Kafamı gögüsüne koyup yola baktım.


2 Saat sonra.


Yemeğimizi yemişdik Asansöre yönelip bekledik.içeri boşdu. İçeri girip 5 kat düğmesine basdık. Aral beni kendine çekip Azadın yaptığını yapmıştı yani ellerini belimde birleştirmişdi. Bende ellerimi boynuna koyup ona baktım. Maşallah ben unuttum bunların boyu 1.80 benim ise 1.69. Bakın Eminim kesin bunlar boyumu çaldılar. "Naber karizmatik çocuk" dedim.


Gülümseyip "İyidir yeşillik senden naber" dedi. "Eh işte idare eder. Karizmatik çocuk sen çok karizmatiksin" dedim. Bu dediğime kahkahalar atmışlardı. Bende onlara katıldım. Bizim aile ihtiyacımız yok biz zaten aileyiz.


Asansör durup indik. Kapının önüne gelip derin nefes aldım. Aral kapıyı açdı. İlk Azad sonra Aras, Aral, sonda ben. Maviş kadın ve mafya kılıklı adam gelmişlerdi. Tekrar yerime oturup doktoru bekledik. Kapı açıldı İçeri bir Adam girdi. Maviş kadın ayağa kalkıp "Oğlum" dedi.


Maviş kadın gidip oğlu olduğu adama sarıldı. Bu adam çok iri kasları vardı, 1. 96 boyunda, esmer mavi gözlü, sakallı adamdı. Maviş kadın ayrılıp"Oğlum sen ne zaman geldin görevden "dedi. Adam sanırım Askerdi (tahmin edin kim?).


" Yeni geldim. olanları öğrendiğimde bura gelmek istedim anne"dedi Asker adam. Maviş kadın başını sallayıp oturdu. Asker adam birisini aramak gibi etrafa bakdı. Sanırım yer arayordu. En son gözleri bizde durdu. Ayağa kalkıp Arasın yanına gitdim. Aras Kapının yanındaki duvarda durmuş olanları bakıyordu.


Asker adam kaşlarını çatıp bana bakdı"Otur oturduğun yerde ben yer değil sizi arayordum" dedi. "Niye bizi arayorsun?" dedim. Asker adam gülümseyip "Kime benziyorsunuz ona bakıyordum. Bu arada ben Onur" dedi. "Ben Asena" dedim. "ben Aras" dedi Aras. "Ben Azad" dedi Azad. "Ben Aral tanıdığımıza memnun olduk Onur bey" dedi Aral. Sanki kötü bişey söylemiş gibi bakdı Arala"bey'e gerek yok bence. "dedi Onur


Kapı açıldı içeri doktor girdi. Gidip sandalyesine oturdu." Sonuçlar açıklandı efendim. Tekrar hastanemiz adına özür dileriz. Bunu yapan hemşire dava açılmıştır. Sonuçları açıklıyorum "dedi. Acun değilsin açıkla doktor. Dememek için kendimi zor tutuyordum.


Doktor Zarfı açıp okumaya başladı." Yaptığımız sonuçlara göre Azad, Asena, Aral ve Aras Yıldırımın 99,9% Murat Özdemir ile bağ bulunmaktadır. Ve Ecem, Cem, Can ve Caner Özdemir 99,9% Hasan Yıldırımnan bağ bulunmaktadır."


İkinci zarfı açdı "Tekrar yaptığımız sonuçlara göre Asena, Azad, Aral ve Aras Yıldırımın 99,9% Çiçek Özdemir ile bağ bulunmaktadır. Ama Ecem, Cem, Can ve Caner Özdemir 99,9% Esma Yıldırım bulunmamaktadır"dedi.


Esma ayağa kalktı" BU NE DEMEK! SEN BENİ ALDATDIN PİSLİK HERİF"dedi. Hasan ayağa kalkıp bağırdı" YANLIŞ ANLAŞILMA VAR BELKİ KADIN! "dedi. Kulaklarımın zarını patlattılar lan. Sinirle nefes verip onlara döndüm" NE BAĞIRIYORSUNUZ LAN! İKİNİZDE AYNI KÖPEKSİZİN! YURT DIŞINDA NE BOKLAR YEDİĞİNİZİN, ÇEVİRDİĞİNİZİN HEPSİNİ BİLİYORUZ LAN "dedim. Esmayı gösterdi Aral" Sen hani bu adam aldatdıya seni sen bu adamı kaç kez aldatdın lan! "dedi.


Azad Esmayı gösterdi" Hani bu kadın seni aldatıyla sen bu kadını kaç kez ALDATDIN lan! Söyle! "dedi. Aras ikisini de gösterip" Bu kadın seni saymadığın kadar çok aldatdı haaa bide kutlu olsun üvey çocukların varmış! Hem de 8 tane hoay maşallah! O çocuklar hepsi şimdi babasıyla kalıyorlar! "dedi.


Hasan'ı gösterip" Bu da seni aynı sayıda aldatmış! Şimdi kaç çocukları var diye düşün! Aaa ben söyleyeyim mi 12 tane! Yuh maşallah! Haa bide hergün işe gidiyorum diye yalan söylemiş! Aslında gitmiş yatdığı karılarılara para veriyor"dedim. Azad karışan dördüzleri işaret edip"Lan bunları bile kendilerine benzetmişler! Barlarda, uyuşturucu, kadına tecavüz, Ama yazık oldu be "dedi. Kapı açıldı içeri polisler girdi.


" Hasan Yıldırım, Esma Yıldırım, Ecem Yıldırım, Cem Yıldırım, Caner Yıldırım, Can Yıldırım biznen geliyorsunuz "dedi. Hasan'a bakıp" Gün gelir devran döner Hasan. O gün geldi ve devran döndü"dedim. Özdemir ailesine bakdım bize gururnan bakıyordu.


" Ve bide biz Aile falan istemiyoruz, Herkes kendi yoluna haydi bize eyvallah "dedim. Dördüzlernen kapıdan çıkıp asansöre bindik. Bu sefer Aras beni kendine çekdi." Kızım Harikaydık lan! Oha ne güzel söyledik! İçimin yağları öyle bir eğidiki of of anlatamam "dedi Aras.

Kahkaha atdık. O 'da bize katıldı." Bekle bizi Karadeniz! Geliyoruz! "dedim." Ula uşaklar biraz sessuz olun laa! "dedi Aral. Gülmüştük. Ay gözlerimden yaş geldi.


Asansör durdu çıkıp kapıya doğru yöneldik. Araba ordaydı binip Havalimanına Sürdü Şoför.


################################


2762 kelime. Nasıldı. Bölümün ufak spoisini tiktoka koyacam.


*Asena?


*Azad?


*Aral?


*Aras?


*Onur?


*Esma?


*Hasan?


*Ecem?


*Cem? 


*Caner?


*Can? 


*Çiçek(Maviş kadın)?


*Murat(mafya kılıklı adam)?


Baybay



Loading...
0%