Yeni Üyelik
4.
Bölüm

AİLESİ

@elizan_12

Elizan'in verdiği cevabı düşündü Burak bey ama kafasında tek bir şey vardı oda hafızlık yapmak isteyen bir kişinin yatılı kurs okuyacağı için kesinlikle okul hayatı bitecekti .

Elizan'in bir ablası bir abisi bir kız ve bir erkek kardeşi vardı toplamda beş kardeştiler.

Elizan ablası yasemini çok sevsede onunla fazla geçinemezdi . yasemin 6 yaşinda geçirdiği havale sonucunda sol tarafı felçli kalmıştı uzun bir süre yatalak kalmıştı fakat şuan yürüyebiliryordu tek sorunu yürürken sol ayağının yere hafifçe sürtünmesi ve sol elini kullanamasiydi .

Abisi Enes küçüklüğünü hep Elizan ile oyun oynayarak ve çobanlık yaparak onunla zaman geçirdiği için onu çok severdi Elizanda kardeşleri arasında en çok abisine düşkündü çünkü her ne olursa olsun arkasında dağ gibi bir abisi vardı ve herkesin kesinlikle böyle bir abisi olması gerektiğini düşünürdü Enes'in aklından ne geçtiğini kimse anlayamaz di ne okumak istediği belli değildi şimdilik sadece imam hatipte okuyordu.

Erkek kardeşi Yusuf. Tam bir sinir kaynağı. Çok tatlı ve akıllı bir çocuk olan Yusuf ayrıca çok yaramazdi yersiz şakalar yapar insanı sinir ederdi ama ailesine çok düşkündü ve oyun oynamayı çok severdi.

Sümeyye. Küçük kardeş çok tatlı ve bir okadarda zeki ozguvenliydi hakkından çok iyi gelir yaşina bakmadan herkese cevap verebilirdi.

 

Loading...
0%