Yeni Üyelik
7.
Bölüm

HASTANE

@elizan_12

 

Elizan ambulans in evlerine doğru geldiğini görebiliyorduve babasınında gelen telefonla telaşli bir şekilde koşmasindan anlamişti birisine bişey olduğunu . Ve hiç düşünmeden eve doğru koşmaya başladı. Evin bahçesine vardiğinda bir çok tanıdığını bahçede gördü ama hepsi ağlıyordu ama neden ? Bunu merak etmişti Elizan eve girdiğinde ablası ve ağbeyi Enes te ağlamaktaydi ne olduğunu anlayamayan elizan merakla etrafındakilere ne olduğunu sordu artık birinin cevap vermesine ihtiyacı vardı çünkü birazdaha dursa kalbi duracaktı ama biyandanda korkuyordu ne olduğunu duymak istemiyordu belki bu ona daha ağır gelecekti.

 

Ayşe hanım Elizan'a herşeyi üstten anlatmaya özen gösterdi çünkü Elizan in korkmasini istemiyordu. O yüzden sadece annesinin biraz rahatsizlandiğini ve bunun içinde hastaneye gittiğini söylemişlerdi.

 

Elizan gözlerindeki yaşlara hakim olamadı.

 

Belkide başkaları gibi sesli ağlayarak bağırarak bunu dişa vuramiyordu ama o bunu hep içine atıyordu.

.....

 

Ambulans daha yoldayken durmuştu hediye hanımin kalbi. Ve tam hayatını kaybettiği düşünüldüğü o an tekrar hayata dönmüştü.

 

Abdullah bey çok korkmuştu ama ambulansa gidememişti mecburen kendi arabasıyla arkadan gitmişti çünkü eğer hastanede acil bur sey olursa arabaya ihtiyaç duyulabilir di.

 

Hediye hanım iç kanama geçirmişti midesi delinmiş çok kan kaybetmişti. Hastaneye varıldığında hemen ameliyata alınması gerekiyordu zaten bikere kalbi durmuştu ama Allah'ın Bir mucizesi işte tekrar hayata dönmüştü ve bir daha kalbi durmadan hemen müdahale yapılması gerekiyordu.

 

Ameliyat için imza alındıktan sonra sadece oturmakla yetinebildi ama çok kormuş ve ağlamıştı tek duası Allah'tan eşini kendisine ve çocuklarına bağişlamasiydi

 

Loading...
0%