Yeni Üyelik
13.
Bölüm

İLK ADIM

@elizan_12

Yıl 2020 Ocak ayı okulların tatil olmasına az kala oluşan bir virüs nedeniyle erkenden okul kapatılmış ve uzaktan eğitim başlamıştı bu sureçte derse hiç odaklanamayan Elizan artık ortaokul ile bağını erkenden koparmişti. Ve şimdiden hayaline ilk adımı atmak için uğraşmaya başlamıştı . Yakınlarda herhangi bir kursun bulunup bulunmadığını ablasıyla araştiran Elizan Bingöl ün Karlıova ilçesinde gündüzlü bir kursun tek bulunduğunu öğrendiler yayılan virüs nedeniyle civardaki bütün kurslar kapatılmıştı. Kursların başlamasini beklerken bir yandanda gündüzlü kurstan uzaktan görüntülü Bir şekilde derse başlamıştı uzaktan eğitim hocası Perihan hanım Hataylidir . Bir ay boyunca ders aldıktan sonra Perihan hoca hafızlık yapmak isteyen bu kızın uzaktan yapamayacağini belirterek ona yardımcı olabilmek için Bingöl ün merkezine bağlı bir kurs bulur ve Elizan'a numarayı vererek görüşmesini sağlar. Numarayı arayan Elizan'in karşısında hafizliğa hazırlık hocası Hatice hanım vardı.

Elizan;

" Alo selamın aleyküm ....... ..... Kursumu acaba ?"

" Ve aleyküm selam evet buyrun nasıl yardımcı olabilirim?"

"Ben Karlıova ya bağlı bir köyden arıyorum adım Elizan hafızlık yapmak istiyorum ve bu numaraya ulaştım kayıtlarının hala devam ediyormu acaba ?"

" Evet tabii yaşınızı öğrenebilirmiyim?"

" 13 "

" Çok iyi o zaman ama bunun için önce ailenle görüşmem gerek onay almak için "

"Tabii hocam ama babam şuan işte geldikten sonra sizi ararım ben ."

"Tamam canım hayırlı günler"

Telefonu kapatan Elizan akşam babasına durumu anlatıp onu hocası Hatice hanımla görüştür iki tarafında onayı ile kursa kayıt yapan Elizan attıği İlk adıma çok sevinir ve uzaktan eğitime şimdiden başlar.

 

Loading...
0%