Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@elqdruu


Selamlarr! Umarım hepiniz iyisinizdir.. Öncelikle ben Ela biliyorsunuz wattpadin ihlal yemesiyle hepimiz buraya geldik.. Bende buradaki ilk kitabımı yazmak istedim. Umarım okurken gerçekten zevk alabildiğiniz bir kitap olur.. İyi okumalar!!

"Ahh sonunda sizinle aynı yerde yaşayacak olmak çok heyecan verici düşünebiliyor musun artık sadece yazları görüşmeyeceğiz hep ama hep bir arada olacağız Emre'm"

Aa ben kendimi tanıtayım ben Mina ve İstanbulda yaşıyorum. Ha pardon yaşıyordum artık İzmir'e taşınıyoruz ve Kaan, Burak, Arda ve Emre.. Onlar benim gerçekten tek dostlarım diyebilirim. Ailemle beraber onların olduğu semte taşınıyoruz.. Aslında babamın işi dolayısıyla ama annem bu durumdan oldukça memnun çünkü gerçekten Burakların ailesiyle çok iyi anlaşıyorlar.

Tüm eşyalarımızı toparladıktantan sonra arabamıza yerleştirebileceklerimizi yerleştirdik geri kalanlar nakil aracıyla gelecekti. Ardından yola çıktık, gerçekten çok heyecanlıydım. Yol boyunca uyudum..

İzmir'e geldikten sonra

Sonunda İzmir'e gelmiştim bizimkiler beni karşılamak için yeni evimizin önünde toplanmışlardı. Hemen arabadan inip hepsine tek tek sarıldım. Daha sonra biraz beraber vakit geçirdikten sonra ailemle avm'ye gitmem gerekiyor diye ayrıldım. Yarın yeni okuluma başlayacağım için kendime okul forması bakmam gerekiyordu annemlerde ev için mutfak eşyaları bakmaya başladılar. Buzdolabı bomboştu çünkü!

Kendime uygun bedenli okul formamı aldıktan sonra ailemle bir markete uğrayıp eksikleri aldık daha sonra eve geldik rahatlamak ve okulumun ilk günü olacağı sebebiyle bir duş aldım.

Biraz bizimkilerle facetime yaptıktan sonra saat çok geç olmadan kendimi uykuya bıraktım..


Loading...
0%