Yeni Üyelik
23.
Bölüm

Taniştiğim Ki̇şi̇ Aslinda Yokmuş!

@emrah

instagram sayfası : ekapiskay lütfen takip etmeyi unutmayın.

Yıllar önce bir Amerikan pilotuyla evlenip Amerika'ya taşındım. Çok gençtim 22 yaşında. Ben tecrübelerime dayanarak bir şey söylemek istiyorum. Herkes kendi milletiyle evlenmeli. Çünkü ne kadar iyi veya kötü olsalar da fark var. Her neyse. Amerika'ya taşındığımda çok zorlandım. Eski eşim de bana çok iyi davranmadı. Çok kavga ediyorduk. Gelelim hikayeme. Bir restoranta garson olarak işe girdim. Seviliyordum ama bir müşterim hep benim çalıştığım zamanlar gelir, benimle sohbet eder ve giderdi. Bir gün beni işten sonra kahve içmeye davet etti. Davet ettiği kafe iş yerime yakın olduğu için kabul ettim. Garip olan şey bu müşteri hep aynı kıyafeti giyinirdi. Kafede buluştuğumuzda bile hep aynı takım elbise. (Bu arada söyleyeyim eşimle ayrı apartmanlara taşınmıştık.)

Önce kafeye ben gelmiştim. O yüzden kahveleri sipariş verip ödedim. Garip olan bu müşteri (Brian) hiç kahvesine dokunmamıştı. Niye içmiyorsun diye sorduğumda istemediğini istersem onun kahvesini de içebileceğimi söyledi. Ben onun kahvesini içmedim. Biraz oturduktan sonra gitmesi gerektiğini söyledi ve onu aramam için numarasını ve adresini verdi. Garip olan ayrıldığımızda ne ayak sesini duydum ne de araba sesini.

Onu bir daha hiç görmedim. Ya bende mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım. Diğer garson kızlara sorduğumda, bana kimden bahsettiğimi bilmediklerini söylüyorlardı. Sinirlerim bozulmuştu. Bir kaç gün sonra onu kalaylamak için aramaya karar verdim. Telefon hep meşgul. Sonra verdiği adrese gitmeye karar verdim. Kapıyı bir kadın açtı. Ben ona Brian icin geldiğimi söyledim. Bana kızgınlıkla bakıp "Dalga mı geçiyorsun? Brian öleli 5 yıl oldu."dedi ve bana resmini gösterdi. Aynı takım elbise. Şok olmuştum!

6 Hafta sonra tekrar gittiğim de ev satılmıştı. Size soruyorum sizce benimle dalga mı geçtiler, yoksa ben kafayı sıyırmak üzere miydim?

ÖLEN TEYZEM ODAMA GELDİ!

Merhaba, başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Eskitme bir evde oturuyorduk. o zamanlar 7-8 yaşlarındaydım. O gece hiç uykum yoktu ve anneannemle yatıyordum. Salonda hemen kapının yanında çekyatta yatıyorduk.
Hiç uykum olmadığı için yatakta kıvranıp duruyorum. Bir süre sonra örtündüğümüz yorganı başıma çektim. Uykum olmadığı için yorganın altında bir şeyler yapıyordum kendimce. Eğleniyordum.
Aradan bir süre sonra bir ses duydum ve yorganımı üstten bir elin okşadığını hissettim. Korktuğum için hareket etmedim ve bağıramadım. Sonra yorganın üzerinden bir fısıltı duydum.

Fısıltı bundan 10 sene önce vefat eden teyzemin adını sayıklıyordu. Donup kaldım. Anneannemi hareket etmeden bir şekilde dürtmeye çalıştım fakat hiçbir şekilde cevap vermedi. Bir süre sonra hızla uyandırdım ve etrafta kimse yoktu. Olayı anlattım fakat inanmadı. Salonun ışığını açtı bir süre oturduk. Daha sonra tekrardan yatağa yattık.

Ertesi gün alt komşumuz olan Zeynep abla bizdeydi. Anneannem yaşadığım olayı anlattığında adeta gözleri açılmıştı ve dediği şeyler beni korkutmaya yetmişti.
Şöyle demişti: "Aynı şey dün gece bana da oldu. Uyuyordum. Yüzümü yastığa gömdüm ve kulağıma "Semra" (ölen teyzem) diye bir şey fısıldandı." dedi.

Bu olayı her kime anlattıysam inanmadı ama o gece normal bir gece olmadığından adım gibi eminim...

instagram sayfası : ekapiskay lütfen takip etmeyi unutmayın.


Loading...
0%