Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karakter Tanıtımı

@emrah

Burası Türkiye, burada olan her şey 'kadına' olur.

Berna Ovalı

Liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavının sonuçlarını beklerken kendisine görücü gelmesi üzerine babası tarafından birkaç tarlaya ve paraya satılan Berna, evlendikten sonra soluğu İstanbul'da alır. Baba evinde ilgisiz, sevgisiz ve şiddetle büyüyen Berna, evlendikten sonra da aradığı huzuru bulamaz. İki çocukları olur. Berna evin işleri ve çocukların sorumluluğunu tek başına sırtlarken kocası Murat tarafından ihanete uğradığından habersizdir.

Nehir Frezya

Küçük yaştan beri aile evinde gördüğü şiddet nedeni ile evden kaçan Pervin, birkaç arkadaşının vasıtasıyla bir müzikholde Nehir Frezya takma adı ile şarkıcılığa başlar. Kendisine Türkiye'nin yeni Bergen'i lakabı takılmıştır. Lakabından çok hazzetmeyen Nehir Avrupai güzelliği ve sesiyle tüm gönülleri fetih etmektedir. Çocukluktan beri sevgilisi olan Gökhan onunla birlikte yaşamakta onun korumalığını yapmaktadır. Nehir'in en büyük hayali büyük bir şarkıcı olmaktır. Anadolu'yu karış karış gezen Nehir ve Gökhan'ın son durağı İstanbul olmuştur.

Sumru Özdemir

Sumru; Lise son sınıf öğrencisi Sumru ve ailesi kapıcı dairesinde oturmaktadır ve apartmanın işlerini yapmaları karşılığında bu daireye kira ödememektedirler. Derslerinde oldukça başarılı olan Sumru'nun hayatı arkadaşlarının hayatlarına özenmekle, onlar gibi zengin olma hayalleri kurarak geçmektedir. Zengin bir erkek arkadaşı hayatına girmesi ile hayatı bir anda değişir.

Karakterlere resim koymak istemedim. Herkes hayalindeki resmi paylaşması daha uygundur.

Kitap hakkında düşüncelerinizi (Olumlu yada olumsuz) paylaşırsanız çok mutlu olurum. Satır arası yorum yapmayı lütfen unutmayın. Okumaya layık gören, kütüphanesine ekleyen, beğeni ve yorum atan, realist videoları yapan herkese teşekkürler.

instagram sayfası : ekapiskay Takip etmeyi unutmayın. Ara sıra canlı yayın yaparız :)

Okumaya layık gören herkese teşekkürler.


Loading...
0%