Yeni Üyelik
12.
Bölüm

0. Bölüm Ye'cüc - Me'cüc

@emrah

Türkiye'nin ölüm kokan topraklarında anlattığımız ''Zombilerin Dünyası '' adlı romanda , Kişiler, Kurumlar Tamamen Hayal Ürünüdür.

İslam inancına göre çeşitli kıyamet alâmetleri vardır ve bu kıyamet alametleri sırayla olacaktır. İşte yecüc mecüc'te kıyamet alametlerinden biridir. Yecüc ile Mecüc denilen varlıklardan, Kitab-ı Mukaddes'in Yaratılış, Hezekiel, Vahiy kitaplarında ve Kur'an'da dahil tüm kutsal kitaplarda yer alan, yeryüzünde bozgunculuk çıkaran ve gerçek mahiyetlerini Allah'ın bildiği, insan ırkını ortadan kaldırmaya kadar ileri gidip bozgunculuğa çalışacakları söylenen çeşitli mitolojilerde ve kültürlerde insanlar olarak ya da dev, şeytan, kavimler veya ülkeler olarak anılan iki kötü millettir diye tanımlanmaktadır. Yecüc ve Mecüc kavimlerinden, Kur'an-ı Kerim'de Kehf Suresi'nde ve bazı hadislerde bahsedilmektedir yecüc mecüc

Yecüc ve Mecüc'ün çıkardıkları pis kokularından yer yüzü yaşanamayacak bir hal alır.

Yecüc Mecüc öylesine kalabalık bir topluluktur ki ırmakların ve göllerin suyunu içerek tüketebilirler. Hepsi birden tek bir insanın ölümü gibi ölecekler, öldüklerinde leşlerinin kaplamadığı bir karış yer bulunamayacak. Bunlara ne dağ dayanır ve ne de demir. Onların ikinci sınıfı da kulaklarının birini serer, ötekini de kendisine yorgan yapıp öyle yatar. Fil, yabani hayvan, deve ve domuz ne görürlerse yerler. Onlardan birisi öldüğünde de onu yerler, Onların bir ucu Şam'da, bir ucu Horasan'da olacaktır. Doğu nehirlerinin tümünü ve Taberiye Gölü'nü de içeceklerdir.

instagram sayfası : ekapiskay lütfen takip etmeyi unutmayın.


Dünyanın bir milyar nüfusa ulaşması için tam yüz bin yıl geçmesi gerekmişti.

İki milyara ulaşması için ise yüz yıl gerekti ve tekrar ikiye katlanması sadece elli yıl sürdü. 1970'te dört milyar olan nüfus şu anda nerdeyse dokuz milyara yaklaştı.

40 yıl içinde tam 32 milyar insan yaşamak için savaşacaklar...

Dünya tarihinde beş büyük nüfus imhası gerçekleşmiştir.

"Croatoan'' aktif hale getirmezsek 6. İmhayı biz yaşayacağız.

Bu dünya insansız başladı, insansız son bulacak.


Loading...
0%