Yeni Üyelik
14.
Bölüm

2. Bölüm 'Kumpas'

@emrah

instagram sayfası : ekapiskay lütfen takip etmeyi unutmayın.

Bu kitapta geçen isimler, karakterler, kurumlar,mekanlar ve olaylar tamamen kurgudur. Gerçekleşmiş herhangi bir olayla,mekanla, kurum ya da ölü veya hayattaki kişilerle bir benzerliği varsa tamamenrastlantıdır. Kitap 'Zombilerin Dünyası' evreninde geçmektedir. Bu kitap bir distopyaromanıdır.

Not: "Basılmış kitapta bu konu oldukça farklı işlenmiştir. Kitabı Okuyanlar lütfen yorum yapmamaları rica olunur."

''En büyük düşman en son bakacağın yere saklanır.''

Julius Caesar

12 Mart 2030 Yılı Yer : Bosna Hersek

41. Adrenalin timinin başındaki Ölüm Meleği kod adlı asker Bosna Hersek'teki mülteci kampına timiyle birlikte gönderilmişti. Burada neden oldukları konusunda hem kendinin hemde diğer askerlerin herhangi bir bilgisi yoktu.

Türkiye'de başlayan mülteci akımı Avrupa'yı da etkisi altına almıştı. Nato güçleri mültecilerin akın akın gelmesini önlemek için kendi aralarında bir anlaşma imzaladılar ve mülteci kamplarında bu insanları yaşamaya zorlamaya başladılar.

Yakalanan herkes mülteci kamplarında tutuluyordu. Zor şartlarda hayatlarına devam eden mülteciler sanki Nazi kamplarında tutsaklardı. İnsani ihtiyaçları dışında herhangi bir hizmet alamıyorlardı.

Daha önce timiyle birlikte Kuzey Irak - Suriye - Filistin - Afganistan gibi bölgelerde de operasyonlar yapılmıştı. Burası da sıradan başka yerlerden bir tanesiydi onun için.

Kampın dışında konuşlanmışlar ve üstlerinden emirleri bekliyordu. İki yıl önce gerçekleşen bombalı eylemin sorumlusu terör örgütünün üyelerinin burada saklandığı bilgisi gelmişti. Onun için buradaydı.

Kuzey Irak'ta bir operasyonda 70'den fazla terör örgütü militanını öldürdüğü günden sonra Ölüm Meleği kod adını almıştı. Fakat herkes kendisine 'Ölüm' diye sesleniyor 'Meleği' kelimesini kullanmıyordu.

Oldukça sert, kaya gibi görünse de öldürdüğü insanları rüyasında görürdü.

Timin konuşlandığı çadırın içindeki kriptolu telsiz bir anda sinyal duyuldu. Telsizin başında duran asker telefonu kaldırdı. Bir kaç saniye dinledikten sonra; "Emredersiniz Efendim." Asker ayağa kalktı ve Ölüm Meleğinin yanına gitti.

"Komutanım Alfa Lider sizle görüşmek istiyor."

Ağır adımlarla telsizin bulunduğu camla korunmuş odadan içeriye girdi.

"Alfa Lider, Adrenalin Lider dinlemede."

Alfa Lider; "Kampta bulunan herkes yok edilecek. Tekrar ediyorum, herkes yok edilecek. Büyük bir savaş planlıyorlar, Müttefiklerimiz den gelen istek bu yönde. Tekrar ediyorum herkes yok edilmesi gerekiyor."

"Ama efendim..."

"Aması yok Adrenalin Lider, Balkanlarda patlak verecek bir savaşın ülkemiz üzerindeki etkisini göz ardı edemezsin."

"Anlıyorum Alfa Lider. Anlıyorum. Emredersiniz."

Ölüm Meleği son sözleri söylerken sesi titremişti. Kaya gibi sert ve merhametsiz bir asker olmasına rağmen böyle bir şey ona bile fazla gelmişti. Acaba bu emri kimin vermişti?

Hemen arkasında duran Sansar kod adlı asker ondan emirler bekliyordu.

"Ne zamandır birlikteyiz Çavuş ?"

"Yaklaşık 12 yıldır efendim."

"Bana verilen hangi görevi yerine getirmedim bu güne kadar Çavuş ?"

"Hepsini layığı ile yerine getirdiniz efendim."

"14 yaşındaydım. Simitçi olmamı istediler bir adamı gözleyecektim. Tek görevim adamın giriş çıkışlarını takip etmekti. Belime bir bıçak verdiler. Sokakta gözlediğim adam bizimkilerle çatışmaya girdi bizden iki kişiyi öldürmüştü ve ben ekmek bıçağıyla adamın arkasına yaklaşıp gözümü bile kırpmadan boğazını kesmiştim."

Ölüm Meleği gözünü kapıya dikmişti ve konuşmasına devam etti;

"O gün beni tim komutanlarını eğittikleri seviyeye aldılar. O zamana kadar sıradan bir erden hiç bir farkım yoktu. Bir sürü şey yaptık birlikte. Sorgulamadık ve düşünmedik. Bazen diyorum ki neden? Neden bu savaşı veriyoruz. Artık isteklerinin sonu gelir rahat ederiz diye düşünürken şimdi ise başka bir istek..."

"Ne istediler ki komutanım.."

Ölüm Meleği duraksadı, "Takımı topla çavuş, birazdan görürsün."

Tim toplanmıştı, birden 9-10 yaşlarında bir çocuk onlara doğru gelmeye başlamıştı. Üstü başı kir içindeydi ve çok yorgun olduğu gözlemleniyor sanki düşecek gibiydi. Sonra da yere düştü. Askerlerden bazıları çocuğun yanına doğru koştular.

Askerler çocuğa doğru yöneldiklerinde bir anda büyük bir patlama yaşandı. C-4 patlayıcı ile her yeri donatılmış çocuk, uzaktan kumanda ile patlatılmıştı.

Adrenalin Timindeki askerler bombanın şiddeti ile uzakta duranlar bile yere doğru savrulurken, çocuğun yanına koşan askerler ise parçalara ayrılmıştı. Askere ait olduğu belli olan kopmuş kafalar, kollar, bacaklar ve ortaya çıkmış iç organlar etrafa yayılmış ve her tarafa sıçrayan kanlar büyük bir vahşetin izlerini gözler önüne seriyordu.

Bir anda uzun menzilli silahlar ile kalan askerlere ateş edilmeye başlandı.

"Herkes siper alsın, herkes, öldürme yetkisi çift sıfır, ateş serbest."

Avrupa'daki tüm ülkelerin terör örgütü olarak kabul ettiği 'ölümsüzler ordusu' adlı terörist grup ile Adrenalin Timi arasında yoğun bir çatışma başlamıştı. Karanlığın içinden namluların kırmızıya dönmesi, ve silahlardan çıkan kurşunların çıkardığı kıvılcımlar, kullanılan el bombaları ve bazukalar etrafı kısa bir süreliğine aydınlandırıyordu.

Ölüm; "Sansar! Kurşunların geldiği yöne doğru herkes işaret fişeklerini kullansın."

"Emredersiniz Komutanım. İşaret fişekleri atış serbest."

İşaret fişekleri ormanlık alandan gelen terörist grubun üzerine doğru atıldı. Bir anda yerleri belli oldu Ölümsüzler Ordusunun. Profesyonel ve keskin nişancılardan kurulan tim, ölümsüzler ordusu üyelerini birer birer avlamaya başladılar bu hamle ile birlikte ve sayısal üstünlük bir anda Adrenalin timine geçmişti. Bir kaç dakika daha süren çatışma sonrasında silah sesleri susmuştu. Kan ve barut kokusu etrafı sarmıştı. Hava oldukça ağırlaşmış nefes almak zorlaşmıştı.

Ölümsüzler ordusunun isimlerinin birer hurafe olduğunu Ölüm Meleği ve askerleri tarafından kanıtlanmış oldu. Ölüm Meleği askerlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyordu. Kendi timine ek olarak gelen takviye birlikteki herkesin şehit olması onu derinden yaralamıştı. Aslında o timi istememişti fakat tecrübe kazansınlar diye gönderilmişti o askerler.

Hava aydınlanmaya başlamıştı. Üzerlerinden geçen siyah helikopterleri gördü Ölüm,

"Alfa Star..." diye mırıldandı Ölüm.

Kısa bir süre sonra önce bir alev topu göründü, peşine de büyük bir gürültü koptu. Yaklaşık 10 kilometre kadar uzak oldukları kamp alanı bir anda alevler altında kaldı. Peşine bir patlama daha yaşandı. Dürbünle baktığında ise kampın alevler içinde yandığını gördü. Bombaların etkisi ile etrafa yayılan insan parçaları yanmaya devam ediyordu.

Ölüm meleği bu görüntü karşısında şok olmuş durumdaydı. Amacı asla bu değildi. Ucunda ne olursa olsun bunu yapmayacaktı. Helikopterin bomba düzeneğini bozdurmuştu ve bomba çalışmayacak, üstlerine de bombanın çalışmadığını söyleyecekti. Zaten böyle bir emiri veren savaş çıkmasını yada Avrupa'da korkunun hakim olmasını isteyen bir zihniyetten başka hiçbir şey olamazdı.

Türkiye böyle bir devlet değildi. Bu işte başkalarının parmağı olduğunu düşünüyordu.

Sansar; "Komutanım gitmemiz gerekiyor."

Ölüm Meleği kendine geldi ve helikoptere bindikleri gibi Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Helikopter Türkiye ye doğru havalandığında kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Türkiye İstanbul askeri kampa iniş yaptığında helikopter çoktan güneş doğmuştu.

Helikopter piste iner inmez, etrafı askerlerle çevrildi.

Sansar; "Ne oluyor? Neler oluyor? Bunlar da kim."

Ölüm; "Bizi karşılamaya geldiklerini sanıyorsan aldanıyorsun..."

Bir anda askerler Adrenalin Timinden kalanları yakalamaya başladılar.

1 Ay sonra çıkarıldıkları mahkeme sonrasında;

Komando Teğmen Araf Eniz ( Ölüm Meleği Kod Adlı ) Asker : Emre İtaatsizlik, Ölüme sebebiyet verme, Din veya vicdana göre görevini yerine getirmemek; 16 askerin şehit düşmesine göz yummak Nedeniyle hakkında Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verilmiştir.

Komando Baş Çavuş Efe Yadigar ( Sansar Kod Adlı) Asker: Emre İtaatsizlik, Üstlere fiilen ve sözle karşı gelme, Olayları örtbas etmeye çalışmak, Bilerek ve isteyerek doğruları söylememe, Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak 16 askerin şehit düşmesine göz yummak Nedeniyle hakkında Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verilmiştir.

Komando Bomba Uzmanı Stratejisi Üst Çavuş Ozan Turay (Asit Kod Adlı) Asker: Olay yerindeki delilleri ortadan kaldırmak. emre İtaatsizlik, Üstlere fiilen ve sözle karşı gelme, Bilerek ve isteyerek doğruları söylememe Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak. Nedeniyle hakkında 10 yıl afsız hapis cezasına karar verilmiştir.

Komando Er Ferit Yılmaz ( Serseri Kod Adlı) Asker: Olay yerindeki delilleri ortadan kaldırmak. Üstlere fiilen ve sözle karşı gelme, Bilerek ve isteyerek doğruları söylememe Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak. Nedeniyle hakkında 10 yıl afsız hapis cezasına karar verilmiştir.

Komando Er Cumali Niğde (Cuma Kod Adlı) Asker: Olay yerindeki delilleri ortadan kaldırmak. Üstlere fiilen ve sözle karşı gelme, Bilerek ve isteyerek doğruları söylememe Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak Türkiye Cumhuriyetine değil Komutanına bağlı kalmak. Nedeniyle hakkında 10 yıl afsız hapis cezasına karar verilmiştir.

"Savaştan kaçmak yoktur. Sadece düşmana karşı avantaj sağlanana kadar ertelenir."

Niccolo Machiavelli 1502

instagram sayfası : ekapiskay lütfen takip etmeyi unutmayın.


Zombilerin Dünyası İnsula Kitabım satışta. Okunmaya layık gören, Maddi durumu olmayıp alamayan ama sosyal medyadan kitabın kapağını paylaşan herkese teşekkürler.


Dünyanın bir milyar nüfusa ulaşması için tam yüz bin yıl geçmesi gerekmişti.

İki milyara ulaşması için ise yüz yıl gerekti ve tekrar ikiye katlanması sadece elli yıl sürdü. 1970'te dört milyar olan nüfus şu anda nerdeyse dokuz milyara yaklaştı.

40 yıl içinde tam 32 milyar insan yaşamak için savaşacaklar...

Dünya tarihinde beş büyük nüfus imhası gerçekleşmiştir.

"Croatoan'' aktif hale getirmezsek 6. İmhayı biz yaşayacağız.

Bu dünya insansız başladı, insansız son bulacak.


Loading...
0%