Yeni Üyelik
22.
Bölüm

7. Bölüm Part 2

@emrah

13 Şubat 2010

Ateş hızlıca Ölüm Meleği nin yanına gitti. Abi bir dakika senle özel bir şey konuşabilir miyiz ?

Ölüm Meleği : Tab ikide. Konuşabiliriz.

Ölüm Meleği Kardeşinin telaşlı ve mutsuz olduğunu anlamıştı. Dolaptan 6 lı bira kutusunu aldı. Gel dışarıda konuşalım dedi.

Biralardan tekini Ateş'e diğerini de kendi alırken kalan dört taneyi ise yere bırakmıştı.

Ateş : Abi bunca zaman senden hiç bir şey istemedim.

Ölüm Meleği : İşte bende bundan korkuyorum. 23 Senedir hiç bir şey istemezsin bir kere istersin ağızımıza sıçarsın.

Ateş : Abi senden bir şey istiyorum tek bir şey. Sana benimle gel diyemem. Gel demeye de hakkım yok. Ama gelmeni istiyorum. Burada tek güvendiğim sensin. Berna Bayrampaşa AVM de mahsur kalmış ne yazık ki. Onu oradan kurtarmamız gerekiyor. Zombiler her an camları kırıp içeri girebilirler. Yanında 6 kişi daha varmış. Sessizce bu işi halledebiliriz. Hem oradan erzaklar, sigara ve alkolde alabiliriz. Biliyorsun son kullanım tarihleri geçmeye başladı buradaki erzakların..

Ölüm Meleği : Gidip görünce kurtarınca ne olacak O kaltak sana I see Dead People mı ? diyecek. Sende onu teselli mi edeceksin. Seni terk eden seni boynuzlayan kaltak için Ayhan Işık mı olmak istiyorsun ? İste senin için canımı vereyim. Ama bir sürtük için kardeşimin ölmesine izin veremem. Ateş gitmiyorsun. Konuda burada kapandı.

Ateş : Hayır kapanmadı Ölüm Meleği ! Sen daha düne kadar insanları kurtarmak için canını feda ederdin gözü kapalı. Şimdi sana ne oldu böyle ? Seni tanımazsam senin zombilerden korktuğunu sanacağım. Sen Ninjitsu felsefesiyle büyüdün. Ninjitsuda hepimizden yetenekliydin. Askeri lisedeyken ben herkese tek tek sorarlardı komutanlarımız ileride ne olmak istiyorsun hedefin ne diye. Herkes büyük komutanların ismini saydı. Ben ise sen demiştim ! Ama benim kahramanım bu değil. Çok değiştin abi çok. Artık silkelen.

Ölüm Meleği : Ben bu devletin milletin hayatta kalması için senelerce dünyanın bir ucundan diğer ucuna savaştım Ateş. Kendim öldürdüğüm asker sayısıyla ellerimin arasından kayıp giden şehit olan insan sayısı aynıydı belki de. Hepsinde vatan sağ olsun dendi. Vatan.

Bütün pis işlerde bizi kullandılar. Bize her şeyi öğrettiler. Hayatta kalmayı. Sağ olsunlar. Ama bütün pis işlerinde bizi kullandılar. Sonrada istenmeyen evlat da biz olduk ? Neydi suçumuz vatanımıza hizmet etmek. Bizi tecavüzcülerle hırsızlarla kalpazanlarla aynı yere attılar Ateş ? Biz vatan için çarpıştık. Vatan için arkadaşlarımızı dostlarımızı feda ettik. Gençliğimizi feda ettik. Sen kaç kere hayatında parkta salıncakta sallandın ? Kaç kere kız arkadaşınla sinemaya gittin ?

Biz gençliğimizi feda ettik Ateş. Kullanıldık harcanıldık farkında mısın ? Biliyorsun Senin için ölürüm öldürürüm.

Ateş : Abi lütfen oradaki insanları kurtarmalıyız.

Ölüm Meleği : Bu bir film değil Ateş. Burada Sadri Alışık oynamıyor. Seni aldatan seni üzen bir sürtük için abini feda edeceksen seninleyim !

Ateş : Seni dünya yansa feda etmem. Yanıyorda zaten ! Sorun o kız değil. Sorun oradaki insanlar abi. Onları kurtarmalıyız sende artık ne olduğunun farkına varmalısın. Yeter bu kadar kendine acıdığın ! Kendi hatalarını başkalarını sorumlu tuttuğun. O tekirdağ da polis istasyonunda ölenler mi ? gençliğimizi çaldı.

Yada o AVM de sıkışıp kalmış bir avuç zavallı insan mı bunların sorumlusu ?

Lütfen abi benimle misin değil misin ?

Ölüm Meleği : Seninleyim Allah 'ın belası. Yaradan insanlara kızdı beni yarattı. Seni niye yarattı diye düşünüyordum hep. Seni de Bana kızdığı için yarattı!

Ateş abisinin son sözüne sırıtmıştı. Koşar adımlar ile içeriye girdi. Asit'te döndü ve uydudan çekilmiş son resimleri istedi. EDS kayıtlarına bakmasını istedi. Hayırdır dedi Asit bir yeremi gideceksin.

Ateş : Evet abimle birlikte bayrampaşa AVM ye gideceğiz. Orada kurtarılmayı bekleyen insanlar var. Bir anda kantinin içinde sessizlik oldu.

Mustafa : Kim kim gidiyoruz ?

Ateş : Bu benim meselem . Abim ve ben sadece.

Tuncay : Senin benim var mı Ateş ?

Ateş : Yok Tuncay Özür dilerim. Ama birinizin daha benim yüzünden ölmesini kaldıramam sizde beni anlayın. Gideceğimiz yer AVM orada sıkışabiliriz. Hava desteğine ihtiyacımız olabilir . Sen burada lazımsın.

Ölüm Meleği : Arkadaşlar Bana burada lazımsınız siz. Tuncay hava desteği. Asit : Yol durumu . Mustafa Sansar ve Ferit Eğer AVM De işler ters giderse kara desteği verecek kişiler. Helikopteri Tuncay kullanacak kim onun yanında aşağı da bizi koruyacak. Kim Helikopterden zombilere ateş edecek ? Pamuk prenses mi ? Yedi cüceler mi?

Kızlar lütfen duygusal olmayın. Ateş le ben hallederiz. Lütfen anlayış gösterin. Eğer ki ihtiyacımız olursa helikopterden AVM nin terasına inersiniz söz veriyorum.

Asit etkisi güçlü C-4 zaman ayarlı patlayıcılar istiyorum senden.

Asit : Anlaşıldı patron. Hallederiz.

Ölüm Meleği : Herkese anlayışlı ve olgun davrandığı için bana olan güveni ve yanımda olmak istemenizden dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ateş gerekli olanlar hazırlanınca yola çıkıyoruz. Ben duş alıp biraz dinlenmek istiyorum. Bana haber verirsiniz.

14 Şubat 2010 Sabah 04:30

Her şey hazırdı Asit patlayıcıları yapmak için 12 saate yakın bir süredir çalışıyordu. Ateş O sıra arabalara silahları yüklüyordu. Arabaların benzinlerini doldurmuştu. Ölüm Meleği hala uyuyordu odasında. Ve saatler 05:00 i gösteriyordu artık. Her şey hazırlanmıştı. Asit patlayıcıları dikkatli bir şekilde Ateşin arabasına yükledi. Ölüm Meleği uyanmıştı. Duş aldı. Üzerini değiştirdi. Hep yanında taşıdığı iki tabancasını kontrol etti. Şarjörleri Kamuflajındaki ceplere tek tek koydu. Otomatik tüfeği ve onun şarjörleri zaten arabasındaydı.

Avluya çıktılar Asit patlayıcıları anlattı. Dikkatli bir şekilde dinlediler. nasıl kurulacağını nasıl aktivite olacağını. Her şeyi öğrenmişlerdi. Yol güzergahları belliydi. İki araba önlü arkalı gideceklerdi. Yola çıktılar. Önden Ateş . Ateş ide Ölüm Meleği takip ediyordu.

Ölüm Meleği Arabanın içinde Mozart - Requiem dinliyordu. Ağzında sigarası ile Ateş i takip ediyordu. Ellerini bırakıp İşaret parmakları ile işaretler yapıyordu dinlerken. Gerçekten de eğleniyor gibiydi.

Yaklaşık 1 saat 47 dakika kadar yol gittiler. Ara sokaklar dan geçiyorlardı genelde. Bayrampaşa AVM ye gelmek üzerelerdi. Telsizle Ölüm Meleği : Ateş şu kızı ara hangi kapı daha müsaitse dikkat çekmeden oradan girelim yada otoparkına girelim dedi. Ateş Berna ya telefon etti. Berna daha telefon sesi ikinci kere bile çalmadan telefonunu açtı. Otoparkı kapattıklarını fakat en iyi yolun otoparktan girmek olduğunu söyledi. Otoparkı açacaklardı. Fakat otoparkın ön tarafında 9-10 tane zombi vardı. Zombiler Aptal aptal bir sağ yürüyorlar bir sola yürüyorlar volta atıyor daha çok nöbet tutuyor gibiydiler. Bir kaç tanesi otoparkın kapısının kapatılmasına rağmen kapıyı elleriyle tırmalamaya çalışıyordu.

Fakat AVM nin ön girişinde sağında solunda sayıları 10 binleri bulan zombi sürüsü de vardı. Berna bu konularda Ateşi uyardı. Ateş Telefonumuz açık kalsın benim uyarımla kapıyı içinizden en hızlı koşan açsın ve otopark alanında ondan başka hiç kimsede olmasın. Açtığı gibi kapıları kapıdan uzaklaşsın kesinlikle kapıyı bize açmaya çalışmasın biz kapıyı zorlar gireriz dedi. Berna dikkat et lütfen diye tekrar uyardı. Ateş Ölüm Meleğine olayı anlattı. Ateşin arabasında C4 patlayıcılar olduğu için Ölüm Meleği nin öne geçmesine izin verdi. Ateş kapıyı açın diye talimat verdi. Kapının kilidini açmışlardı. Fakat kapı yukarıdan aşağıya doğru kepenk sistemiyle manuel çalışan bir kapıydı. Üç tane yer kilidi tutuyordu kapıyı. ve üç kilidi de açtı içlerinden en cesuru. Sonrada hızlıca kapıdan uzaklaşmıştı. Kapıda bulunan zombiler kapıyı açan adamın kokusunu almış olacaklar ki kapıya doğru yöneldiler iç güdü sel olarak canlı insan etinin kokusunu alan zombiler hırçınlaşmış ve agresifleşmişti.

Ölüm Meleği Otoparka doğru dönüş yaptı. Allah kahretsin Ateş ! Bu kapı sürgülü bir kapı. Umarım bu piç kuruları giriş kapısını değil de çıkış kapısını açmışlardır. Ben o zaman hepsini öldürmek zorunda kalırım. Der demez arabayı durdurdu. Arabayla garaj kapısı arasında yaklaşık 5 metre kadar bir mesafe vardı. Arabanın içinde oturuyordu Ölüm Meleği. Bu sırada onu fark eden bir zombi Ölüm Meleğinin içinde bulunduğu arabaya doğru gelmeye başladı. Ölüm Meleği Şarjörünü çıkartıp kontrol etti silahını hazırladı. Zombiler Ölüm Meleğini fark etmişlerdi. O sırada Ölüm Meleği kapıyı sert bir şekilde açtı. Kapıya çarpan zombi yere düşmüştü. Zombi düşer düşmez Ölüm Meleği Arabadan hızlıca indi ve zombinin kafasına bir el ateş etti. Zombi yerde titriyordu. Hem Otoparkın kapısını açmak için Kapıya doğru yürüyordu hemde zombileri yürürken vuruyordu. Kapının önündekilerin hepsini kafalarına ateş ederek etkisiz hale getirmişti. Kapıyı tek başına açtı. Bu sırada silah seslerini duyan diğer zombiler sesin olduğu yere doğru hareket etmeye başlamışlardı. Ateş meraklı gözlerle arabasından çıkmış olan biteni izliyordu. Ölüm Meleği sorun yok diye baş parmağını kaldırıp diğer parmaklarını yumruk yaptı. Ölüm Meleği Arabaya doğru koşar adımlarla gitti. Arabayı çalıştırdı ve içeri girdi. Arkasından ise hemen Ateş içeri girmişti. Ölüm Meleği Koştuğu gibi kapıyı kapattı. Yerde bulunan kilitlerle kapıyı kilitledi.

Ateş arabadan inmişti. Berna koşarak Ateş'in boynuna sarıldı ve ağlamaya başladı.

Loading...
0%