Yeni Üyelik
23.
Bölüm

7. Bölüm Part 3

@emrah

Ateş arabadan inmişti. Berna koşarak Ateş'in boynuna sarıldı ve ağlamaya başladı.

Diğer AVM de mahsur kalan insanlar ise meraklı gözlerle gelen iki askere bakıyorlardı. Ölüm Meleği Arabasının kapısını kapattı. Göz ucuyla Ateş ile Bernanın sarılmalarına baktı. Cebinden çıkardığı sigarayı yaktı ve bir kaç duman aldı.

Berna : Çok korktum .

Ateş : Geçti artık.

Berna : Abi sende hoş geldin.

Ölüm Meleği : İşaret parmağı ve orta parmağını birleştirip kaşına götürdü ve Berna ya doğru parmaklarını kaşından yukarı doğru çapraz bir şekilde kaldırdı. Bir nevi askeri selamlama yöntemlerinden biriydi.

Ölüm Meleği : Berna sen bize sanırım yedi kişiyiz demiştin ? burada 30 kişiden fazla insan var. Sayı saymayı unutmadın değil mi ? Bir gün Şeytan çıkıp Affet Allah 'ım kadınlara uydum diyecek. İnan bana Ateş diyecek.

Berna : Evet yedi kişiydik. Diğer arkadaşlar dün geldiler. Onları da içeri almak zorunda kaldık bir kaçımız hatta bu yüzden yaralandı. Hatta ölebilirdi..

Ölüm Meleği : Zaten bütün siktiri boktan zombi filmlerinde zombi hikayelerinde AVM ye kaçıyor insanlar ne bok varsa burada ?

Ateş : Tamam berna sorun yok.

Hepsiyle selamlaşıp tokalaştılar. Berna ile Ateş sevgiliyken ; Ateş'i aldattığı adamda oradaydı. Berna bu nişanlım Kenan dedi. Ateş : Evet biliyorum ismen bilmesem de daha öncede karşılaşmıştık. Kenan : Hoş geldiniz ne kadar teşekkür etsek azdır diyebildi.

Ölüm Meleği : Teşekkürü Berna yı becererek ettin zaten .

Ateş : Ölüm Meleği !

Polis Görevlisi : Arkadaşlar burası rahat değil Üst katlarda bir yere geçelim ne yapıp ne yapmayacağımızı konuşalım.

Ölüm Meleği : Ateş Tilki yuvasına haber verdin mi ?

Ateş : Orası nere ?

Ölüm Meleği : Silivri Ateş Silivri.

Ateş : Evet verdim Tilki yuvasına haber.

 

Ölüm Meleği Bu kadar insanı nasıl koruyacaklarını hiç bilmiyordu. Hiç bilmiyordu. AVM de sıkışıp kalmış grup çok tuhaftı. 4 tane polis memuru ; 5 tane AVM güvenliği bir tanesinin karısı oğlu gelini ve kızı da vardı ; Bir tane eski manken yeni oyuncu bir bayan ve iki tane kız arkadaşı ; Bir bankacı ve eşi ; bir tane emekli asker karısı çocuğu ve gelini ve torunu ; 9 tane üniversite öğrencisi 4 ü erkek 5 i kız ; bir diş doktoru ve ailesi ; bir emekli öğretmen eşi ve torunu ve Berna , Kenan ve Kenanın kız kardeşi olmak üzere Toplamda 41 kişi vardı. Hepsinin gözünde bu iki adam herkesi buradan kurtaracaktı. Gözlerindeki o beklentiyi görebiliyordu Ateş ve Ölüm Meleği.

Bu rakam Ölüm Meleğini korkutuyordu. Çünkü bu 41 kişi domino taşı gibiydi. Üzerlerine düşebilirdi.

Üst katların birinde bir cafe ye oturdular. Ölüm Meleği bir sigara daha yaktı. Umarım beni sigara öldürür diye düşündü içinden. Ayakta duran Üniversite öğrencilerinden birine senin adın ne diye seslendi. Üniversite öğrencisi Ben mi dedi. Aslında yanındakine seslenmişti. Fakat evet sen diye karşılık verdi. Adım Osman. Osman bana Alışveriş merkezinden bir şişe viski ve bardak getirir misin susasım dedi. Osman tabi abi getiririm diyerek koşar adımlarla oradan uzaklaştı. Kendi aralarında konuşuyorlardı bu saatte ne içkisi diye.

Ateş : Arkadaşlar bizim arabalarım maksimum 7 şer kişi alır. Oda çok zorlarsan. Size eder 14 kişi. Otoparkta başka arabası olan var mı ?

Polis Memuru 1 : Evet bizim arabalarımız var.

Ateş : Harika. Olmadı diğerlerini de çalarız. Sorun değil.

Emekli Asker : Evladım bizim 30 kişilik panel vanımız var. Oğlum okul servisi çekiyor.

Ateş : O bizim için daha iyi. Ne kadar az arabayla çıkarsak dışarıdaki zombi sürüsünün hedefini azaltır.

Emekli Öğretmen : Dışarıda bir sürü o zombi dediklerinizden var dışarı çıkmak intihar. Biz burada kalacağız. Yardımın gelmesini beklemeliyiz.

Berna : Camlar artık çatladı. Ön taraftaki kepenklerde tutmayacak artık. İçeri girmeleri an meselesi. Buradan çıkıp kurtulmalıyız.

Diş Doktoru : Giriş katındaki merdivenleri kapatırsak ve üst katlara girmeleri engelleyebiliriz. Malzememiz var. Güvenli bir şekilde yaşarız dışarı çıkmak riskli.

Kesinlikle bir kaç gün sonra yardım gelecek ve bizi bulacaklar.

Tartışmalar almış başını gitmişti. Bu sırada Ölüm Meleğinin istediği viski şişeler gelmişti. Teşekkür ederim osman dedi. Ama tartışmaya devam ediyorlardı.

Ölüm Meleği konuşulanları umursamıyordu bile. Viskiyi açtı. Ateş 'e ve kendine birer bardak viski koydu. Tekrar bir sigara yaktı. Dinliyordu olan biteni.

Polis Memuru 1 : Evet Berna haklı. Eğer o şeyler içeri girerlerse hepimizi yok ederler. Burada kısılıp kalırız.

Eski Manken : Burada mı kalacağız yoksa başka bir yere mi gideceğiz bilmiyorum ama o zombileri benden uzak tutun. Kötü kokuyorlar ve hepsi iğrenç yaratıklar.

Ölüm Meleği : Emekli Öğretmenin torununa bakarak Çocuğun nesi var dedi ?

Emekli Öğretmen : Sanane.

Emekli Öğretmenin Eşi : Üşüttü sanırım ateşi var çok hasta dedi.

Emekli Öğretmen : Berna bizi bu ikisi mi kurtaracak saat daha öğlen olmamış kafayı çekiyorlar. Biz bir tim bekledik gele gele iki tane sarhoş geldi.

Ölüm Meleği : Birincisi Ben burada herkesi kurtaracağım diye bir vaatte bulunmadım bu bir. İkincisi o sanane lafını sana tane tane şimdi yedirmiyorsam eşinin ve torununun gözleri önünde küçük düşmeni istememedendir bu iki. Üçüncüsü kafana bir delik açtığım zaman ne kadar sarhoş ne kadar ayık olduğumu anlayabilecek kapasitede olursun bu üç. Dördüncüsü Torunun ve karın kafandan dağılan et parçalarını toplayacak bolca zamanları olur ve canları sıkılmaz sevindirici yanı bu. buda dört.

Ateş : Abi sakin ol.

Polis Memuru 3 : Silahını göstererek herkes sakin olsun dedi.

Kenan ın Kız kardeşi : Ateş bizi buradan nasıl çıkarmayı düşünüyorsunuz ? yada nasıl çıkmayı. Aşağıya geldiğiniz otoparkın oraya bakarsanız dahi yüzlerce zombi toplanmış silah sesine. Buradan çıkabilecek miyiz.

Ateş : Deneyeceğiz.

Emekli Öğretmen : Deneyecek miyiz ? Bizim hayatımız sizin için deneme tahtası mı ?

Ateş : Size bir kaç saat müsaade. Bizimle gelmek isteyenleriniz varsa başımızla beraber. yok kalmak isteyenleriniz varsa da sizleri de zorlayamam kendi aranızda konuşun ve anlaşın. Ona göre bizde planımızı yapalım. Biz buraya kapris çekmeye laf yemeye gelmedik.

Diş Doktoru : Siz çıkacaksınız fakat çıktığınız kapıyı kim kapatacak ? zombiler içeri dolacaklar ve burada kalanları da yiyecekler.

Berna : Zaten abi bir kaç gün içinde o cam daha fazla dayanmayacak ve içeri dolacaklar ve hepimizi yemeye başlayacaklar. Camlar dün çatladı.

Diş Doktoru : Yardım gelecek yardımı beklemeliyiz.

Cafe den Ölüm Meleği ve Ateş dışarı doğru çıkıyorlardı. Topluluğun sesleri kulaklarına kadar geliyordu.

Ateş : Abi bir planın var mı ?

Ölüm Meleği :Evet var sakın ölme.

Ölüm Meleği : Muhtemelen şu öğretmenin torunu enfeksiyon kapmış. Bir kaç saat içinde zombiye dönüşecek farkında mısın ?

Ateş : Evet fark ettim yüzü bembeyaz ve solgundu. Neden uyarmıyoruz ?

Ölüm Meleği : Uyarırsak bir kaç kişiyi öldürmek zorunda kalacağımız için. Kız gitsin bir kişiyi öldürsün biz iki ölü insanı etkisiz hale getirelim.

Ateş : Saçmalama Abi ben içeri uyarmaya gidiyorum.

Ölüm Meleği : Gitte gör öğretmen ve eşi sana nasıl çemkirecekler. Pişman olacaksın.

Ateş : Olmam abi. Merak etme.

Ateş tekrardan bulundukları yere girdi.

Ateş : Kızın nesi var ?

Emekli Öğretmen : Sadece üşütmüş hepsi bu.

Ateş : Bir zombi tarafından ısırıldığını düşünüyoruz ?

Emekli Öğretmen Hanımı : Hafif bir ısırık çok büyük değil.

Emekli Öğretmen : Kapat çeneni hanım !

Ateş : Üzgünüm ki kız bir kaç saat sonra zombiye dönüşecek ve buradaki bir çok insanı ısıracak.

Emekli Öğretmen : Nereden biliyorsun ! O benim oğlum ve gelinimden kalan tek hatıra. Zombiler oğlumu ve kızımı yediler ! Ona elinizi dahi süremezsiniz.

Ateş : Amcacım lütfen dışarıdaki zombi dediğimiz kişilerde böyle hastalığı kaptılar.

Emekli Öğretmen : Onlar öldü. Öldükleri için ve günahları çok olduğu için tekrardan dirildiler.

Emekli Öğretmen Hanımı : Kızım şiii sen uyu iyileş güzelim. Sana demiyorlar.

Ateş : Çok geç olmadan o ufak kızı susturmalıyız. Yoksa içimizden bir kaç kişiyi öldürecektir. Benim ufak bir kızın ölümüyle ne alakam olabilir nasıl bir çıkarım olabilir ben sizleri düşünüyorum.

Emekli Öğretmen : Dışarıda kiler zina yapıyorlardı. Allah ın emirlerine karşı geldikleri için zehirlendiler. Ama benim torunum melek gibi. O Zombi olmayacak. Yalnızca üşüttü.

Polislerden teki emekli öğretmenin yanında duruyordu o sırada ise dışarıdan Ölüm Meleği içeride olup biteni izliyordu. Emekli Öğretmen polis memurunun belinde duran silahı aldı. Silahı Ateş'in üstüne doğru doğrultu. Herkes ayağa kalkmıştı. Emekli öğretmenin eşi yapma bey diyordu. Emekli Öğretmen ise hanımına sen kapa çeneni diye bağırdı. Ateş ellerini sağa ve sola doğru açtı. Sakin ol. Sakin ol ki kimseye bir zarar gelmesin.

Loading...
0%