Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm / Renkli Başlangıç

@er3n5k

4383 GÜN

5. Bölüm / Renkli Başlangıç




"Derinden Gelen 1 Yeni Mesaj"

Aşkımı itiraf ettiğim için asla pişman değilim, korkuyordum başta ama. Korkulacak bir şey olmadığını deneyim kazanarak öğrendim harika hisler içerisindeyim.

Belki de hayatımın erken yaşında yaşadığım duygular harika. aşırı iyi değil mi? küçük yaşta aşık olup, 2 olgun insan gibi davranmak.

"Derin; Yarın buluşalım mı?"
Ne, buluşmak mı, bir an gözlerime inanamadım gözlerimi ovaladım mesajı tekrar okudum, sanırım doğru okumuşum.
buluşmak felan harika değil mi..

"Arda: Buluşalım, Güzel kızım."

Güzel kızım diye hitap etmemi çok seviyordu, belkide ona ailesi bile güzel kızım dememiştir. ama çok harika bir şey olduğunu söylemek isterim.

Uzun uzun, flörtleştikten sonra, sabah ezanının okunduğunu duydum. yatağıma geçip gözlerimi kapattıktan sonra hayaller içerisine daldım..

Galiba bu hayal fazla sürmedi çünkü saat 11 olduğunda uyanıp buluşmaya geç kalmamak adına evden ayrıldım"

buluşmak noktamız geldiğimde benden önce geldiğini gördüm, yanına gidip "Hoşgeldin, Beyefendi" dediğinde ise gözlerine odaklandım ve.

"Hoş buldum, Prensesim"

O an ki, bakışları beni çok etkilemişti, birbirimize olan güvenimiz, aşkımız bizi birbirimizden ayırmıyordu göz temasları kaçınılmaz oluyordu" 😗

Onunla henüz temasa girmedim, ama biliyordum ki.. onun bana sarılma isteğinin olduğunu.

Çok güzel bir güm geçirmiştik, hayatım da bu kadar eğlendiğimi ilk defa görüyorum desem yalan olma, önce onunla güzel bir yemek yedik , ardından beraber film izlemek için sinemaya geldik..

İlk izleyeceğimiz film korku filmi olmayabilirdi aslında, Evet korkuyorum sonuçta korku filmi değil mi?

Ekrana yansıtılan korkunç efektle, derinin bana yönelip, sarılması ve kafasını gögüs kafesime koyup, kalp atışlarımın hızlanması aynı an da yaşandı, harika duygular Dı değil mi, içten içe seviniyordum.

Karşılık verdim, elimi omzuma yöneltip onun bana sarılmasını sağladım, çok güzel bir duyguydu, kalp atışlarım ve içimde heyecanı hissedebiliyordum.

Sevgili Günlüğüm, Bugün ki yaşadığımbir mutlu anımı sana anlatmak istiyorum, sevgilimle bugün çok iyi bir haftasonu geçirdim. bazen hayat benim yoluma taş koysa bile, her şeye rağmensavaşarak, mücadele ettiğimi söylemek istiyorum. olumsuzluklar sadece önyargılı insanlar içindir, eminim ki büyüdüğüm de bunları okuduğum zaman içimdeoluşan duygusal düşünceleri tarif edemeyeceğim.
bana yapma dediler, yaptım yapamazsın dediler , yaptım bana zorlama olmazdediler oldu.

demekki isteyince her şey oluyormuş.

Beni anlayan "Günlüğüm" Teşekkür ederim

"

Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler... " - Mümin Sekman

İyi geceler sevgiliGünlüğüm 🫠

 

Loading...
0%