Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@esila_666

1.BÖLÜM

Selin'in sesi ile uyandım.

"Noldu yine"diye bağırdım.Yurta kalıyorduk ve anlıyacağınız üzere Selin benim oda arkadaşım.Birde Yasmin var.odada 3 kişi kalıyorduk.

"İlkin sana diyorum "diye yeniden bağırdı Selin.Söylene söylene banyoya yani Selin'in yanına .Nolduğunu tahmin edin benim zekelı arkadaşım neden bağırdı.Selin bir erkek ile birlikte olmuştu ve yine biriyle fotoğraf paylaşmış diye güle güle bağırıyor.

bizimyurda kalan bir şahıs .Bizim yurt kız erkek karışık bir okul.Ama şu anda yaz tatilindeyiz.

"Kızlar bu gün AVM ye gidelimmi"dedi Yasmin.Selin ile aynı anda "olur"diye bağırdık. Ben beyaz bir crop,altımada siyah şortlu bir etek giyindim.Kısa kıvırcık saçlarımı açık bıraktım.Ve mavi gözlerimi gösterecek bir makyaj yapıp siyah botlarımı giyindim.Yasmin siyah uzun saçlarını at kuyruğu yapıp, üzerine mavi bir gömlek giyidi.Ve altına siyah şort ve sandaletlerini giyip konbinini tamam ladı.Selin ise pembe bir elbise giyinip altınada beyez spor larını giyindikten sonra ördüğü sarı saçlarını düzelti ve AVM ye gittik."Üff zara yı bulamadımya"diye söylendi Selin."lan daha AVM ye giriş yapalı 3 dakika oldu sen hayla zara diyorsun mal . Ayrıca sende bir şeyler desene"dedi Yasmin."Yemek yiyelim diyorum başka da bir şey demiyorum"dedim ve kartımı çıkardım.Ve onları Komagene ye gitmeye zorladım. "Nereye oturalım diye"sordu Selin.Tatlış tatlıs gülümseyerek "Ben buraya gelince sizi ikna edeceğimi bilerek masa ayarladım"dedim.Masaya oturup yemek lerimizin gelmesini bekledik.Ama yemek yerin üç kişi geldi."Kanka bakın kimler gelmiş"dedim.Tolga,Ege ve Deniz gelmişti.Bu 3 de bizim okuldandı."Kanka bizim masya doğru geliyor lar"dedi Selin .Gelip bizim masmıza oturup sohbet ettiler."Vay vay gidin kendi masnıza. oturun"dedim.Demez olaydım."Demek okadar sıra arkadaşlığımızın bir önemi yokmuş İlkin"dedi Ege."Ne yapıyosan yap".Sıkıcı bir sessizlik oldu."Biz artık reşitiz neden hayla yurtta kalıyoruz"dedi Selin."Bu gün ev bakmaya gidelim "dedi Yasmin."Ama Zeynep abladan gerekli izinleri alalım sonra bir daire tutarız"dedim.Egeler birden ayaklandı.Ve gittiler


EGE:

"Çocuklar Zeynep ablanın yanına gidip izin alalım sonra ev tutarız ."dedim.İlk önce Zeynep abladan gerekli izinleri aldık ve sonra ev tuttuk.Neden diye sorarsanız kızlar da bizim evin altındaki daire yı tutcaktır.

İLKİN:

Bi ev bulmuştuk ama üst katta Eğeler vardı . Neyse en azından ev bulmuştuk.En şanslı yönümüz ev dekorasyonunu yapmıştık evimizin hiçbir eksiği yoktu.Gece hepimiz yorgun olduğumuz için hemen arkadaşlar şimdi size bir sır vereceğim. Biz yani Selin,Yasmin ve ben Ege,Tolga ve Deniz çocukluk arkadaşıyız.Aunı yurttaydık,şimdide aynı yurtta kalıyoduk ve yine aynı binadayız.Şimdi diyeceksiniz neden masanıza davet etmeyip kovdunuz ama bizimde konuşcak özel meselelerinin var yani .Hiç birbirimizden kopamıyoruz ama yinede kavga ediyoruz.Bir keresinde Selin'in kestiği birinin görünür yerlerine kesik atmışlardıki Selin birdaha onu kesmesin diye.Neyse...

Bir gürültü ile saat dörtte uyandık.Şiddetli bir sağanak yağış ve gök gürültülüsu vardı. Selin buna uyanmış ve paniklediği sırada ayağı yerdeki kıyafetlere dolandığı ićin düşmüş.Binada iyiki 8 aile yaşıyor.Daha fazla olsaydı bizi binadan atarlardı."Selin valla seni o güzel götünü severim kurban olayım ışığı kapat "diye yalvarıyordu Yasmin ."Yav ne abartınız a..."birden sözü havada asılı kaldı.Çünkü hem kapı çaldı hemde şimşek çaktı. Gecenin dördünde kapı çalmıştı.Yasmin eline oklava,Selin eline saksı ben ise tava aldım. Kapıyı açıp gelen kişinin kafasına vurup kaçtık yani yıl 2024 sonuçta kendimizi savunmamız lazım. Ama vurduğumuz kişi Ege, Tolga ve Deniz miş neyse bir şey olmaz zaten taş gibi kasları var."Lan ne yaşıyonuz"dedi Tolga "A afedersiniz"dedi Yasmin ve kıkırdamaya başladı .Hepsinin üzerinde gecelik yoktu.Şort vardı tek "Valla başka kız varmı bilmiyorum"diyerek dalga geçti Selin.

 

Loading...
0%