Yeni Üyelik
12.
Bölüm

KADINLARA VE ÇOCUKLARA DOKUNMA!!!

@esmanur555esma

Arkadaşlar dilim söylemeye gelmiyor artık, bunları söyleyesim yok buna bir son gelsin istiyorum. Ama ADALET SAĞLANMIYOR!!! Ve sağlanmadığı sürece devam edecek! Burda artık ADALETE İNANCI olan insanların da umudu bitiyor! Adalet olmazsa artık neye TUTUNACAK İNSAN!!! 18 YAŞİNDAKİ İKBAL VE AYŞENUR KATLEDİLDİ!!! Ve sadece bir RUH HASTASI tarafından bu insanlar niye elini kolunu sallaya sallaya geziyor! Niye bir canı bu kadar kolay alabiliyor! Çünkü buna BİR YAPTIRIM SAĞLANMIYOR!!! ADALET SAĞLANMIYOR!!! Kusura bakmayın ama sadece erkek arkadaş tarafından öldürülmüyor, yoldan geçen bir kadın samuray kılıcıyla onu öldüren adam tanıdığımıydı!!! HAYIR TANIDIĞI DEĞİLDİ!!! O sadece yoldan geçmek isteyen bir kadındı peki niye ona KIYILDI?!!! Onu katleden artık adam bile denmez şahıs diyoki " YANIMDAN GEÇİYORDU CANIM SIKILDI VE SAVUNMASIZ OLDUĞU İÇİN ÖLDRDÜM DİYOR" bu nasıl bir neden bana açıklasın biri...DAHA NİCE KADIN, ÇOCUK KATLEDİLMESİ GEREKİYOR!!!! Buna BİR SON VERİLMELİ ARTIK!!! KAFASI KESLİYOR VE BEN BUNU GÖRDÜM!!! KIZ ÖLECĞİNİ ANLAMIŞ GÖZLERİNDEKİ HAYAT SÖNMÜŞ!!! UMUT YOKTU ORDAN KURTULMA YOKTU İKBAL'İN ,BİR CAN YA BU!!! ANNESİ DEMİŞKİ "VURULUP ÖLDÜRLMÜŞ OLSAYDI, CANI ÇOK YANMAZDI" DEMİŞ. Bunu bir anneye dedirten sözler OLMAMALIYDI!!! BU ÜLKEDE KADIN OLMAK ZOR!!! KADIN OLMAK SUÇ DEĞİL!!! ADAM OLMAMAK SUÇ!!!

 

KADIN CİN@YETLERİ

Melek Yıldırım

Susenber Özdemir

Beyza Doğan

Hamide Şeyh Muslim

Fadim Suner

Hanife Çakıcı

Ezgi Zerkin

Ayşe Korur

Mehlika Derici

Dilek Karcı

Mihriban Arduç

Şenay Ayvaoğlu

Aslıhan Sinem Çiçek

Neriman Güngör

Sibel Uyanık

Filiz Girgin

Berivan Uslu

Ayşen Çöl

Gülten İnan

Ülkü Akın

Firdevs Babat

Nura Hac Süleyman

Riham Ali Elmuhammed

Leyla Karaaslan

Derya Karaaslan

Melek Karaaslan

Şerife Karaaslan

Sanem Gürbüz

Rita Egnatashvili

Sevtap Akbacı

Muazzez Gezici

Sultan Karaaslan

Necla Aydoğdu

Hadel Alhadad

Kader Keskin

Selen Horlu

Zeynep Demircan

Emine Karlıdağ

Nermin D.

Hanife G.

Emine Bedir

Manel Zohaira Bentchikou

Saliha Göksu

Rukiye Gökay

Şevin Ulus

Sümbül Güneş Karakuş

 

 

Pınar Gültekin, Şule Çet, Ceren Özdemir, Özgecan Aslan, Münevver Karabulut ve Güleda Cankel ve daha nice KADINLAR VE ÇOCUKLAR KATLEDLİYOR!!! Leyla, Narin ve daha nice sayamadığım isimler daha masum bebekler KATLEDLİYOR!!!

2024 YILINDA 281 GÜNDE 292 KADIN KATLEDLİYOR!!!

Nerden bileceğiz bugün onlar yarın biziz belki!! Benim öld@rülmeyeceğim ne malum!! Hayatımızı garanti edemiyorlar!! Belki yarın sen ya ben k@tledileceğiz!! Sessiz kaldığımız sürece ve adalet sağlanmadığı sürece bu devam edecek!!!!

KADINLARA VE ÇOCUKLARA DOKUNMA!!!

 

 

Loading...
0%