Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@evrendeki_yazar

Hoşgeldiniz...✨

Keyifli Okumalar Dilerim...🌷🤍

" Tanıştığıma memnun oldum, yeni kız" dedi Gökhan kolunu tekrar omzuma atıp " Eh yeter ama oğlum, sal kızı artık " diye söylenerek Gökhan' ın omzundaki kolunu itti Oğuzhan. " Ben de " dedim elimden geldiği kadar samimi bir şekilde gülmeye çalışarak.

" Hoşgeldin kutlaması yok mu? " Dedi Toprak. " Karşınızda bir kız olduğunu unutuyorsunuz " dedi iğneleyici bir tonla Oğuzhan.

" Haklı "

" Haklı"

" Haklı "

" Yeter be hepiniz sırayla haklı mı diyeceksiniz? " Dedi Oğuzhan. Gökhan hemen " Öyle gerekiyorsa ben 24 saat haklı derim Balca için "

" Gevşek ya " dedi uzun süredir sohbete katılmayan varlığını unuttuğum Aktan.

Oğuzhan, Gökhan' ın ensenine vurdu ve ses yankılandı. Ardından hepsi gülmeye başladı ( ben de dahil. )

" Yazıklar olsun sana Balca, hadi bunlar hain ben senin için 24 saat haklı demeye bile vardım ama sen, sen de güldün ha " diyerek dramatikleştirdi olayı Gökhan. Bu söylediğinin üzerine gülmeyi kestim. Tabi biraz zor olmuştu.

Ama diğerleri Gökhan' ın konuşmasından sonra daha da gülmeye başladı. Bi an gülmeleri hiç bitmeyecek sanmıştım ta ki takımın teknik direktörü Serkan Uzun gelene kadar. Teknik direktör geldiğinde hepsi zorla da olsa susmuştu.

Serkan Uzun hepsine kınayan bakışlar attıktan sonra gözlerini benim gözlerime kitledi. Bakışları bile beni yok etmeye yeterdi.

" Hoşgeldin yeni takımına" dedi ciddiyetle. Bu adam hep bu kadar sert miydi?

" Eski takımında başarılarını hepimiz biliyoruz ama bu takımda olmayı hak etmen için yeterli değil. Daha fazla çalışmalısın. İlk iki maçta oynamayacaksın. Takımı gözlemle. Ben de seni gözlemleyeceğim. Eğer yeterli olduğunu düşünürsem. Daha sonra oynamaya başlayacaksın. "

Adam resmen nefessiz konuşmuştu. Nasıl yapıyordu bunu?

Hızlıca başımı salladım. Ve devam etti. " Cinsiyetinin hiç bir önemi yok diğerlerine nasıl davranıyorsam sana da öyle. Hiç bir ayrıcalığın yok. Ona göre davran. Bu gün ki antreman için kendine bir eş seç. 1' e 1 oynayacaksınız." Dedi ve düşünmem için bana biraz zaman tanıdı. Hepsinin üzerinde gezdirdim gözlerimi. Oğuzhan yanıma geldi ve " Beni seç, kazanmanı sağlayacağım." Dedi ve yüzüme bakmaya başladı. Onun göz hapsinden kurtulup diğerlerine bakmaya devam ettim.

Küçümseyici erkeklerden nefret ederdim. Sırf kızım diye kaybedeceğimi düşünmelerinden de. İçlerinden en güçlüleri seçecektim. Bildiğim kadarıyla bu ya Oğuzhan ya da Aktan' dı. Ama Oğuzhan 1-0 geriye düşmüştü. Bu yüzden " Aktan " dedim. Teknik direktör alaycı bakışlar eşliğinde " Tamam üzerini değiştirip 5 dakikaya hazır ol." Dedi. Sahadan çıkmadan önce Aktan' ın bakışlarının üzerimde olduğunu gördüm.

Sanki yanlış seçimi yaptın diyorlardı. ​​​​​​Ama yanılıyordu. Ben asla yanlış seçimler yapmazdım. Kaşlarımı kaldırarak göreceğiz diye mırıldandım.

Sizi küçük düşürmek istemezdim Aktan Yıldırım.

Kazanacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki Balca? Kaybedeceksin.

Yanılıyorsun iç ses.

​​​​ 🖤🖤🖤

Evet, bir bölümün daha sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Bir sonraki bölümlerde görüşmek dileğiyle 🦄🌷Sevgiyle kalın 🦢🤍

Loading...
0%