Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@evrendeki_yazar

 

 

Hoşgeldin sevgili okur...🧡

 

 

Keyifli okumalar dilerim...✨🏵️

 

 

Sahanın kapısına ulaşıp, kulbundan tutup kapıyı açtım. Arkamdan gelen adım seslerini işitiyordum.

 

 

Biri gelip kolumdan tuttu ve beni durdurdu. " Ne yaptığını sanıyorsun Balca, beni seçmeni söylemiştim. " Tabi ki seni seçip kazanmış rolü yapmayacaktım Oğuzhan. Uzun bir süre durup suratını inceledim. " Seni seçip ezik görünmektense kaybetmeyi tercih ederim Oğuzhan."

 

 

10 saniye kadar o da benim suratımı inceledi devam edeceğini düşündüğümden " Hazırlansam iyi olur." Dedim ve yanından hızlıca geçip gittim. Daha yeni tanıştığım birinin kalbini kırmış olabilirdim ama öyle bir kız değildim. ( Zaten bunu bu kadar erkeğin içinde olmamdan da anlamışsınızdır.)

 

 

Soyunma odasına girip üzerimdeki beyaz tişörtü çıkardım ve yerine takımın formasını giydim. Aynanın karşına geçip kendime baktım. Saçlarım dağılmıştı. Bunu görünce göz devirdim.

 

 

Evet, doğru okudunuz biraz önce saçlarıma göz devirdim.

 

 

Hazırlandıktan sonra tekrar kendime baktım. Yapacaktım. Ben Aktan Yıldırım' ı yenecektim.

 

 

Daha sonra geç kalıp teknik direktörden azar işitmemek için hızlıca odadan çıktım. Koridor boyu yürürken kalbim yerinden çıkacakcasına atıyordu.

 

 

Neden bu kadar heyecanlanmıştım? Daha önce çok daha önemli maçlarda bulunmuştum ama hiç birinde bu kadar heyecan yapmamıştım.

 

 

Hırs. İnsanı heyecanlandırmaya yetecek bir duyguydu.

 

 

Sahaya açılan kapıya ulaştığımda beklemeden kapıyı açtım. Hepsi oturmuş ( Aktan ve Serkan bey hariç ) bekliyorlardı.

 

 

Hızlıca yanlarına yürüdüm.

 

 

" Hazır mısın" dedi teknik direktör gözlerimin içine alaycı tavırlarla bakarak.

 

 

" Her zaman" dedim kendimden emin bir ses tonuyla.

 

 

" İlk önce ısınma " dedi teknik direktör Serkan bey. Sahanın etrafında 10 tur koştuk ve bir kaç parkur klasiği. Şimdi ise sıra maça gelmişti.

 

 

" Düşündüm de teke tek sıkıcı olur, takım kaptanları siz olun ve kendinize bir takım oluşturun. Kazanan takımın kaptanı hanginizse onu kazanmış sayacağım."

 

 

Harika.

 

 

Takımdaki kimseyi tanımıyordum, nasıl oynadıklarını bilmiyordum, neye göre seçecektim. Mecburen "Kabul" dedim.

 

 

" Başla " dedi Aktan ilk seçme sırasını bana vererek. İlk olarak tabi ki " Oğuzhan" dedim. Oğuzhan yanıma doğru koşarak geldi ve beşlik çaktı. Ardından arkama geçti.

 

 

Seçme sırası Aktan' daydı. "Gökhan" dedi. Demek hem mizahı hem de futbolu iyiydi Gökhan' ın. Arkamdaki Oğuzhan kulağıma " Deniz' i seç " diye fısıldadı.

 

 

Kafamı salladım ve " Deniz " dedim. Deniz ' de koşarak yanıma geldi ve beşlik çakarak Oğuzhan' ın arkasında yerini aldı. Sıra Aktan' a geçti. " Toprak " dedi. Sonrası ise ben Hakan, Güney, Ege, Aras, Yusuf, Fatih, Kaan ve Burak adında 8 kişiyi daha seçtim ve Aktan' da 8 kişi daha seçti. Böylece takımlar oluştu.

 

 

Sıra oynamaya gelmişti.

 

 

Takımla kısa bir toplantı yapıp oynayacakları alanları belirledik. Ben orta sahada oynayacaktım.

 

 

Teknik direktörümüz beni ve Aktan' ı yanına çağırdı. Oğuzhan yanıma gelip bana güvendiğini belli etmek istercesine " kazanacağız " dedi. Kazanacaktık. Teknik direktörün yanına gittiğimde Aktan çoktan oradaydı.

 

 

Bakışları üzerimdeydi. Yine. Ben de ona bir kaç saniye baktım sonra gözlerimi teknik direktöre çevirdim.

 

 

" Hazır mısınız? "

 

 

Gözlerimi Aktan' a çevirdim. Bakışlarıyla bir şeyler anlatmak istiyordu. Ama ne? Onu anlamadığımı belli edercesine kaşlarımı çattım.

 

 

Ne demeye çalışıyordu bu böyle?

 

 

Teknik direktör onayımızı bekliyordu. Ben de " Evet " dedim. Benim söylememin ardından biraz geçmişti ama Aktan hala bana bakıyordu. Sonra bakışlarımı ondan kaçırarak teknik direktöre çevirdim.

 

 

O da Aktan' a bakıyordu. Neden bekliyordu? Soruyu artık onaylasaydı iyi olacaktı. Yoksa teknik direktörden azar işitecekti.

 

 

Aktan sonunda " Evet " dedi. Bakışlarımı ona çevirdim. Kaşlarımı havalandı ve gülümsedim ama bu samimilikten çok uzak bir gülümsemeydi.

 

 

Bu seni çiğ çiğ yiyeceğim gülümsemesiydi.

 

 

" Başarılar " dedim.

 

 

O da gülümsememi taklit ederek "Başarılar" dedi.

 

 

Ve teknik direktör düdüğünü üfledi.

 

 

Maç başladı.

 

 

🖤🖤🖤

 

 

Bir bölümün daha sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Bir sonraki bölümlerde görüşmek üzere🌷✨ Sevgiyle kalın🤍🦄

Loading...
0%