Yeni Üyelik
6.
Bölüm

⚰ Erkek Hakkında ⚰

@eylemm_aktas

Bu kurgunun rüyadan ibaret olduğunu lütfen unutmayın!

 

Katilin potansiyelini zaten önceki ve diğer bölümler de anlattım. Yine anlatmalı mıyım diye düşünüyorum da dengesiz bir tip olduğunu tekrar söylemem yeter de artar bile. Davranışlarının aksine şoka uğratan şeyin dış görünüşü olduğunu önceki bölüm de söylemiştim.

Erkeklerin wolf cut kesimi var ya aynen o şekildeydi saçları. Düz ve dağınıktı ala kulak kısmında kiler bukle gibi duruyordu. Rengi ise sarıya çalıyordu ama tam da sarı değildi. Kumral falandı sanırım... Beyaz tenli yakışıklı biriydi kısaca.

Dışarı da görseniz sıradan normal biri gibi duruyor. Hatta demiştim bu bunu yapmış diyemezdiniz. Tipi yaptıklarını öyle maskeliyordu ki acaba falan diyorsunuz. Neyse rüya devamında da bana karşı bir zararı olmadı. Tabi bu sadece fiziksel olarak psikolojimi soracak olursanız o nanay.

Artık bilinçaltım nasıl bir şeyse sağolsun 5 sezonluk dizi senaryosunu bölük pörçük izlettirdi. Bir de o zamanlar korku, aksiyon filmlerini çok izliyordum. Pandemi zamanıydı ve sanırsam kıştı. Uyandığım da hava bulutlu ve soğuktu yağmur falan yağıyordu vs. Pandemi de de derslerden sonra film/dizi izliyordum. Büyük ihtimalle onların etkisinde oluşan bir şeydi. Sonra zaten bir daha ne bu rüyanın devamını ne de benzerini gördüm.

Çok boş yaptım şuan farkındayım ama bitirdim. Bir sonraki bölüm büyük ihtimalle yarın veya ondan sonraki gün gelebilir. Akşamdan yazmaya başlarsam yarın öğlen bölümü atmış olurum hatta. Ondan sonra da İki bölüm kalıyor vs.

Bu arada demiştim ya bir dark romance kurgusu daha yazıcam diye. Heh kurgunun senaryosu vs her şeyi tamam. Yalnız bir dark romance kurgusundan çok mafya ve aile temalı olacak. Aile demişken gerçek ailem temalı gibi ancak değil bölüm kapağını hazırlayıp ilk bölümü yayınladığım da belli olur zaten.

 

Loading...
0%