Yeni Üyelik
5.
Bölüm

⚰ Kız hakkında ⚰

@eylemm_aktas

Açıklama da yaptığım gibi kız (me) ve katilin gözlemlediğim ruhsal davranışlar artık ne deniyorsa onun hakkında yazdım.

Daha önce böyle bir kurgu yazıldı mı bilmiyorum. Yazıldıysa da bu şekilde mı yazıldı onu da bilmiyorum. Kendime has şekilde yazdım açıkçası elimden geleni de yaptım. Kısa kurgu olarak burada ve watty platformun da kalmaya devam edecek.

 

Her şeyden önce bu kurgunun bir rüyadan ibaret olduğunu unutmayın!

 

Bölümlerden de anlaşıldığı üzere rüyanın çoğu kısmında tepki veremiyor, sürekli zaman aşımına maruz kalıyordum. Hissettiklerim çoğunlukla korku oluyordu ki uyandıktan sonra bir süre etkisinden çıkamadım.

İlk bölümde olan katliam beni en çok sarsan olaydı. Gözlerimin önünde insanların çırpınışı, o sesler öyle korkutmuştu ki sadece durup izliyordum. Rüyamda ki babannemse beni ikinci sarsan kişiydi. Kadın, o kadar çok uğraştı ki kaçmam için en sonunda da canından oldu.

İlk başta beni zorla alışveriş merkezine götürdü diye çok sinirlenmiştim. İçimde ki sıkıntıyı anlattığım da abarttığı mı söylemişti. Ona göre her şey normal ve sıradandı. Ama gel gör ki mağazaya gireceğimiz sırada silah sesleri geldi ve sonrasını biliyorsunuz.

Sarsan olaylardan bir diğeri ise katliamdan kaçarken bambaşka bir şeyle karşılaşmam. Direkt restore edilen alana koşup saklanmış, arkamdan gelen sesleri kendimden uzak tutmak için her şeyi göze almıştım. Bir süre bekledim, ses vs gelmediğini anladığım da her şeyin bittiğini düşündüm ama yanıldım. Adamın birinin üzerime atlayıp zorla dokunmaya çalışması, çırpınışlarım, 'yardım edin' diye haykırışlarım öylesine etkiledi ki rüyanın bu kadar gerçekçi olması da eklenince etkisinden çıkamamam çok normaldi.

Katil ise apayrı boyuttu. Rüyanın ilk başlarında hiç konuşmayışı, yüzünde ki maskeyi çıkartmayışı ve caniliği ne tür bir manyak oluşunu yeteri kadar açıklıyordu. Daha sonra sesini ve yüzünü gördüğüm de zaten dehşete düştüm. Fazlasıyla betimlemedim ama o kadar normal bir insana benziyordu ki dönüp de bu bunu yapmış diyemezdiniz.

Resmen 'melek yüzlü şeytan' ibaresinin vücut bulmuş haliydi diyebilirim. Bana rüya boyunca bir zarar vermedi fakat psikolojim için aynısını söyleyemem. Bölümlerden de anlaşılacağı üzere garip bir karakter. Üstelik neden böyle bir şey yaptığını rüya boyunca hiç öğrenemedim. İsmi cismi deseniz hiç geçmedi.

Rüyanın en sinirlendiğim kısmı ondan bu kadar korkup nefret ediyorken onu merak etmemdi. Başbaşa kaldığımız anlar da çok normal davranıyor aklımı bulandırıyordu. Zaten düşünemiyordum bazı anlar da kâl geliyordu sanki.

Normalde şöyle yapmazdım böyle yapardım dediğim anlar bile öyle salak gibi davranıyorum ki kendime sinir oluyorum. Ama sonra o yaşananlar rüya dahi olsa bile verdiğim tepkiler de normal geliyor.

Benim hakkımda ki bu bilgileri zaten biliyordunuz ama yine de yazmak istedim. Üstelik kurgunun rüyadan ibaret olduğuna tekrar dikkat çekerim.

 

Loading...
0%