Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.Bölüm

@eylusss_

Herkese selamunhello yavrucuklar

Yeni bölüm istenmiş bende atayım dedimm

Bu arada kızlar youmlariniza yetişemiyorumm hepinizi çok seviyorum

Oy vermeyi unutmayınn

🩵

"A-Anonim siz miydiniz?" Şok olmuştum Baran bey yakışıklıydı ama hiç böyle birşey düşünmemiştim.

"Beğenemedin mi güzelim" şuracıkta bayılacaktım şimdi. Kesin şimdi kıp kırmızı olmuştum. Baran bey masadaki şu şişesini açıp uzattı "iç iyi gelir" dedi yüzünden ayırmadan sırıtışı ile.

"Oturalım istersen" dedi onaylayarak oturdum.

"Bir şey sipariş edelim ne içersin"

"Sade Türk kahvesi olur"

"Tuzlusunu sen yaparsın artık" hala içtiğim su boğazımda kaldı ve öksürmeye başladım. Hemen ayağa kalktı ve yanıma geldi. "İyimisin helal yavrum helal daha var ona" ben burada ölüyordum adam isteme düşünüyordu!

Biraz sonra rahatladım ve "ne zamandır bana aşıksınız" dedim

"Bir buçuk senedır" ağzım açık kaldı iki senedır onun yanında çalışıyordum zaten. Oda halime gülmüştü. "Bu arada bana iş dışında bey demene gerek yok işte demesende olur ama zamani gelsin." Kafa salayarak onayladım. "Ahu, ban şans verecek misin hemen olmaz biliyorum ama beklemekten yoruldum tabiri ömrümün sonuna kadar beklerim gerekirse ama anla beni" Baran bey bu kadar romantik miydi yahu. "anlıyorum ama zaman gerek"

"Tamam bana süre ver çok sevdiğimi gösterdiğimde inanıyorum ki sen de beni seveceksin biraz" daha sohbet ettikten sonra beni evime bırakmayı teklif etmişti zorla kabul ettirmişti. "Bu arada sana artık kendi numaramdan yazacağım."

"Tamam"

Yakışıklıydı boyu epey uzundu ve kaslıydı "Beni süzmen bittiği güzelim" utanmıştım öyle denir miydi Allah Allah, "Ne süzmesi be senin neyini süzeyim"

"Benden başka erkeği süzemeyeceğine göre süzmen çok doğal"

"Allah Allah süzerim göz benim değil mi"

"Yaklaşarak kulağıma gözlerin daha güzel şeyler görebilir, geldik" Bu ne sıcaktır yahu " hadi görüşürüz diyerek arabadan indim daha doğrusu fırladım!

🫠

Baran Bey:Ahu güzelim

Ahu: efendim Baran bey

Baran Bey: Baran de, cumartesi günü şirket için önemli bir açılış var benim yanımda hem asistanım hemde partnerim oturmuşum

Ahu:Olurum

Bölüm sonu

Bu bölümü yazarken öldüm tabletten yazmak çok zorr

Oy vermeyi unutmayınn

Bölüm nasıldı ve sohbet bölümü atacağım birazdan eklememiz istediğiniz şeyler hatam yada konuşmak istersenizz

 

Loading...
0%