Yeni Üyelik
7.
Bölüm

6.Bölüm

@eylusss_

 

Selam aşk bahçelerim çoğu kişiden uzun bölüm isteği gelmiş bende

 

Farkındayım ama yazamıyorum bu bölüm bin kelime olacak💖

🫠

Baran Bey:Günaydın güzelim

Ahu:Günaydın

Baran Bey: Seni almaya geleyim mi?

Ahu:Gerek yok ben otobüsle gelirim, Baran

Baran Bey: peki tamam güzelim.

Ahu:Sen gerçekten Baran Bey misin ya

Baran Bey: Niye ki

Ahu:Benim bildiğim Baran bey böyle biri değildi

Baran Bey: Yavrum aşk nelere kadir işte Ahu diye ölüp bitiyoruz hanımefendi bize sureverip duruyor ne olurdu direkt kocan olsaydım

Ahu: ÇÜŞ DAHA NELER NE KOCASI ŞUANDA SENLE ARAMDA BİRŞEY YOK

Baran yakışıklıydı ama kalbime ait olabilmesi için biraz zaman gerekiyordu zaman çok önemliydi iki senedır tanıyor olabilirdim fakat ona hemen gönlümü veremezdim ya üzerse diye bir dürtü vardı içimde sonuçta insanları tamamen tanımayız zamanla belki bende onu sevecektim, sabrın sonu selamettir sonuçta biraz sabır sonrası da sonuç ya iyi bir sonuç ya da kötü, kaderimizde ne varsa işlenir, biz bunu bilemeyiz zaman en büyük çare zamandı şuan. Takdiri ilahi

Baran Bey: Sakin ol şampiyon oda olacak merak etme.

Mesaja görüldü atıp çıktım hazırlanmam gerekiyordu. Altıma dizlerimde olan bir etek üstüme ise içime siyah bir tişört ile crop ceket giydim. Baran bir ricada bulunmuştu gayet güzel bir şekilde. Hızlıca makyajda yapıp evden çıktım kahvaltı yapmıyordum çünkü geç kalmamam gerekiyordu. Hızla otobüs durağına geldim. Tabiri çoğu zaman yaşadığım şeyi yani teyzelerin radarına yakalanmıştım. "Kesin kızım bekarsındır sen?" Teyzecim evli dört çocukluğum tövbe estağfurullah. Tam ağzımı açıp birsey diyecektim ki arkamdan bir ses

"Sözlü o teyzecim benimle sen oğluna başka kız bul" duyduklarım ile gözlerim kocaman açılmıştı. Hemen arkamı dönüp Baran'a öyle bir baktım ki.

Teyze hiç konuşmadan gelen otobüse bindi. "Sen ne yaptın!, teyze bizi sözlü sandı" hem iyi olmuştu hem kötü "ne yapsaydım göz göre göre oğluna alacaktı seni izin verseydim hasbinallah, Kızım benden başkasıyla olmaz anlıyor musun?" Düpedüz kıskanmışıtı beni şuan. Gür bir kahkaha attım.

"Komik mi" dedi asık suratı ile " sen beni kıskandın mı?" Dedim gülerek.

"Kıskandım ne varsa sevdiğim kadını kıskanmayıp kimi kıskanıcam, güzelim aşığım diyorum bu nasıl soru hem o teyze mere gitti oğluyla ben konuşabilirim isterse" Allah korkusundu. "Ne gerek var şimdi, bak otobüste gitti senin yüzünden " dedim sinirle "ben götürürüm" sırıtarak demişti ama ben yapacağımı biliyordum "gerek yok yürürüm taksi geçer şimdi" diyip yürümeye başladım. "Hasbinallah hasbinallah sınanıyorum galiba ben,Ahu kucaklayıp bindiririm seni bu arabaya. Son dediği şeyi yapacağını tahmin ettiğim için koşarak arabanın yanına geldim. Zafer benim bakışı yani vatan gülüşü sergiliyordu şuan. Bu adam gülünce bu kadar yakışıklı mıydı ya, tövbe estağfurullah ne diyorum ben. İyice aklım başımdan gitmişti.

"Çok güzel olmuşsun Ahu, her zaman çok güzelsin her gün ayrı güzelsin"

Kalbim hızlanmıştı dediklerine bu adamın içinden romantik bir beyefendi çıkmıştı. "Teşekkür ederim" dedi hafif uyanmıştım bende insandım yani!!



10 dakika sonra

Şirkete gelmiştik ben her ne kadar biraz geride inme isteseyistesemde Baran izin vermemişti. Arabada indikten sonra anahtarı çalışana verdi. Çalışan arabayı park ederken, biz de şirkete girmiştik. Herkes Baran'a günaydın derken beraber en üst kata yani odasına ilerliyorduk. O odasına girerken ben de yanda küçük odama ilerldim. "Ahu Bugün toplantı için dosyaları odama getirir misin?"

Tamam Baran Bey deyip odama girdim. Masanın üstünden dosyaları alıp Baran Bey'in odasının kapısını çaldım. İçeriden "gel" komutu ile odaya girdim. Buyrun Baran Bey diyerek dosyaları masanın üstüne bıraktım "Başka bir isteğiniz var mı" diye sordum. "Zahmet olmazsa bir kahve getirebilir misin tuzlu da olabilir" diyerek sırıtışı arttı."Tövbe estağfurullah, getiriyorum ,kahvenizi tuzsuz olanından." Koşarcasına odadan çıktım bu adam delirmişti gerçekten "tuzlu kahveymiş tövbe estağfurullah" hemen asansöre binip aşağıya kadar indim. Şirkette olan küçük bir mutfak bölümüne gittim. Kahveyi yapmaya başladım, kahveyi yaptıktan sonra tepsiye koyup yanına da bir tuzluk koydum. Tuzlu kahve istememiş miydi kendisi atsındı. Bu adam gerçekten delirmişti hızlıca asansöre binip en üst kata çıktım odasına doğru ilerleyip kapıyı tıklattım gel sesi gelince içeriye girdim. "Buyurun kahveniz" dedim. Tepsiyi masanın üstüne bırakıp tepkisini görmek için izledim.

"Tuzlu kahveyi babamın babandan seni bana isterken içmeye razıyım senin elinden" kıpkırmızı olmuştum bu adam vallahi deliydi. "Hemende kızar " dedi gülerek "Başka bir isteğiniz yoksa çıkıyorum"

"Senden başka isteğim yok" hemen odadan kaçtım.

Arkadan kaç bakalım sen zamani gelince kalabilecek misin bakalım... sesi geldi.

🩷

Gün boyu çalışmıştım ve çok yorulmuştum. Şimdi ise günün Son işi toplantıya girecektim. Baran'ın odasına doğru ilerledim, elimdeki dosyalardan zorla kapıyı çaldım, Kapıyı çaldığım an açılmıştı. Aniden açılmasıyla korkmuştum elimdeki dostlardan birisi düşmüştü. "Korktun mu" dedi hemen. "Y-yok aniden şey olunca." Dosyaları dökülmüştü eğilip toplayacağım anda beni durdurup kendisi aldı çok dağılmamıştı zaten. Toplayıp Kulağıma eğildi maşallah çok uzundu vesselam. Fısıldayan bir sesle "sen bu etekle eğilseydin, kesinlikle katı. Olurdum." yine kıpkırmızı olmuştum. Toplantı odasına doğru ilerledim.

Toplantı başlamıştı yaklaşık 1 saatlik toplantı sonrasında elimde notlar ve toplantıya girmeden önceki dosyalarla yani bayağı bir yükle ayağa kalkmaya çalışıyordum. Ama bunlar çok ağırdı. "Gel buraya" diyerek dosyaların birazını eline almıştı Baran, romantik prens seni. Işlerimi bitirmiş mesaimde bitmişti tam şirketten çıkacağım ondan arkadan Baran'ın "ben bırakırım bir daha otobüsle gitme"sesi geldi. "İtiraz istemiyorum Ahu." El mecburen onu takip edip arabasına bindim ne ben ne de o konuşmuyordu. Birden "yarın seni almaya gelirim Saat 08.00'de" dedi. "Tamam" diyerek sessizliğe gömüldüm.

15 dakikanın sonunda evimin önüne gelmiştik tam arabadan ineceğim zaman "iyi geceler güzelim" dedi. "İyi geceler Baran"diyerek evime ilerledim.

❣️

Baran: Benim için bir şarkı dinlermisin?

Ahu:hangi şarkı

Baran: duman-hatun

Ahu: çok severim

Baran:müzik zevklerimiz benziyor.

Ahu:Evet, aynı anda dinleyelim mi?

Baran:Tabiri açıyorum sende aç

Ahu: 3

Ahu:2

Ahu:1

Ahu:açtım

Baran:açtım

Duman'ın bütün şarkılarını çok severdim hatun sürekli dinlediğim bir şarkıydı. ve şarkı zevklerimizin aynı olması nedense beni mutlu etmişti galiba yavaş yavaş ona alışıyordum. Birazcık daha şarkı dinleyip Kitap okuma kararı aldım. Çizgili Pijamalı Çocuk kitabını elime aldım, yanına da sade Türk kahvesi yaptım. Nedensizce aklıma Baran gelmişti tuzlu kahve. Şaka gibi, kendi kendime güldüm. Yaklaşık bir saat kadar Çizgili Pijamalı Çocuk okudum bitmesine çok az kalmıştı ama uykum geldi şimdi daha çok okuyamayacaktım. Kitabı kenara bırakıp elime telefonumu aldım. Baran'dan mesaj vardı tahmin etmiştim.

Baran: Çizgili Pijamalı Çocuk iyi seçim kitabını okuduktan sonra izlemeni tercih ederim. Hatta istersen beraber de izleyebiliriz. İyi geceler, seni yıldızlar kadar, yıldızlardan daha çok seviyorum güzelim tekrar tekrar iyi geceler.

Mesaja istemsizce gülümsedim deliydi bu adam.

Ahu:iyi geceler, olur izleyebiliriz.

Baran:aldım sözü

Ahu:al bakalım.

Mesajlaşmadan çıkıp telefonumu şarja taktım. Günün yorgunluğunu atmak için güzel bir uyku çekmem gerekiyordu. Yatağımı açıp hemen yattım aklıma Baran gelmişti. yazdığı İyi geceler sözü, yıldızlar kadar çok seviyorum yıldızlardan da çok Yıldızlar sayısız değil miydi bilmem kaç tane Gerçekten deliydi bu adam ama Hem de tatlı yaptığımdaki huzurlu tebessümle uykuya daldım.

 

Bölüm sonuu

 

Aman aman uzun değildi ama yinede uzun diğerlerinden yavaş yavaş

 

Bölüm nasıldı

 

Oy vermeyi unutmayınn

 

 

 

Loading...
0%