Yeni Üyelik
8.
Bölüm

7.Bölüm

@eylusss_

Ben geldim aşklar büyük ihtimalle sadece pazartesi ve hafta sonları bölüm atabilirim ders çalışıyorum sürekli anca günler müsaitim lütfen anlayinn.

Kısa olacak.

Oy vermeyi unutmayınn

İyi okumalar

💗

Baran: Seni saat 08.00'de almaya gelirim, olurmu güzelim.

Ahu:olur benim için sorun değil hazırlanayım ben 2 saat var.

Baran:Fazla güzel olmana gerek yok, estağfurullah herhalde güzel ama bu çevredeki erkekleri dövmem için bir sebep.

Görüldü atıp çıktım. Güzel bir Duş alıp hazırlanmaya başlamam gerekiyordu.

Hemen duşa girmiştim çünkü malum çok vakit geçiyordu duşta.

Duş aldıktan sonra dolabımı açıp elbise baktım. Ne giyecektim ben şimdi dolabımda göz gezdirirken siyah göğüs dekolteli uzun elbiseme kaydı gözüm, gayet güzeldi onu giymem lazımdı.

Hızlıca elbiseyi giyip saç yapmaya geçtim, saçımı sadece düzleştirecektim.

Saçımı düzleştirip en önemli kısım yani makyajdaydı sıra güzel bir makyaj yapacaktım, kehribar rengi gözlerimi öne çıkaracak göz makyajı ile başlamıştım. Kapatıcı veya fondöten kullanmıyorum çünkü cildim gayet güzeldi mahvetmeye gerek yok. Son olarakta en önemli yani kırmızı rujumu sürdüm.

Taş gibi hatun olmuştum yahu

Baran'a hak veriyorum taş gibiyim, bana aşık olması normal.

Baran demişken hazırım diye mesaj atacaktım.

Ahu:Ben hazırım

Baran:kapıdayım güzelim

Ahu:geliyorum

Camdan gizlice bakmıştım oradaydı ne ara gelmişti bu adam!

Hızlıca kırmızı topuklu ayakkabılarımı giyip evden çıktım.

Aşağı inmiştim ama Baran'a kal gelmişti galiba. Adam hareket etmeyip sadece bana bakıyordu. "Tövbe estağfurullah, bu ne güzellik be kadın!"

İster istemez gülmüştüm bu adam bana abayı yakıktı yahu ne yapacaktım ben. "Abartma" dedim çünkü sade giyinmiştim. "Ne abartması?"

💨

Sonunda gelmiştik, umarım bu ayağımdaki topuklular bana sorun yaşatmazdı. Bizim duyacağımız masaya gelmiştik. Çantamı bırakıp Baran'ın yanına gelen insanları izliyordum. Karşı dan cadoloz Sevil geliyordu çakma sarışın seni!

Gelip Baran'a sarıldı daha doğrusu sülük gibi yapılmıştı. Yıllardır tanışıyorlardı. Hatta Baran'ın annesi Sevil'e bayılırdı. Onları her yan yan gördüğünde çok güzel yakışıyorlar diyip dururdu. Bu zamandan önce umursamazdım ama nedense umursayasım gelmişti. Bende mecburen Sevil cadısına kafa selamı vermiştim. "Ahucuğum ne güzel olmuşsun ama senin için çok abartı sanki canım asistansın sen sonuçta" dedi sinsi bir sırıtış ile. "Ne alaka Sevil"dedi Baran benden önce " benim asistanım sonuçta ne isterse onu giyer buna kimse karışamaz. Sen de laf edemezsin. Sen istersen git şimdi" resmen kovmuştu Sevili. İyide yapmıştı iyi olmuştu o cadıya bir süpürgesi eksikti çünkü. "Ne yani Baran bir asistan bozuntusu yüzünden beni mi kovuyorsun? kaç yıllık arkadaşını, aşk olsun yani." Dedi. Baran da "senin o Asistan bozuntusu dediğin kişi benim kalbimin sahibi, ayrıca biriyle aşk olacaksada sen değilsin" utançtan kıpkırmızı olmuştum. Sevilse sinirden mosmor olmuştu artık kesinlikle bana düşman kesilmişti Baran da biliyordu ki Sevil Baran'a takıntılıydı." Ne demek kalbimin sahibi Sen bir asistan'a mı aşıksın bu kadar mıydı?" Artık konuşma zamanı gelmişti bismillah " Sevil Hanım benim neyim de ne varmış asistanlık meslek değil mi Benim de Mesleğim bu beni aşağılamanızın sebebi nedir? bana aşık olması mı sadece Aşkta değil Ben de ona aşığım ve sevgiliyiz" Sinirden ağzımdan çıkanı duymadığım için böyle birşey söylemiştim. Baran ie Şok olmuş bir ifadeyleydi ama hemn yerini sırıtış almıştı. Tabii ki mutlu olurdu! Kulağıma eğilip "güzelim Keşke olmasaydı Herkes duydu şimdi mecbur Sevgili olacağız tüh" ded gülerek. Ben olayları yeni idrak ediyordum herkes bize bakıyordu Allah kahretsin Ben ne yapacaktım. Baran "hemen açıklama yapıp geliyorum" diyerek gitti. Mikrofona iki kez tıklayarak dikkatleri üstüne çekmişti. "Hanımlar ve beyler az önce Güzel sevgilimi duyduğunuz gibi bir açıklama yapmak istiyorum Ahu Kaya ile bir zamandır beraberiz, Saygılar geceniz güzel geçsin" ben şok üstüne şok yaşıyordum neler oluyordu.

Kizlarr biliyorum kısa ama mecbur atmam gerekiyordu ve attım derslerinden dolayı bölümler geç geliyor

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayınn

🫠❤️‍🩹

 

Loading...
0%