Yeni Üyelik
9.
Bölüm

8.Bölüm

@eylusss_

Selammm biraz geç geldi galiba ama kızlar salgın var hasta olmuşum valla okula bile gidemedim bölümlerin gelme süresi uzayabilir 🤍✨

Oy vermeyi unutmayalım askolarrr.

Yorumlarda konuşalımm

🎀

Baran'nın yaptığı konuşmadan tam bir hafta geçmişti ve deliriyordum. Bütün sosyete bizi sevgili sanıyordu. Ne yapmıştı bu adam. Resmen krizi fırsata çevirmişti. Şimdi ise işe gelmiştim. Bir haftadır iştekiler Baranla sevgili olduğumu sandıkları için birden hepsi başıma toplanmıştı.

 

Şuan ise dosyaları Baran'nın odasına götürüyordum. Her gün yaptığım gibi öyle bir açıklama yaptığı için başını ütüleyecektim. Kaşınmıştı, odasının önüne geldiğimde kapıya vurup içeriye girdim. Ama yanlız değildi. Korktuğum şey başıma gelmişti annesi gelmişti.

Hemen gülümseyip "Hoşgeldiniz Hacer hanım" dedim. İnşallah sorguya sokmazdı. "Hoşbuldum kızım, bana artık hanım deme annen sayılırım en azından abla de" Allah'ım bu adam başıma daha neler açacaktı. Hemen bakışlarımı Baran'a çevirdim, ölümcül bakışlar atmıştım. Bu sürede ona alışmıştım.

 

Baran da benim suçum yok gibi ellerini kaldırdı. "Peki, Hacer ha- abla" oda tebessüm etmişti. "Gelsene kızım otur ayakta kaldın. Baran sende hiç birşey demiyorsun kıza senin yüzünden unuttum bak gel otur kızım yanıma Baran sende kahve söyle iki tane" Baran'nın kahvelerini hep ben yapardım başka kimseye yaptırmazdı.

"Ben yaparım kahve" diye ayağa kalktım. "Kızım otur başka zaman hayırlı bir iş için yaparsın sen kahveyi" analı oğullu yani şeyi diyorlardı bana. Öksürmeye başlamıştım duyduğum sözlerle. "Anne öldürcen kızı denirmi öyle" kendisi demiyordu sanki sırıtarak yanıma geldi ve tam sırtıma masaj gibi birşey yapacaktı ama annesinin eline vurmasıyla yapamamıştı. Zaten öksürmem kesilmişti. "Dokunma benim gelinime, siz evlenene kadar bu kıza dokunursan seni döverim Baran"

 

Oh olsundu ona. "Anne ne alaka Allah Allah sevgilime dokunamazmıyım ben"

Annesinden önce ben dövecektim herkese sevgilim diyip şimdide gerçek sanıyordu. Allah'ım ben ne günah işledim. "Allah'ın adını alıyon ağzına günah günah dokunma benim kızıma yemin ederim kocaman adam demem bütün çalışanlarının önünde döverim seni Baran" oflayarak yerine oturmuştu "al gelinini senin olsun ben değil sen sevgili ol istiyorsan" beni beğenmiyor muydu şimdi bu "gelinimi beğenmiyor musun sen güzelim kızı kimbilir bu kızı isteyen ne görücüler vardır sen biliyo musun gider evlenir sen şükret" Baran'nın annesine bir bakış atıp sonra yanıma gelmesi saniyeler sürmüştü "sana görücü geliyor mu? Ozaman hemen nikah kıymamız lazım Ahu"

Ne diyordu bu adam yine" Baran git yanımdan annenden önce ben döveceğim en son" yanımdan kaçarak"sen döveceksen olur" dedi.

 

Baran: basına açıklama yapacağım ve seninde olman lazım güzelim

Ahu: tamam

Baran: kapının önündeyim

Ahu: Ne! Şimdi mi?

Baran: evet bekliyorum;)

Ahu:peki geliyorum

Mesajlaşmadan çıkıp altıma kumaş pantolon üstüme ise askılı bir crop giyip üstüme hırka aldım.

Hızla merdivenlerden inip Baran'nın yanına gittim.

"Merhaba"

"Merhaba güzelim"

Kapımı açmasıyla koltuğa oturup kemerimi taktım.

"Ahu" ismimi neden bu kadar güzel söylemişti yahu?

"Efendim"

"Sana Zorluk yaşattım bu bir haftada gerçekten özür dilerim." Bunu beklemiyordum işte.

"İstersen basına ayrıldığımızı söyleyebilirim."

"Hayır gerek yok bu sefer çok tepki çeker daha kötü olur, ayrıca önemli değil." Diyerek tebessüm ettim.

"Teşekkür ederim."

"Ne için?"

"Tekrardan iyiki böyle bir kadına aşık olmuşum dedirttiğin için" burası çok mu sıcaktı?

 

"Merhaba hanımlar ve beyler biliyorumki bir haftadır bekliyorsunuz. Duyduğunuz gibi evet Ahu hanım ile birlikteyiz, başka soru"

 

Ne zamandır birliktesiniz gibi bir sürü soru vardı.

Hemen onları cevaplayıp oradan ayrıldık. Herkes tarafından sevgili sanılıyorduk an itibarıyla.

"Keşke şu oyun gerçek olsa..."

Baran'la yaptığımız açıklamadan sonra eve gelmiş ve şimdi neredeyse bir aydır temizlemediğim evimi temizliyordum. Titiz biriydim fakat işten dolayı temizleyemiyordum. Şimdi dip bucak temizleyecektim. Telefonumdan şarkı açıp telefonu sessize aldım iş yaparken hep böyle yapıyorum hızlıca saçımı ev topuzu yapıp banyoya gittim ve bir kova su doldurdum içine de çamaşır suyu döktüm hepsinden bol bol döküyordum çünkü bir aydır bu ev temizlenmiyordu hemen bezi çamaşır sulu suya bandırıp sıktım sonra ise duşakabin iyice sildim sonra çamaşır sulu suyu dökerek banyoyu yıkamayı bitirdim. Sonra süpürgeyi alıp bütün evi bastıra bastıra dip bıçak süpürdüm güzelce süpürdükten sonra tekrar çamaşır suluk bez yapıp bu sefer de masanın ve yatak odasının tozunu aldım en son ise viladaya çamaşır sulu su yapıp yerleri sildim.

En son bir oh çekip kendimi koltuğa attım. Ama kapı çalıyordu, kimdiki kimseyi beklemiyordum. Kapıyı açmam ile kapamam bir olmuştu Bu adamın burada ne işi vardı??

"Ahu aç kapıyı"

En mecbur açmıştım "ne"

"Güzelim sen neredesin Kaç saattir arayıp mesaj atıyorum ne dönüyorsun ne bakıyorsun Ben de mecbur geldim meraktan ölecektim"

Bu yüzden buradaydı.

"Şey Temizlik yapıyordum temizlik yaparken telefonumu sesle alıyorum da" dedim masumca Benim ne suçum vardı yahu Temizlik yapıyorum ben o da her cevap vermediğim de böyle meraklanacaksa çok işimiz var canım Kaç saat olmuştu ki?

"5 saattir temizlik mi yapıyorsun hemde küçücük evde?"

"Ne varmış canım Titiz olmak suç mu?"

"Değil tabii ki de Bu arada Kıyafetin çok yakışmış" Allah ben onu unuttum Bizim oralarda iş yaparken genelde şalvar giyerlerdi Bu da annemin temizlik yaparken giyersin diye gönderdiği biriydi Bursalı olmak böyleydi.

"Allah Allah bizim oralarda böyledir Baran Bey"

"Benim de giymem gerekiyor mu?"

Ciddi bir şekilde sorduğu soruya bakın

"Hayır erkekler giymiyor Ama istersen sana bir tane verebilirim" dedim gülerek

🫠

Bölüm bu kadardı umarım sevmişsinizdir Normalde dün gelecekti ama atamadım dikkat edin salgın var hastalıktan dolayı hiçbir şey yapamıyorum mecbur böyle kısa bir bölüm attım oy Vermeyi unutmayın yorumlarda buluşalım bölüm nasıldı?

 

 

 

Loading...
0%