Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@ezgiesy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutfağa geçince ağlamaya

başladım bir yandan da kahveleri yapmaya çalışıyordum. Ellerim titrediği için şeker kavanozunu yere düşürdüm. Sıla da sesi duyunca diğerlerini oturtup yanıma geldi ve ben her zamanki gibi ona sımsıkı sarıldım. Zoruma gidiyor diye sayıklama başladığımda daha sıkı sarılıp beni sakinleştirdi.

 

Birkaç dakikadan sonra toparlandım. Özür dilerim kanka kavanozu kırdım dedim. Oda ne özüru saçmalama bunlar gidince bu konuyu konuscaz unutturma dedi ve kahveyi birlikte hazırlayıp mutfaktan çıktık. Salonda kahveleri içerken konu eskilerden açıldı.

 

Buğra Fen lisesindeki saçma anılarından bahsetti. Çok komik anılardi ama Yiğit gram gulmemisti. Buğra benim yakınımda olduğu için pür dikkat bize bakıyordu. Buğra anlattıktan sonra emirle Sılaya geçti. Emirin Sılayla tanışma hikayesini sorduğumda zaten ortaokuldan tanışıyorduk dedi ve benim jeton düştü bu emiri biliyorum bizde ayni sınıftaydık Sıla yedim seni ben bu çocuğu unutturana kadar canım çıkmıştı be Sılaya ölümcül bakışlar attıktan sonra Sıla konuyu değiştirdi ve Yiğit ve bana gelmişti.

 

Yiğit pis pis sırıtıp anlatmaya başladı. Ezgi lisedeyken bana aşıktı diyip bombayı bırakmıştı. Buğra, Emir ne diyebildi. Sıla sasirmadi biliyordu zaten herseyi sadece Yiğite dik dik bakıyordu. Ben yo ne diye lafı çevirmeye çalışırken öküz kahkaha atmaya başladı. Ben altta kalmam diye düşünürken Nişanlısını sormaya karar verdim. Sare nasıl Yiğit dedim. Suspus oldu.

 

İyi işte napcaksin onu dedi. Yine sinirlendirmeye başladı uyuz. Nişanlinin yanına gitseydin ya hastanede yapışacaktınız az daha sen lisede beni umursamazdin taş mu düştü kafana diyip gülümsedim ve cevap vermesini beklemeden Buğraya yaklaşıp telefondan onların hastanedeki fotoğraflarını gösterdim. Zaten Sılayla Emir başka bişey konuşuyordu ama Yiğitin sinirlendigini anlayabiliyorum.

 

Buğrayla gülüp eglendikten sonra Yiğit su alıcam mutfağı gösterir misin Ezgi dedi. Ev sahibi olduğum için mecburiyetten kalktım.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mutfağa geldiğimizde tam çıkacakken kolumdan tutup dur dedi ama tutma değil sıkıyordu Yiğit bıraksana noldu dedim salağa yatarak oda Bu çocuk ne iş dedi. Tam açıklama yapacakken onu ne ilgilendirir diye düşündüm ve seni ilgilendiriyor mu dedim.

Derin bir nefes aldıktan sonra bu çocuğu sevmedim ama konumuz bu değil dedi. Konu neydi diye soru sorduğumda. Konuşmaya başladı. Gece göreve gidiyorum uzun sürebilir Eylül'ü yalnız bırakma seni çok sevmiş Sareyi kabul etmiyor dedi. Zaten hastane işleriyle ben ilgileniyorum bizim evde kalabilir dedim. Çok iyi olur ama numaranı alsam bi aksilik olduğunda haber versen diye beni yanıtladı. Numarami verdikten sonra çok dikkat et olur mu dedim. Ali abinin eşi herşeyi anlattı. Sare de öyle olsun istemem zaten üzülmüştür gitcegine dedim. Aslında uzulmedi garipti davranışları ama dikkat ederim sağol dediği anda anlık bir fikirle Yiğite sarıldım. Ama bunda bir art niyet olarak değil Yıllar boyu ayni okulda olduğum bir arkadaşımdi sonuçta kötü haberini almak istemiyordum

 

Ufak bir şaşırsada sonra oda sarıldı. Özür dilerim biraz kötü oldum sonuçta kaç yıllık arkadaşız korktum dedim ve çekildim.

 

İçeri geçtik ve biraz zaman geçince kalkmak istediler. İlk Buğrayi uğurladım. Biraz daha onlarla oturduktan sonra Emir ve Yiğit göreve gideceği için kalktılar Silosum ağlamaya başladı asker yareni olmak zordu. Onlari zorla ayırdıktan sonra içeri geçip oturduk. Sıla hâlâ ağlıyordu hemen sarıldım ve bende ağladım. Biraz toparlanca çikolatalari getirip yemeye başladık bir yandanda Sılaya olanlari anlatmaya koyuldum. Her şeyi anlattıktan sonra oda Eylülü cok sevdi ve kalmasıni cok istedi. İyiki varsın diyip sarıldım. Oda sende iyiki varsin çocum dedi ve güzel fotoğraf cekip hikayeye attik

 

 

 

ezgitozz_: adlı kullanıcıdan yeni hikaye

 

 

Hayatiim@Silaayteekk💕

 

Silaayteekk: adlı kullanıcıdan yeni gönderi

 

 

Silaayteekk: @yalciinemir🤗

 

ezgitozz_ adli kullanıcı ve

diğerleri beğendi

 

ezgitozz_: gencler evlilik görüyorum

 

Silaayteekk size yanıt verdi: 💕💕🤗

 

@yalciinemir: hayatım💓

 

 

ezgitozz_ adlı kullanıcıdan yeni hikaye

 

 

Agalarla toplandık

@Yiğitkayaaa,@Silaayteekk,@yalciinemir,@bugrayilmaz

 

İkinci hikayeyi Sareye gıcıklık olsun diye atmıştım Yiğit devri bende bitmişti nişanlıydi ama o Sareyi sinir etmek boynumun borcuydu. Biraz zaman geçtikten sonra Yiğit hikayeme yanıt vermişti.

 

@Yiğitkayaaa: hikayenize yanıt verdi: Bune şimdi

 

ezgitozz_: hikâye

 

Yiğitkayaaa: Sareye

söylememiştim.

 

ezgitozz_: söyleseydin

 

Yiğitkayaaa: Ah ezgi ah

 

Son yazdığına görüldü atıp geçmiştim. Sarenin görmesiyle aşırı mutluydum. Pekte umrumda değildi.

Telefonu bırakıp Sıla'nın yanına gittim hâlâ ağlıyordu. Gelicek bak hiç bir sıkıntı olmicak diye destek verdim ama korkuyordu biliyordum. Sonuçta sevdiği...

 

1 hafta sonra

Sonunda Eylülü bize gelmeye ikna edebilmiştim. Aralıklı günlerde Yiğite durumunu bildiriyordum ama son günlerde cevap yazmaz olmuştu. Sıla hâlâ Emirle konuşuyor ve bugün geliceklerini söylemişti.

Akşam saatlerine doğru mutfakta yemek hazırlamaya başladım Eylül'de yanımda bişeyler anlatıyordu Sıla ise koltuğa oturmuş kapının çalmasını bekliyordu. Yemek işi tam bittiğinde kapı çaldı Sıla koşarak açmaya gitti bizde Eylülle arkasından geldik. Emir gelmişti ama yanında bir kaç askerle birlikte. Ne olduğunu anlamaya çalışır gözlerle askerlere bakıyordum ki Onlar Eylüle bakıp Yiğit Kaya'

nın kardeşi Eylül Kaya Eylül benim dedi. Askerlerden biri başınız sağolsun abiniz şehit oldu dedi.

 

Loading...
0%