Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@ezgiesy

Eveeet 9 bölüm kadar olduuk şimdi eğer okunma sayısı artarsa yeni bölüm atmayı düşünüyorum bakaliim

 

 

 

 

 

 

 

Yanlış görüyor olmalıydım

ama o karşımdaydı. Yiğit ayağa kalkıp yanıma gelicekken geri geri gitmeye başladım. Ağlıyordum. Sen öldün hayal görüyorum ben diyerek geri geri gidiyordum. Ben senin mezarına geldim. Ağladım sesim yükselmeye başladı. Sen rüyasın diyip duruyordum. Yiğit en sonunda Ezgi diyince yere çöktüm. Sen öldün öldün. Ben mezarına geldim ağladım. Kaç gündür uyumuyorum ben Askerler geldi şehit oldu dedi. Ağlamamı durduramayınca beni kollarının arasına aldı. Sakin ol diyip duruyordu. Rüya olmadığını anladığımda bende sarıldım. Sıla da ağlamaya başladı çünkü delirmiş gibiydim.

 

Biraz sakinlesince Emir konuşmaya başladı. Yiğit komutanım göreve gitti. Herkes şehit olduğunu düşünmeliydi çünkü teröristlerin arasına sızacaktı. Görevi erkenden halledip geldi. Sessizce dinlerden aklıma Eylül geldi. Eylül nasıl dedim Emirde ilk günden öğrendi o birinci dereceden yakın akraba olduğu için dedi.

Başımı onaylarmis gibi salladım. Hâlâ şoku atlatamıyordum. Emir bütün olaylari bana anlatırken Yiğit sadece beni izliyordu. Elim ayağım hâlâ titriyordu. Yiğit yanıma yaklaşıp iyi misin dedi. Geri çekilip iyiyim dedim. Yine yaklaştı bu sefer çekilmeme izin vermeden kendine çekti ve kendimi göğsünde buldum. Hareket etmeye çalışıyordum ama adamda güç var kıpırdamıyordum. Sesler ninni gibi gelmeye başladı en son uyumuşum

 

Uyandığımda bir odadaydim. Evime benzemiyordu. Tam kalkacakken Ezgi Hanım uyanmışsınız diye Yiğitin sesini duydum. He uyandım dedim soğuk sesle. Tamam onun bir suçu yoktu ama yine zoruma gitmedi değil bide ağırdan satmam lazımdı kendimi. Ufak bir sessizlikten sonra Yiğit çok mu ağladın dedi. Kafami aşağı yukarı salladım sanki küçük cocukmuş gibi. Güzelce baktı bana. Dağ yaramış sana sinirli değilsin artık dedim. Gülmeye başladı ve seni özledim ondan dedi. Bende taviz vermeden ben nişanlı biriyle konuşamam dedim ama gülmemek için zor duruyordum. Nişanlım yok benim siktirme bana onu dedi. Ne yani onu mu şey yapmak istiyorsun dedim. Sinirlendigini biliyordum ama üzgünüm ben buyum. kızım iki dakika konuşalım diyorum sen beni sınıyorsun dedi. Kızım mı dedi o bana bayılacagim dostlaarr. Tam cevap vericektim ki Eylül Berat Sıla ve Emir kapıyı açıp içeri daldılar. Lan bizi mi dinliyorsunuz siz dedi Yiğit. Berat ve Emir kekelemeye başladı ama Eylül abi dinlemeyelim mi merak ettik Ezgi Yen- ay Ezgi ablayı dedi ama pis pis sırıtıyordu. Sılagilde sırıtmaya başlayınca içeri mi geçsek dedim.

 

İçeri geçince herkes ayrı bi havadaydi bense bunlar gercek mi diye hayati sorguluyordum. Telefona gelen mesajla telefona bakmaya başladım.

 

🦎 Suratli:

 

🦎 Suratli: nereye bakıyon aval aval

 

Ben: Hayatı sorguluyorum

 

🦎 Suratli: neden?

 

Ben: film gibi hayat yaşattın da o yüzden olabilir mi?

 

🦎 Suratli: oyle şeyler yaptığım doğrudur

 

Ben: öküz

 

🦎 Suratli: kiricisiniz doktor hanım hem ben vuruldum seni gorcez diye baktirmadim bile

 

Telefonu bırakıp hemen Yiğitin yanına gittim Kolunda mi dedim. Ezgi sakin alışığım ben dedi. Tabi kimse anlam veremiyordu ne olduğuna ama gülerek izliyorlardi. Emir pansuman için eşya varmi dedim. Var tabi Ezgi sağda dolapta dedi. Koşarak ihtiyacım olanları alıp geldim.

Nerde yara dedim karnımda dedi. Ee aç hadi intihap kapmasin dedim. Burda olmaz herkese mi göstereyim dediği anda kolundan çekip odaya götürdüm. Hadi pansumanı halledelim çıkalım. Herkes bizi yanlış anladı dediği anda jeton düştü. Çok geç hadi dedim. Tişörtünü çıkardı yara çok derin değildi ufak bir sıyrıktı ama adamda vücut vardı asker adam sonuçta dikkatimi koruyarak pansumanı yaptım. Bitti dedim. Elin hafifmis şaşırdım dedi. Tabii ablan starr diyince iki üç saniye şaşırdı sonra tabi tabi dedi Yiğiti cidden çok özlemiştim. Tişörtünü giydi ayağa kalktığında Yiğit dedim kendisi olduğunu onaylar bir mırılti çıkardığında. Sonuçta kaç yıllık arkadaşız arkadaşız kelimesini vurgulamıştim ama ben çok korktum sana bişey oldu diye sarılalım mı dedim. Cevap vermeden direkt kolları arasında buldum kendimi. 2-3 dakika öyle kaldık ve sonra odadan çıktık

 

@yalciinemir adlı kullanıcıdan yeni hikaye

 

 

@Silaayteekk❤️

 

eylüllkaya: adlı kullanıcıdan yeni hikaye

 

 

 

10x zoomla bu kadar oluyo @Yiğitkayaaa,@ezgitozz_:😁

 

Yiğit oturmuş telefona bakıyordu. lan diye Eylül'ün üzerine koşmaya başladı Eylül ise öyle bir fırladı ki ne yaptığını anlamaya çalışıyordum derken telefonda gördüğüm hikayeyle Eylül diye bağırdım Eylül bana cevap veremeden Yiğitten kaçıyordu. Yiğit yakalasada herkes hikâyeyi görmüştü. Silmenin bir manası kalmamıştı.

 

Telefondan bildirimler yağıyordu. Herkes bizi sevgili sanmıştı. Açıklamak için hikaye attık bizde. Bence gayet mantıklı.

 

Yiğikayaaa: adlı kullanıcıdan yeni hikaye

 

 

Sadece arkadaşız. @ezgitozz_

 

Hikayeyi paylaştıktan sonra rahatlamıştım Eve giderken Sıla benimle eğlenmeye devam ediyordu. Neşem yerine gelmişti. Çünkü Yiğit yaşıyordu. En sonunda Sıla arabadan 'Sadece Arkadaşız ' şarkısını açtı.

 

🎼Gizli saklı buluşmalar

Ama şimdi saklamalıyız

Soran olursa, neyse ne

Ya gören olursa

Sadece arkadaşız

 

 

 

 

Loading...
0%