Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Bölüm 1

@fatma_byks112

#Yazarın anlatımıyla#

Genç adam son bilgileri de doldurup "bitti" dedi, kız sevinçle "gerçekten mi" dedi, genç adam kafasını sallayıp sandalyeden kalkıp koltuğa attı kendini ve "evet, şimdi tek yapmamız gereken beklemek" dedi, kız bilgisayarı kapatıp. Sevinerek "çok teşekkür ederim Edward" diyip oda koltuğa Edward'ın yanına oturdu "önemli değil Maria" dedi Edward, "umarım kabul ederler" dedi Maria, "umarım" dedi Edward.

Ben Maria, Maria Willians 24 yaşındayım. Bundan on yıl önce ailem benimde içinde olduğum bir arabada kazasında öldü. O zamanlar Maria Cionan'dım. Bir kamyonet arabaya çarpmış ve araba denize doğru yuvarlanmıştı. Bütün ailem ölürken ben hafif yaralalıydım deniz suyu beni bir kasabaya sürüklemişti orada yaşayanlar beni görmüş ve tedavi etmişlerdi sonra bir yaşlı çift bana bakmışlardı. Dört ay boyunca orada kalmıştım . Sonra onlara her şeyi anlatıp beni şehre götürmelerini istemiştim onlarda beni kırmayıp şehre götürmüşlerdi. Şehirde Dayımlarımın yanına gitmiştim onlar da beni evlat edinmiş bana bakmışlardı. Ailemin bir şirketi vardı "Cion" diye bir şirket ticaret ile uğraşıyordu ve bu şirket şehrin en iyisiydi. Bir çok ortaklarımız vardı ve en önemli ortağımız Swian şirketiydi. Ailem ölünce kimse şirketin başına geçmemiş ve şirket kapanmıştı. Ayrıca bizim olduğumuz arabaya çarpan kamyonet Swian şirketine aitti. Polisler o zamanlar bunu iyice araştırmış fakat bir şey bulamamışlardı. Swian ailesinide sorguya çekmişlerdi ama nafileydi.O zamanlar kasabada olduğum için hiç bir şey bilmiyordum. Dava 'kamyon şoförünün yorgun olduğu için direksiyonda uyuya kaldığını ve böylece arabaya çarptığını bütün ailenin ve kamyon şoförünün de öldüğü' şekilde öne sürmüşlerdi. Ama bilmedikleri şey benim hâlâ hayatta olduğumdu. Ve be eminim ki bu kazaya sebep olan Swian şirketiydi. O zamanlar ortağımız olan Swian şirketiyle bazı anlaşmazlıklar yaşanıyordu, kamyonet de Swian şirketine aitti en önemliside arabada olduğumuzda yani kaza yaşanmadan bir kaç dakika önce babam Swian şirketini sahibi Simon Swian ile telefonda yaptığı görüşmede tartışıyorlardı. Bunu çok iyi hatırlıyorum. Ve bunun İntikamını alıcaktım. Bu yüzden Swian ailesinin oğulları için korumalık yapıcaktım tabi kabul ederlerse. Bunun içinde başvuru yapmıştım. Edward bana yardım etmişti. Edward,bana sahip çıkan dayımın oğluydu kısacası abimdi.

Ben Maria Cionan şimdiki adıyla Maria Willians yemin olsun ki ailemin intikamını almadan ölmicem onların intikamını en iyi şekilde alıcağım...

=Başvuru bilgileri:

Adı:Maria Willians

Yaş: 24

Cinsiyet: kız

Menzun olduğu üniversite: Amerika Üniversitesi

Diğer bilgiler: -----------------------------------------------

Bölüm sonu ilk kitabımdı umarım beğenirsiniz 💜oy verin!🤍

Loading...
0%