Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@firdevsnur

İlaydadan devam...

Ateş Beyin asistanlığını bir kaç gündür yapıyordum ama bırakıcaktım.İnsanlar sürekli laf ediyordu bir hasta çalışan olamaz ve güzellik algısı...O birkaç günde hayatımı bitirdi hastanedeki hemşireler sürekli çok çirkinsin çirkin asistan mı olur diyorlardı ama onlar makyaj güzeliydi ama ben makyaj yapmayı sevmiyordum ki benim için her zaman dış güzellik değil iç güzellik önemliydi.Ama insanlar dış güzelliğe öenm vermeye başlamıştı hastanede odamdan dışarı çıkamıyordum.Kim beni görse garip garip bakıyordu.Niye garipsiyorsunuz ki anlamıyorum bugün Ateş Beyle konuşucaktım ve asistanlığı bırakıcaktım.Ateş beyin odasına geldim kapıyı çaldım ve içeri girmek için izin istedim.

İlayda:Ateş Bey içeri gelebilir miyim?

Ateş Bey:Gelebilirsin İlayda.

İlayda:Günaydın Ateş Bey ben sizinle birşey konuşmak için gelmiştimde.

Ateş Bey:Tabiki İlayda söyle dinliyorum.

İlayda:Ateş Bey ben asistanlığı bırakıyorum benim yerime başkasını alın.Ateş Bey duydukları karşısında şok olmuştu

Ateş Bey:İlayda bırakman için bir neden yok ki tehdit falan mı edildin söyle ona göre hareket edelim.

İlayda:Hayır hayır tehdit yok ama zorundayım bazı kişiler yüzünden bırakmak zorundayım.

Ateş Bey:İlayda ne oluyor anlatır mısın?

İlayda:Sonra anlatırım Ateş Bey size iyi çalışmalar dilerim.Tam odadan çıkıcaktım ki kapıyı Ateş Bey tuttu ve beni kapı ile arasına aldı.Şok olmuştum.

İlayda:A-Ateş Bey ne yapıyorsunuz?

Ateş Bey:Neden asistanlığı bırakmak istediğini biliyorum hastane hemşirelerinden duydum bende bugün dış görünüş yüzünden dimi?

İlayda:Evet Ateş Bey ondan dolayı.

Ateş Bey:İlayda işi bırakman için en sonki neden bu olmalı işini düzgün yapmazsın anlarım işe geç kalırsın anlarım ama sırf dış görünüş yüzünden işi bırakmamalısın.

İlayda:Ateş Bey elimde olmayan birşey o insanlar yüzünden ben kendimi sevmiyorum.

Ateş Bey:Olsun ben seni seviyorum.

İlayda:Anlamadım??

Ateş Bey:İlayda diğer nsanlar ne derse desin ben seni seviyorum asistanım olmanı bilerek istedim asıl amacım sürekli seni görmek istemekti.

İlayda:Ateş Bey ama ben hastayım ve takıntılıyım olmaz.Çok kötü takıntılarım var.Ve çok büyük travmalarım var.Ya yine aynıları yaşanırsa diye korkuyorum.

Ateş Bey:Korkma İlayda korkma travman mı var beraber atlatırız takıntın mı var sorun yok benim de takıntılarım var.Herşeyi içine atarak atlatamzsın İlaydam gel yardım edeyim sana yaralarını sarayım.

İlayda:Üzgünüm Ateş Bey benim yaralarım sarılamaz kimse bana yardım edemez hemde hiç kimse...

İlaydadan...

Bunu dedikten sonra odama geldim ve bir süre ağladım sonrasında yaşananları günlüğe yazdım günlüğe yazarken de Ateş Bey geldi benle konuşmak istediğini söyledi.

Ateş Bey:İlaydam rahatsız etmiyorum dimi?

İlayda:Hayır Ateş gelebilirsin.

Ateş Bey:Senin hakkında laf eden hemşirelere dersini verdiö artık seni üzemezler ilaydam.(bunu diyip sarılır.)

İlayda:Ateş hiç gerek yoktu ki ben alışmıştım.İnsanlar her daim benim dış görünüşümle konuşurlar ki.

Ateş Bey:Artık konuşamicaklar ilaydam...

Yeni bölümden hellooooğğğğğğ ilham gelmediği için burada bıraktım ve bu bölümde aslında birşeye daha dokundum dış güzellik takıntıısna.

Arkadaşlar insanları ütfen dış görünüşüne göre yargılamayın sivilcesi mi var olabilir yüzünde herhangi bir rahatsızlık mı var olabilir bu gayet normal birşey beni de hep dış görünüşümden dolayı yargıladılar bende bu bölümde buna deyibmek istedim.İnsanlar sürekli dış görünüş hakkında konuşuyor ama konuştukları kişinin neler düşüneceğini bilmiyorlar.Lütfen insanları dış görünüşüne göre yargılamayın şimdiden iyi okumalarr dilerimm hepinizeee...:) :) :)

 

Loading...
0%