Yeni Üyelik
18.
Bölüm

18. Bölüm

@firdevsnur

Sabah kalktığımda evi dolaşmaya başladım buradaki ev iki katlıydı ikinci katında iki ayrı terası vardı alt kat ise direk olarak bahçeye çıkıyordu.Evde en sonunda mutfağı buldum ama kimse yoktu arkamı döndüğüm sırada abilerimden can abiyle karşılaştım benle konuşmaya başladı:

Can abim:Günaydın abicim nasılsın iyi misin?Almanyayı beğendin mi?Gerçi daha tam gezemedin ama İrem seni mutlaka gezdirir buralarda.

Firdevs Nur:Günaydın abim iyiyim abim sen nasılsın iyi misin?Evet almanyayı beğendim.Güzel yer tarihi yerlerini de gezmek isterim.

Can abim:İyiyim abim.Almanyayı beğenmene sevindim abim bazenleri burada çok uzun bir süre kalabiliyoruz hatta 1 yıl burada kaldığımızı biliyorum.Babam bazen bizi de ofisine götürüyor ama seni götürür mü bilmiyorum evin en küçüğüsün ve senin işlerle ilgilenmeni fazla istemeyebilir ama arada bir götürür ofisine.

Firdevs Nur:Anladım abim.Abi bir şey sorabilir miyim?

Can abim:Sor abim.

Firdevs Nur:Bizimkiler nerde evi geziyorum ama bulamadım bir türlü.

Can abim:Bende bilmiyorum ki abim spordan çıktım şimdi bende.

Firdevs Nur:Spordan mı nerden evin içinde mi?

Can abim:Evet abicim evin alt katında.

Firdevs Nur:Abi beni o spor salonuna götürür müsün?

Can abim:Spor mu yapıcan abim.

Firdevs Nur:Evet abi ben normalde de sporla ilgileniyordum.

Can abim:Hangi sporla ilgileniyordun abim.

Firdevs Nur:Teakvando ile ilgileniyordum abi ama bir tek teakvandoda bırakmak istemiyorum bütün dövüş dallarını öğrenmek istiyorum.

Can abim:Anladım abim ama şimdi yapma orada bile korumalar var ne olur ne olmaz gel biz bizimkileri arayalım.

Firdevs Nur:Tamamdır abi.Sonrasında aileyi bahçede bulurlar kahvaltı yaparken İrem abla benle gezmeye çıkmak istediğini söyledi bende kıramadım ve kabul ettim bende annemizi çağırdım o da kabul etti.Kahvaltıdan sonra Babam ve abilerim ofise gittiler.Bizde avmye gittik.Orada mağaza mağaza gezdik kıyafet aldık sonrasında eve geldik çok yorulmuştum yemek yedik ve yatıp uyudum...

Yeni bölümden helloğğğğğ umarım bölümü beğenirsiniz iyi okumalarr dilerimm...:) :) :)

Loading...
0%