Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@firdevsnur

En son duyduğum o cümleden sonra ailemin de zoruyla o mafyayla yola çıktım şuanda onun arabasında yolda gidiyoruz.Çok gerildim dövüşmeyi biliyorum ama ben bunlara karşı gelemezdim bazen dövüş bilmek yetmezdi adamlar mafya ben onlara bir tekme atana kadar adam silahı alır bana sıkar ben çoktan ölürdüm.Yola çıktığımızdan bu yana ne benden ne de yanımdaki adamdan ses çıkmıştı ikimizde konuşmamıştık o hem telefona hem tablete bakıyordu bende camdan dışarıyı izliyordum ve sonrasında o adam konumaya başladı.

Mafya abi(aklıma birşey gelmedi abi yazdım): Merhaba Firdevs Nur nasılsın iyi misin?

sorusunu beklemediğim için bir anlığına afalladım ama hemen cevap verdim

Firdevs Nur:İyiyim efendim sizler nasılsınız?

Mafya abi:İyiyim bende şimdi sana kendimi tanıtim ve seni neden aldığımıda söylim.Benim ismim Kerem KAYA ben yıllar önce bir kız çocuğumu kaybettim ama aslında kaybetmemişim bu aile benden almış.

Anlattıkları karşısında şok olmuştum nasıl yani ben mafya çocuğu muydum?

Mafya abi:Şimdi seni eve götürcem iki abin ve annen senle tanışmak için bekliyor.

Firdevs Nur:Onları neden getirmediniz ki

Kerem(gerçek babam):Onları getirmeyi istedim ama kendileri gelmek istemedi.Bu arada bugünlük misafir odasında yatıcaksın yarın ise odanı hazırlatıcam ama sen nasıl istersen çok renkliyse çok renkli bir şekilde hazırlatıcam odanı.Annen derse ki bugün ben kızımla gider odası için alışveriş yaparım orası ayrı.

Firdevs Nur:Anladım.

Eve vardık eve vardığımızda içeri girdik ve gerçek ailemle tanışmaya başladım...

İkinci bölümden merhabalarr umarım yazım hatam yoktur umarım kitabı beğenirsiniz iyi okumalar dilerimm :) :) Bu arada diğer kitabım AYNA kitabına da bir göz atar mısınız? O kitabım da bir psikoloji kitabı mutlaka okuyun...

Loading...
0%