Yeni Üyelik
31.
Bölüm

31. Bölüm

@firdevsnur

Firdevs'ten...

Sabah kalktığımda karnıma ve koluma pansuman yaptım.Sonrasında aşağı indim.İndikten sonra heryere baktım ama evde kimse yoktu herkes nereye gitmişti bir anda.Sonrasında ise evde dolaşırken ayağım birşeye takıldı bu neydi?Gizli geçit miydi?Açsam ne olurdu ki birşey olmazdı bence.Açar ve içeri girer.Merdivenlerden indikten sonra karşıma sandalyelerde oturan ve yüzleri dağılan kerem ve merti gördüm...

Kerem'den...

Firdevs yanımıza gelmişti.Beklemiyordum hemen konuşmaya başladım:

Kerem abim:Oooo abicim hoşgeldin bizi tanıdın mı?Ben kerem o da mert senin yüzünden dayak yedik.

Mert abi:Ben senin yüzünden dayak yedim lan.Firdevs abicim özür dilerim ben kerem'in oyununa kandım.

Firdevs duydukları karşsında şok olmuştu en sonunda konuşmaya başladı.

Firdevs Nur:Abi bana niye sürekli saldırı düzenliyorsun ben bunu anlamıyorum bana bunu açıklar mısın? Abim.

Kerem'den ses çıkmaz ama mert bir anda konuşmaya başlar.

Mert abi:Firdevs lütfen beni dinle.Herşeyi Kerem planladı bende ona yardım ettim.Tamam bende suçluyum ama planında sana zarar vereceğini bilmiyordum.Gerçekten bilmiyordum özür dilerim.

Firdevs Nur:Mert abi sen Kereme nasıl kandın ben onu anlamadım.Ya koskoca firmanın ortaklığı nasıl bitirebildin.Hemde ailenden habersiz.

Mert abi:Ya abim diyorum ya işte bunun oyununa kandım.O sırada oraya Eren ve Can gelir.Onlar da kerem ve merte yemek getirmiştir seni görmeyi beklemiyorlardır.

Can abim:ABicim burda ne işin var.

Eren abi:Doğru soruyu ben sorim burayı nasıl buldun.Firdevs herşeyi anlatır.Can ve Eren yemeklerini veriri ve Firdevsi alıp çıkarlar bahçeye gelirler.Topluca günaydın'dan sonra ablam ve annem pansumanını aptın mı diye sordular yaptığımı söyledim.Hep beraber dışarı çıkmak istediler ben gitmek istememiştim ama Can abim ve Eren abi bırakmazdı çünkü bir kere kerem ve mertin nerde olduğunu bulmuştum.Gidip döverim diye korkuyorlardı.Beni de aldılar gezdik dolaştık eve geldik herkesin uyumasını bekledim.Herkes uyuduktan sonra ise evin bodrum katına indim.Kerem ve Mertin olduğu yere...

Yeni bölümden helloğğğğğ umarım bölümü beğenirsinizzz iyi okumalarr dilerimm şimdidennn...:) :) :) Bu arada bir sonraki bölüm dövüşmeli olucak şimdiden uyarımı yapim dedim tekrardan iyi okumalarr dilerimmm...:) :) :)

 

 

Loading...
0%