Yeni Üyelik
34.
Bölüm

34. Bölüm

@firdevsnur

Yeni bölümden merhabalar bu bölüm biraz kanlı bir bölüm olucak kan tutan varsa okumasınn iyi okumalarr dilerimmm...

Kerem'den...

Ablamın o Eren şerefsiziyle nişanlanacağını öğrenmiştim.Nişanlanıp evlenecekti ve ben o it'le evlenmesini istemiyordum.Bir şekilde buradan kurtulup o nişanı bir şekilde durdurmalıydım.Merti yanımdan almışlardı başka bir depo'ya götürmüşlerdi.Onu da bulmalıydım.Ellerimdeki iplerden kurtuldum ve depo'dan bir şekilde çıktım.Nişa'nın yapılacağı evi öğrenmiştim bizim evde yapılıcaktı.Hemen eve gittim içeri girdim ama içeri girdiğimde ise artık çok geçti nişanlanmışlardı...

Babam'dan...

Kerem gelmişti.Ama nasıl olurdu bu hemen adamlarıma keremi yakalamalarını söyledi adamlar keremi yakaladıklarında ise kerem bağırmaya başladı:

Kerem:ABLA NASIL BUNUNLA EVLENİRSİN HA NASIL

Ablam:Kerem kiminle evlenip evlenmeyeceğimi sana sormamı beklemiyordun dimi.Ailem Eren'le evlenmemize karşı değiller aksine destek oluyorlar bize burada senin bir söz hakkın olduğunu düşünmüyorum da yok zaten.

Kerem bu duydukları karşısında şok olmuştu böyle bir tepki beklemiyordu.Kerem yeniden konuşmaya başladı:

Kerem:Abla bak o iyi birisi değil inan bana.

Ablam:Kerem ne dersen de benim evliliğime karışamazsın iş bitti.Eren'le nişanlandık ve çok yakında düğünümüz olucak.Seni beklerim.

Kerem bu laflardan sonra daha da şok oldu.Babamın adamları onu yeniden depoya götürdü.

-Düğün Günü-...

Firdevs'ten...

Düğün günü gelmişti ablam çok mutluydu ve bir o kadar da heyecanlıydı umarım hep mutlu olurdu.Bugün ablam için özel olarak hazırlandım.Düğün başlamıştı.Ta ki o silah sesini duyana kadar... Ve silah sesinden sonra yine bir acı ama bu sefer yalnız değildim ablam ve eren abi'de vurulmuştu.En son gördüğüm yüz ise keremin pek normal olmayarak gülümsemesiydi...Gözümü açtığımda yine hastanedeydim ama odada yalnız değildim.Ablam ve Eren abi'de vardı.Ne olduğunu sorduğumda ise Keremin yine silahlı saldırı yaptığını öğrendik.Bu sefer onu yakaladılar ve farklı bir depoya götürdüler ama bu depo diğerlerinden farklıydı hapishane gibiydi...

Yeni bölümden helloğğğğ umarım bölümü beğenirsinizz iyi okumalarrr dilerimmmm...:) :) :) Bu arada şimdiden 30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsunnnn...Tekrardan iyi okumalarr dilerimmm...:) :) :)

 

Loading...
0%