Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@floraaa_ny

Ben Katilim

bölüme başlamadan yıldıza basar,yorum yapar ve hesabımı takip eder bana destek olursanız çok mutlu olurum🌸

keyifli okumalar:)


Karşımda ki duvara baktım. Beyaz duvara,beyaz neydi saflık,temizlik belki,ama benim için değildi benim için beyaz artık lekeliydi benim gibi,kirliydi benim gibi,saf değildi benim gibi. Beyaz duvarda gözümü gezdirdim. kırmızı bir,kırmızı iki,kırmızı üç,kırmızı dört, kırmızı beş... onlarca kırmızı leke.


Usulca etrafta gezdirdim bakışlarımı. Beyaz olan her şey artık lekeliydi duvar,yer,yatak,bıçak,ellerim,vücudum, ruhum,hepsi lekeliydi. Elime baktığımda gördüğüm görüntü midemi bulandırdı beynimde tekrar aynı şey tekrarlandı.


'Ben katilim, ben katilim,ben katilim' elimde ki bıçağı yere fırlattım ve ellerimi yere koyarak geri geri sürükledim kendimi ardından duvara yaslandım. Çıplak bacaklarımı kendime çekerek ileri geri gitmeye başladım ardından gözümden akan yaşlarla elimi kulaklarıma kapattım ve avazım çıktığı kadar bağırdım.


"Değilim,ben katil değilim,değilim,katil değilim,katil değilim"diyerek gözlerimi kapatıp hıçkırıklar içinde ağladım. Bir süre sonra gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm şey karşımda kanlar içinde yatan ölü bedendi gördüğüm görüntüyle koşarak lavaboya ilerledim ve kusmaya başladım.


Bütün midemi boşalttıktan sonra kendimi lavabonun yanına attım. Sırtımı duvara yaslayıp kollarımı bacaklarıma sardım ve tekrar ağlamaya başladım. Gözlerimden akan yaşlarda boğuluyordum. Bir süre sonra gözlerimden yaş akmamaya başladı bu defada her nefes aldığımda boynumu dikenli teller sarıyordu,ellerimle boynumda ki telleri çıkarmaya çalışıyordum ama işe yaramıyordu sadece boynumu tırnaklarımla çiziyordum ve kanlar akıyordu. Bir süre sonra tırnak içlerimin kanla dolmasıyla vazgeçtim telleri çıkarmaktan çünkü anladım bu teller ömrüm boyunca kalacaktı boynumda çünkü,


BEN KATİLİM


yıldıza basarmısınızzzz


hesabımı takip edermisinizzzz

hesabımda bir kitabım daha var bakarsanız sevinirimmmm

Fikir ve düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz

Seviliyorsunuz🤍


Loading...
0%