Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@floraaa_ny


İLK KARŞILAŞMA


BÖLÜM ŞARKISI: Kaan Boşnak/Benimle kayboldun(şarkının ikinci bölümü Aramın iç sesi gibi ve gelecekten Spoi 😉)

KEYİFLİ OKUMALAR:)


~Lidya SAKMAN~


Koridorda hızla ilerleyip masaya gitmeye çalıştım çünkü buraya geldiğimizden beri etraf insanlarla dolu olmasına rağmen beni dik dik izleyen adam ciddi mânada rahatsızlık vermeye başlamıştı.


Başta pek takmamaya çalışsamda şu an çok rahatsız oluyordum masaya gidip " İlay hadi kalk gidiyoruz " dememle İlay kafasını kaldırıp "ne oldu ya,nereye gidiyoruz" dedi. kabanımı giyerken "ya sabahtır şu adam bana böm böm bakıyor daha fazla durmayalım" diyerek kısa bir şekilde özet geçtim. İlay hemen kalkıp kafasını salladı ve eşyaları toplayarak kapıya doğru yürmeye başladık.


Sakin ama aynı zamanda aceleci adımlarla kapıya doğru giderken adamında kalktığını gördüm. Başta birşey demedim ama bize doğru geldiğini fark ettiğimde "İlay ,dön geri,geri dön" diyerek ilayı çevirdim çünkü gecenin bu saatinde peşimizde bu adamla dışarı çıkarsak pek iyi şeyler olacağını düşünmüyordum.


İlay anlamış olmalı ki bir şey demeden hemen bana ayak uydurdu.Masaya geldiğimizde eşyalarımızı bırakıp oturduk kafamı çevirip baktığımda adamın bu defa masaya doğru geldiğini gördüm , içimden sabır çekerek hemen elimi çantama atıp içindeki biber gazını avucuma aldım.


Adama baktığımda buraya daha da yaklaştığını gördüm. Adam uzun boylu ve hoş giyimliydi,aslında hiç sapık gibi durmuyordu ama ne yalan söyliyim hareketleri gayet sapık gibiydi.


Adam masaya geldi ve yanımızda durdu başımı kaldırıp hayırdır dercesine kaşımı havalandırdım,adam anlamış olucakki "rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bir kahve içebilirmiyiz" adamın dediğiyle şok oldum,kafası güzeldi sanırım ne alaka yani tanımıyorum etmiyorum gelmiş kahve içelim diyor.


Afallamış bir yüz ifadesiyle adama bakarak "Pardon ama ben çıkaramadım , tanışıyormuyuz" dedim tanımadığımı biliyorum ama yinede sordum,adam mahçup olmuş bir yüz ifadesiyle "yok tanışmıyoruz ama ben belki tanışırız diye gelmiştim" ben tam konuşacaktım ki adam "yanlış anlamayın lütfen,evet biliyorum pek iyi bir şekilde açıklayamadım kendimi ama kesinlikle kötü bir niyetim yok "


Yani şimdi bende bilemedim çünkü adam çok içten konuşmuştu. Bence biraz sohbet etmekten birşey olmazdı diyerek İlaya izin istemek için baktım o da tamam anlamında gözlerini kapatıp açtı bende adama dönüp. "E ne diyim olur konuşalım biraz" sandalyeyi gösterip "buyrun oturun" dedim.


Adam masaya oturdu ve elini bana uzatıp "o zaman tanışalım ben Mir Aram AKER"

gülümsedim ve elimi uzatarak sıcak avucuna bıraktım "bende Lidya,Lidya SAKMAN" kısa bir süre bakıştıktan sonra elimi çektim ve ilaylada tanıştı


Bir süre sohbet ettik ve Aramın aslen Muşlu olduğunu ama savcı olduğu için mesleğinden dolayı buraya geldiğini öğrendim. Bende seneye mezun oluyorum hukuk fakültesinden yani meslektaş olacağız onunla,tabii ben okulu bitirmeyi başarırsam.


Sohbetin sonlarına doğru telefonum çaldı,baktığımda annem olduğunu gördüm bugün gittikleri tatilden dönüyorlardı. Masadan biraz uzaklaşarak Telefonu açtım ve annemlerle konuşmaya başladım...


Instagram:flor.aaa49

Tiktok:flora_ny_

hesapları takip ederek destek olur musunuz lütfen :)

Seviliyorsunuz 🤍


Loading...
0%