Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@floraaa_ny

BUNU YAPAMAZDI ONA


Bölüm Şarkısı: Sade Şarkı/Aydilge


Erken bölüm için 10 yıldız ve ya üstü gelmeli. Elimde bölüm var eğer sınır geçilirse hemen paylaşabilirim🌸


Bölüme başlamadan yıldıza basarmısınızzzz


Keyifli okumalar:)


lüks pek ilgimi çekmez. insanlar 'paranız var,ondan bu lafların' derler,ama bundan değildi ben basit şeyleri seviyorum; kitapları,tek bir dal çiçeği,yalnız kalmayı ya da anlayan biriyle olmayı.


Benim için lüks bunlardı. Mutluysam,huzurluysam yanımda sevdiklerim varsa tamamdı her şey,benim için. Mesela şu an gayet huzurluydum çünkü sevdiğim adam yanımdaydı.


O kim mi,o ansızın karşıma çıkan hayattaki en zor anımda yanımda olan adam,içimde sevgi beslediğim adam,ama öyle basit bir sevgi değildi bu sevgi,çünkü o hep benim yanımdaydı sadece bedenen değil hem ruh hemde kalple,hayatıma sadece bir buçuk yıldır dahil olmuş olsa bile...


"Nereye gidiyorsun güzelim gel ben bırakayım" düşüncelerimden onun kusursuz sesi ile söylediği sözlerle ayrıldım. "Okula gidecektim,zaten bir kaç gün kaldı bitmesine bari son günlerimi orda geçireyim dedim"


"İyi yaptın hadi gel ben götüreyim seni" diyerek benden ayrıldı ve elimi tutup arabaya doğru götürmeye başladı. Kapıyı geçmem için açarak eliyle hareket yaptı bende bu haraketine gülümseyerek.


"Yok Aram senin işin falan vardır ben giderim" bu söylediğime kızmış gibi kaşlarını çatarak "ben senin için kalkıp geleyim sende bana git de. Çok ayıp ettin be güzelim bu yüzden hemen arabaya bin laf etmeden" dediğiyle gülerek arabaya bindim.


Evet Aramla bir buçuk yıldır sevgiliydik. a


Annem ve Babamın vefat ettiği gece tanışmıştık ve ondan sonrada hep yanımdaydı taziye sürecinde ve sonrasında çok yardımcı olmuştu. O süreçten sonrada iletişimimizi kesmemiştik böylece baya yakın bir arkadaşlık kurmuştuk.


Taki onun gelip bana 'Lidya ben sana fena tutuldum' demesine kadar. Bu söylediğinden sonra ben çok şaşırmıştım çünkü ondan böyle bir şey beklemiyordum ama Ona karşı farklı duygular hissettiğim için bir süre düşünüp cevap vermeme kararı almıştım.


Başta ailemi kaybettiğim için ve bu süreçte o yanımda olduğundan dolayı bu duyguları hissettiğimi sandım ama yanıldım çünkü bu duygular İlaya beslediğim duygularla aynı değildi. İlay da bu süreçte hep yanımdaydı ama ona hissettiğim duygularla Arama hissettiğim duygular bambaşkaydı. Bu yüzden Aramı çok bekletmeden cevap vermiştim.


Yani onun itirafıyla sevgili olmuştuk ve çokta güzel bir ilişkimiz vardı.


Aram arabanın önünden dolandı ve gelip koltuğuna oturdu. Arabayı çalıştırıp yola çıktığımızda hemen elimi sıcak avucuna alıp sıkı sıkı tuttu ve üzerine öpücük bıraktı .


"Güzelim mezuniyette ne giyeceğine karar verdin mi?" Dediğiyle mezuniyet aklıma gelmişti. Ben pek gitmek istemiyordum hem ailemle kurduğumuz hayalleri gerçekleştiremiyorsam gitmenin benim için bir anlamı yoktu.


"Şey ya ben pek gitmek istemiyorum,hem oraya gidip o insanların içine girmektense seninle gezmek bana daha cazip geliyor"diyerek onu ikna etmeye çalıştım çünkü gitmemi istiyeceğini biliyorum.


"Lidya hayır,bak niye gitmek istemediğini biliyorum ama olmaz o mezuniyete gidilecek" biliyorum demiştim.


Yerimde çocuk gibi mızmızlanıp "yaaa Aram ben gerçekten gitmek istemiyorum"diyerek daha çok koltuğa tünedim. Araba durduğunda dışarı baktım okula gelmiştik konuyu kapatmak için fırsat bu fırsat diyerek,elimi kapının koluna attım ve "aaa şansa bak okula gelmişiz hadi görüşürüz sevgilim"diyip arabadan çıktım.


Aram arkamdan "Lidya"dedi a harfini uzatarak. Sonrasında benim arkamdan hemen o da çıktı arabadan. Tam arkamı dönmüş yürüyordum ki bize bakan kızları gördüm ve u dönüşü alarak geri dönüp pıtı pıtı aramın yanına gittim.Bu kurtlar sofrasında sevgilimi kızların ortasında yalnız bırakıcak değildim yani.


Dönüşümü görüp çarpık bir şekilde sırttı. Koca sırık anlamıştı onu kıskandığımı. Yanına gidip beline sarıldım,Ona sarılmamla o da bana sarıldı ve "Lidya o mezuniyete gidilecek anlaşıldımı" dedi oflayarak geri çekildim "yani sarılmamı istemiyorsan sarılma diyebilirsin niye böyle şeyler diyip uzaklaştırıyorsun kendinden anlamadım ki" söylediklerimin gerçek olmadığını o da biliyordu bu yüzden es geçti ve kendini uzatıp ellerimi tutarak öptü.


"Güzelim,Lidyam bak niye gitmek istemediğini biliyorum ama o mezuniyete gidicez tamamı çünkü bizim güzel anılar toplayıp,hayatımızda hiçbir yeri atlamamız lazım,emin ol annenle baban burada olsaydı senin o mezuniyete gitmemene aşırı derecede üzülürlerdi,anladın mı" dediğiyle gözlerim doldu ama onaylamak için usulca kafamı salladım çünkü doğru diyordu.


"O zaman şimdi okula git tadını çıkar çünkü bu gün okulun son günü" dediğine şaşırdım,okulun son günü bugün değildi ki,gözlerimi silerek tam söyliyeceğim zaman "ha birde bir an önce kendine elbise bul bence"


"Tamam bulurum,ama niye bu gün okulun son günü" diyerek merakımı dile getirdim. Gözlerimden öperek "çünkü ben yarın tamamen boşum ve seninle vakit geçirmek istiyorum,hem belki sizin şirketin işlerinede bakarız senin geçen söylediğin şeylere"


"Hmmm iyi o zaman ben gideyim son öğrencilik günümün tadını çıkartayım görüşürüz" dedim ve yanından biraz uzaklaştım ki "e bir sarılmak yokmu güzelim"dedi. Gülümseyerek yanına gittim ve sıkı sıkı sarıldım


Kokumu içine çekerek "görüşürüz Lidyam,kendine dikkat et"dedi ve saçlarımın arasına öpücükler bıraktı. Ondan ayrılarak "o zaman tekrardan görüşürüz,sende kendine iyi bak sevgilim" dedim ve uzaklaşmaya başladım.


Biraz gittikten sonra ona döndüm el salladım,o da bana el salladı ve ben gittikten sonra arabasına binerek gitti. Çok seviyordum onu...


💖💕


Okul bitmişti ve böylelikle benim öğrencilik hayatım tamamen bitmişti. Şimdi rahat bir oh çekebilirim gerçekten,afedersiniz ama şu üniversiteyi bitirene kadar bir taraflarım yırtıldı.


"Lidya yarın okula gelecekmisin?" Kübranın konuşmasıyla ona baktım "yok ya yarın gelmeyeceğim,Aramla takılıcaz birde elbise falan bulmam lazım mezuniyet için" dememle sevinçle ellerini birbirine çarparak.


"Ayy mezuniyete gelicekmisin valla çok sevindim ama hani gelmiyordun ne oldu"


Tepkisine gülümsedim "evet gelmeyecektim ama Aram gitmem konusunda çok ısrar edince kıramadım onu" Kübra öylemi dermişcesine kaşlarını kaldırıp


"Tabi ben köpek gibi peşinde dolaşayım kabul etme ama eniştem tek kelime etmeden kabul et" dediğiyle güldüm şaka yaptığını biliyordum. Sınıfımda en yakın arkadaşım kübraydı ve çok kafa dengi bir kızdı.


"Ay Kübra ay çok triplisin valla"diyerek omuzuna küçük bir tokat atıp masadan kalktım "sohbetine doyum olmuyor ama ben kaçar küboşum görüşürüz"diyerek el salladım,oda bana el sallayarak "görüşürüz lidyoşş ama bu konu burda kapanmadı bil" dedi gülümseyerek."tabiki biliyorum"dedim ve masadan uzaklaştım.


Çıkışa doğru yürürken bu tarafa gelen Keremi görmemle hızlandım,hiç sevmiyordum bu adamı-adam demeye bin şahit lazım- bir insan ne kadar yılışık olabilirse o da o kadar yılışıktı ve şerefsizdi.


Okulun ilk gününden beri peşimdeydi ama yüz vermiyordum,ama bu salak hâlâ peşimdeydi. Hızlandığımı fark ettiğinde o da hızlandı,dışarıya adımımı attığımda benimle beraber dışarı çıktı,buyur şimdi gel birde bununla uğraş.


"Nasılsın Lidya hiç selam falanda yok bakıyorum" ağzını yayarak konuşmasıyla göz devirdim ve samimiyetsiz bir şekilde gülümseyip "inanırmısın iki dakika öncesine kadar çok iyiydim,hem ben ne zaman selam verdim sana da bugün vereyim"


"Bak sorunumuzda bu sen bana hiç selam bile vermedin bu güne kadar bir versen işte o zaman bak nasıl cenneti yaşatıyorum sana" diyerek yine ağzını yayarak konuştu,bir tane yapıştırsam ağzına içim öyle bir rahatlardı ki.


Konuyu yine istediği yere çekmeye çalıştığı için konuşmayı bitirmek için"Sen yine boş konuşmaya başladın kerem benim işim var" diyerek uzaklaşıyordum ki. "hayırdır nereye ben bırakayım" demesiyle tepem attı ona dönerek. "pardonda ben niye sana hesap vericem ve sen kimsin ki beni bırakıcan,ha bak meraktan çatlama diye söylüyorum sevgilimin yanına gidiyorum"


Diyerek konuşmasını beklemeden arkamı döndüm ve yürümeye başladım daha çok bu salağı çekemeyecektim. Telefonumu alıp İlayı aradım sabah beni Aramın bırakmasından dolayı arabam evde kalmıştı İlaya da getirmesini söylemiştim ama şimdi nerde olduğunu bilmiyordum.


"Alo İloşum nerdesin" diyip konuşmaya başladım. "okuldayım Lidya bekle senin oraya geliyorum bende" dedi "tamam bekliyorum ama biraz hızlı ol" dedim "tamam tamam" diyerek telefonu kapattı.


Yürüyüp bankların olduğu tarafa gittim,oturup telefonumu açtım ve sosyal medyada gezinmeye başladım. Sonra Aramı merak edip ona mesaj yazmaya başladım.


Siz:Aramm ne yapıyorsun.(14.45)


A🤍: işlerle uğraşıyorum güzelim sen ne yapıyorsun.(14.47)


Siz: bende okuldan çıktım İlayın arabamı getirmesini bekliyorum.(14.47)


A🤍:aman güzelim gölgede otur hava çok sıcak.(14.48)


Siz: tamamm otururum (14.48)


Bir süre bekledikten sonra aklıma gelenle tekrar yazdım.


Siz: Aram bey müsaitseniz eğer sizi ziyarete geleyim diyorum. Müsaitmisiniz?(14.50)


A🤍: Ziyarete gelecek olan sensen ben her zaman müsaitim güzelim.(14.50)


Siz: tamam o zaman ben geliyorum(14.51)


A🤍: tamam gel bakalım.(14.51)


A🤍: ama dikkatli ol gelirken.(14.51)


Siz: tamam tamam öpüyorum :) (14.51)


A🤍: Ben bu öpücüğü kabul etmiyorum canlısını isterim.(14.52)


Siz: düşünmem lazım(14.52)


A🤍: buraya gelmeden düşün o zaman. (14.52)


Siz: tamam düşünürüm belki,görüşürüz. (14.53)


A🤍: kesin düşün,görüşürüz güzelim.(14.53)


Telefonu kapattıktan sonra İlay geldi onu eve bırakıp üstümü değiştirdim ve Aramın yanına gitmek için yola çıktım.


~Yazardan~


Aram odasında oturmuş son mahkemenin evraklarıyla ilgilenirken telefonuna gelen aramayla telefonu eline aldı ve kimin aradığına baktı arayan bir numaraydı kim olduğunu merak edip telefonu açtı ve kulağına götürdü.


"Alo"yabancı bir kadının sesi doldu aramın kulağına "Alo buyrun" "Merhaba ben .......... hastanesinden arıyorum az önce buraya gelen bir hasta vardı ağır yaralı,telefonunda sizinle konuşurken olmuş kaza,bu yüzden sadece size ulaşabildik eğer ailesini tanıyorsanız haber verebilirmisiniz."


Duyduklarından sonra aklına gelen isimle kanı dondu Aramın,konuşurken olmuş diyordu,aklına gelen kişiydi. Telefon kapandığında anlamalıydı bir şey olduğunu. Lanet etti kendine anlamadığı için,nasıl merak etmezdi. Şimdi ne olacaktı,gidecekmiydi,yoksa kadının aile dediği insanlarımı arayacaktı asla onlarla konuşmamaya yemin etmişti.


Bunu yapamazdı kendine,


Bunu yapamazdı ona...


10 yıldızı geçersek eğer bölüm erken gelir. Elimde bölüm bulunuyor bu yüzden bir an önce sınırı geçin derimmmm


Bölüm hakkında fikirlerinizi buraya yazarmısınızzz

yıldıza basarmısınızzzzz

umarım beğenmişsinizdir

kitaba destek olmak için hesapları takip ederseniz çok sevinirim

Instagram:flor.aaa49

tiktok:flor_ny_

Seviliyorsunuz🤍


Loading...
0%