Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@fluencia

Zara Zaxarçenko.

Yarı Türk, yarı Rus kökenli dünyaca ünlü mafya. Adeta bir İngiliz kraliçesi gibi her kes onu görünce önünde diz çöker. Her hangi bir yere kendinden önce adı gider, zaten adı her zaman her yerdedir.

 

Moskovada yaşıyor

25 yaşında.

Küçüklüğünden beri Rus mafyalar tarafından büyütülmüş ve eğitilmiştir.

Her bir kadının sert görünümünün ardında minik bir çocuk saklıdır aslında. O çocuğu günümüzdeki çirkin olaylardan korumaksa o kadının kendi hayat borcu sayılıyordu.

 

Fakat dünyadaki siyahlıklar o kadar koyu bir renkteydi ki içimizdeki masumluğumuz bile zamanla parlak ve canlı renklerini yitirmeye başlıyordu, karanlığın içinde kayboluyordu.

 

Masum doğar her insan, masum ölmez fakat. Ben masum doğmamıştım. Hayatım bir klasikten ibaret değildi. Böyle düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.

 

Ben Zara Zaxarçenko (Зара Захарченко). Hayatım boyunca tesadüflere ve kadere inanmadım. Kader denilen o lanet şey her zaman 1 adım önümüzde ilerliyordu fakat hep kafası bize dönük ve bir gözü bizim üzerimizdeydi.

 

Hakkımda bahsetmeyi sevmem. Beni tanıyan tanır, gerisi umrumda değil.

 

*

 

Alex Aleksandrov.

Rusyada doğmuş ve büyümüştür ve orada yaşıyor. Babası ve annesinin ikisinin de Rus olmasına rağmen Türk kökenlere sahip. Sözünün ikiletilmesinden ve kendisinin anlaşılmamasından nefret eder ve buna tahammülü yoktur.

 

26 yaşında.

Moskovada ünlü bir hastanede genel cerrah olarak çalışıyor.

Düşüncelerimiz kadar önemseniriz bu hayatta. Fikirlerimiz, konuştuklarımız ve bakış açımız bizi insan topluluğu içinde üstün de kılabilir, küçük de düşürebilir.

 

Az ve öz konuşmak sizi dinleyen insanlarda size farklı bakmak zorundaymışlarcasına bir hiss verir ve siz bu hisle gurur duyarsınız.

 

Hayattaki seçimlerimiz kim olduğunuzu anlatır size. Kimse aslında sizin için bir şeye karar vermez, arkanızdan iş çevirenlere bile bir bakıma kendimiz izin vermişizdir.

 

Hiyle; düzenbazlık masum olmayan insanların oyuncağıdır. Onu doğru yönetmeyi bilmezlerse ellerinde patlar.

 

Ben doktor Alex Aleksandrov (Алекс Александров).

Hakkımda daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz bunu haketmeniz gerekir.

___

Tanıtım sonu.

Fikirlerinizi bekliyorum. Yorumlarda buluşalım.

Görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın❣️

Loading...
0%