Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Gökten Düşen Kız.

@flymiamibro2

Arita, gözyaşları ile koşarak Gümüş Şato'dan uzaklaştı. Kavalı paramparça olmuştu, şimdi ise içinde koca bir boşluk hissi vardı. Gözyaşlarını durduramıyordu, Cerbeus'un kurbanı olmaktan bıkmıştı, kendini nasıl koruyacağını, korumayı bırak.. gücünü nasıl kullanacağını bile bilmiyordu! Nefesi düzensizdi, içindeki öfke ile hüzün birbirine karışmıştı. Elindeki tek değerli eşyasını yitirmişti, ama kaybettiği daha da fazlaydı. Güvenini ve cesaretini Cerbeus'un zorbalığı altında yitirdiğini düşünüyordu.

Rüzgarla kıpırdanarak, kendinden geçen altın güllerin arasında siyah bir kedi belirdi. Arita, bunun kim olduğunu biliyordu..

"Taro.." diye seslendi.

Bu Kedi Adam Taro'ydu. Siyah kedi yok olmuştu, onun yerine siyah saçlı, gözünden çenesine kadar inen bir yara izine sahip, bir genç adam gelmişti. Çiçeklerin arasından çıktı ve Arita'ya doğru ilerledi. Turuncu saçlı oğlanın, yani Arita'nın, narin, beyaz elini aldı ve tuttu. Kaşları çatıktı.

"Özür dilerim." dedi. "Seni koruyamadım, kedi formumdayken büyükannenin en sevdiği vazoyu kırdığım için gücümü üç saat boyunca etkisiz hale getirdi. Kötü bir kediyim."

Arita'nın gözleri kocaman oldu, korku ve endişe ile doldu. Başını hemen hızlı bir şekilde iki yana salladı. "Hayır, hayır.." diye mırıldandı. "Senin bir suçun yok.."

Taro, gözlerini devirdi. Ellerini Arita'nın omzuna götürdü ve Arita'yı hafifçe sarstı. "Kötü bir kediyim." diye tekrarladı. "Sen, o gün beni zorba ve acımasız çocuklardan kurtardın. Bir Kedi Adam olarak, görevim seni ölene kadar korumak. Ve, bunu yapamadım." daha sonra derin bir nefes aldı. "Cerbeus'u uyarmıştım."

Arita'nın şaşkınlıkla olan gözleri, daha da büyüdü. "Ne? Onu uyardın mı!?"

Taro, ellerini Arita'nın omzundan çekti. "Bunca zaman iyi bir kedi oldum ve seni dinledim." diye açıkladı Taro. "Ama bu kadarı da yeterdi, sana daha fazla zarar gelmesine dayanamadım. Hayaletli Yol'da onu yakaladım, sana dokunmaması konusunda onunla konuştum. Demek ki yeterince açık konuşamamışım." son cümleyi söylerken, sesi öfkeliydi. Arita ise bakışlarını ona sabitlemişti. Hala ufak bir şok içerisindeydi.

Kedi Adam Taro, Arita'nın korumacı kedisiydi. Zamanında Arita, onu zorba çocuklardan kurtardığı için bir Kedi Adam olarak Taro'nun görevi Arita'yı ölene kadar korumaktı, Cerbeus'u hayaletli yolda korkutmasının sebebi de buydu.

"Kavalım Cerbeus'un ellerinde parçalandı." dedi Arita. Bu olay, sonsuza kadar unutmayacakları listesindeydi. Arita'nın günlüğünde, 'sonsuza kadar unutmayacağım şeyler.' diye bir sayfa vardı.

Taro, yumruklarını sıktı. "Halledeceğim." dedi kararlı bir sesle. Daha sonra, yüz ifadesi ve ses tonu yumuşadı. "Hey, seni koruyamadım, ama yine de beni affedebilir misin?"

Arita, gülümsedi. "Sana asla kızmam, Taro." dedi. "Seni sevdiğim kadar kimseyi sevemem." ,

Gökyüzünden ince ince yağmur damlaları düşmeye başladı, Arita gökyüzüne bakıyordu. Kısa, siyah saçları rüzgarda savrulurken, gökten genç bir kız düşüyordu.. üzerinde incecik, beyaz bir elbise vardı. Elinde tuttuğu süpürgeden, parlak bir şeyler yayılıyordu..

Kız, tam Taro ve Arita'nın önüne düştü. Düşerken, süpürgesi tıpkı Arita'nın kavalı gibi paramparça oldu. Beyaz elbisesi, toz parçaçıkları ile dolmuştu. Kızın yüzünde, oldukça korkak bir ifade vardı. Taro ve Arita, birbirlerine, daha sonra kıza baktılar.

Loading...
0%