Yeni Üyelik
16.
Bölüm

14. Bölüm

@gece.71

Odanın kapısının açılmasıtyla hemeen perdeyi Tuna'nın üzerine çekmiştim. "Ne yapıyorsun güzelim burda." diye soran Baran abime döndü bakışlarım. "Öyle abişim bir hava alayım diye pencereyi açmıştım şimdi de soğuk oldu diye kapatıyordum." dediğimde gülümseyip kapıya yöneldi. "Tamam güzelim yatıyoruz biz de." dedi ve odadan çıktı ben ise hemen telefonu elime alıp Tuna'ya yazdım.

Siz; Tuna yarın konuşalım iyi geceler..

Görüldü...

Cidden mi? Az önce bana görüldü mü attı lan o? Neyse ya bahçeye çıkaım biraz, uyku tutmadı. ĞÜzerime bir ceket alıp bahçeye çıktım. Böyle ani kararlar veriyordum işte ya, pekte sorgulamayın.

Aşağıya indiğimde Bertuğ abimde çardakta oturuyordu. Hemen yanın koştum. "Niye uyumadın kız sen?" diyen Bertuğ abime yandan bir bakış attım. "Uyku tutmadı. Hem sen niye uyumadın?" diye sorduğumda bakışlarını yıldızlara çevirdi."Uyku tutmadı." aldığım cevap karşısında hafifçe kıkırdadım. Bir süre sessizce oturduk. Bertuğ abim dayanamamış olacak ki sessizliği böldü. "Asya, sana bir şey diyeceğim." dedi ve cevap dahi vermemi beklemeden konuşmaya başladı. "Eğer bir gün gerçekten sevdiğin biri olursa ve seni de gerçekten sevdiğine inandıran biri olursa bana söylersin değil mi?" dediğinde önce bir duraksadım. "Evet abi tabi ki söylerim, tabii önce biraz korkarım ama." dediğimde hemen lafa atladı. "Sakın korkma tamam mı? Ben belki kıskanç olabilirim, hatta çocuğu dövedebilirim ama sen bana söyle tamam mı? Yani çekinme. Arkadaşım ol." dediğinde kocaman sırıttım. "Teşekkürler benim canım abim..." dedim ve boynuna sarıldım. Kafamı omzuna yaslayıp orada uyuya kaldım. Duyduğum son şey ise "Bir gün tabi ki gideceksin güzelim... Ama bu gerçek beni delirtmeye yetiyor." alnıma bırakılan öpücükle kendimi uykunun kollarına teslim ettim.

 

........................

 

Telefonuma gelen ve susmak bilmeyen bildirim sesleriyle uyandım. "Bu ne ya böyke sabah sabah." diye telefonu elime aldığımda mesajların Yiğit'ten geldiğini görmüştüm. Hemen mesajları açıp okumaya başladım. Bir sürü ekran görüntüsü vardı. Ve hepsi de.. Yiğit'le Burçak'ın konuşmalarıydı.

Burçak benim arkaadaaşımdı fakat benim yakın arkadaşım değildi. Ama Yiğit'in hoşlandığı kızdı. Ve mesajlarda Yiğit'in benim hakkımda dedikleri... Ben bunları haketmemiştim. Ben bunları asla haketmemiştim. Ben Yiğit'e güvenip sırlarımı anlatmıştım. Ve o da gidip Burçak'a mı anlatmıştı yani. Yiğit benim en yakınımdı. O benim en yakın arkadaşımdı. Her şeyimi bilen, istese canımı verebileceğim sayılı kişilerdendi. Ve o artık yoktu. O artık gitmişti.

Hayat bir savaştır. Vazgeçmek istediğiniz, ama kendiniz için değil arkanızda bıraktıklarınız için vazgeçemeyeceğiniz bir savaştır. Benim herşeyden vazgeçtiğim zamanlarım olmuştu. Ve en üzücüsü de gerie bırakacağım kimse olmamasıydı, işte o zaman hayat bana bir iyilikte bulunmuştu, ve karşıma Yiğit'i çıkartmıştı. Demekki bu bir iyilik yerine bir savaştı. İstese canımı vereceğim arkadaşım beni sırtımdan defalarca kez bıçaklamıştı. Yapılmasından en nefret ettiğim şeyibana yapmıştı. Kim olursa olsun affetmeyeceğimi bile bile... DEmek ki artık benden vazgeçmişti, ve benimde ondan vazgeçmem bu kadar zor olmamalıydı. Olmayacaktı da.

 

Mesajlar;

Burçak; Asya ne kadar da iyi biri değil mi Yiğit?

Yiğit; Evet, ama o da yılanın başı.

Burçak; Neden öyle dedin?

Yiğit, İnsanları çok kolay manipüle ediyor. Etrafındakilere sürekli kendini acındırmaya bayılıyor. Ve ilginin üzerinde olması için yapamayacağı şey yok. Ama ona da acıyorum.

Burçak, Böyle dememelisin. O her zaman senin yanında oldu, sana destek oldu bu yaptığın nankörlüğe giriyor.

Yiğit, O benim yanımda olmadı beni kullandı.

Burçak; Çok yazık Yiğit, o bubnları düşünmezdi. O sazece arkadaşı olmanı, sevmeni istedi.

Yiğit; Ailesi bile onu sevmiyorken, benim sevmemi bekleyemezsiniz.

 

Burçak'la Asya'nın mesajları.

Burçak; Bana bak sakın üzülmüyorsun.

Burçak; Balı ben bunları üzül diye atmadım ki sana.

Burçak; Yanına geliyorum.

Asya; Ben Ordu'dayım.

Burçe; Adresi at akşama ordayım, itiriaz istemiyorum.

............

Saatlerdir sessizce ağlamaktan gözleri şişmişti. Saat gecenin 3 ünden beri ağlamamı kontrol edemiyordum ve saat 7 ydi. Hemen kalkıp kısa bir duşa girdim ve ardından üzerime siyah bir tayt ve siyeh bir sweert giydi. Ağlsadığım belli olmasın diye yüzüme bol bol makyaj yapotım. Ve aşağıya indim Herkes erkenden işe gitmişti, annemin ise başı ağrıdığı için salonda oturuyyordu, Bertuğ abimde odasında oyun oynuyordu. Annemin yanına gittim. "Anne akşam arkadaşım bgize yatılı gelse olur mı?" diye sordum. "Olur tabi kızım, kimmiş bu arkadaşın?" dediğinde hemen cevapladım. "Burçak, zaten şimdi onun yanına gidicem akşam gelirim." dedim ve evden çıktım.

 

..................

AŞKOLARRRRR BİRAZ KISA Bİ BÖLÜMDÜ BUGÜN İÇİNDE YENİ BÖLÜM ATICAMMMM.

BU ARADA BURÇAK DIŞINDA YENİ Bİ KARAKTER DAHA GELCEEK AMA İSMİ BULAMIYORUM BİRAZ ÖNERİ VERİR MİSİNİZ
???????

ÖPTÜM BAYSSS. SEVİLİYORASUNUZZZZZZZZZZZZZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%