Yeni Üyelik
17.
Bölüm

15. Bölüm

@gece.71

"Bertuğ abiii" diyerek abimin odasına girdim. Burçakyi karşılamaya gitmem gerekiyordu ve hedef Bertuğ abimdi. "Abişim benim bir arkadaşım gelcekte onu almaya gidebilir m,iyiz?" dediğimde birden olduğu yerde dikleşti. "Kimmiş bakalaım bu arkadaş" dedi hesap sorarcasına. "Burçak abicim hadi kalk kız şu soğukta dışarda donsun mu?" dedim vicdanına oyayarak. Yattığı yerden kalktı. "İyi tamam hadi bakalım gidelim." dedi ve birlikte annemlere haber verip evden çıkmıştık. Annem çok heyecanlıydı, eve bir arkadaşım geleceği için.

Bertuğ abimle arabaya binip havaalanına gitmeye başladık. Yaklaştığımızda cebimden telefonumu çıkartıp Burçak'yi aradım. "Alo nerdesin?" dedim o ise sitemli bir sesle, "Kızım ben sana sen gelme adresi at ben taksiyle gelirim demedim mi?" dedi.

Çantamdan şarj kablosunu aradığım için telefon hoparlördeydi. Bertuğ abim Burçak'nin ne kadar feminist bir kişiliği olmadığı için bir anlığına büyülük taslama gafletinde, erkeklik taslama gafletinde bulundu.

"Gece gece bu saatte, tek başına taksiyle nasıl gelecek acaba?"dediğinde telefondaki sinirli ses gecikmemişti. "Fıstığım yanındaki öküz kim?" dediğinde gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. "Bertuğ abim Burçe hadi sen gel konuşuruz." telefonu kapatırken duyduğum son sesler ise "Öküz, dağ ayısı." gibi kelimelerdi. Bertuğ abime baktığımda salak gibi sırıtıyordu. "Niye sırıtıyorsun abi?" dediğimde bana baktı. "Bi kadından 'yakışıklı,çapkın veya taş gibisin' dışında farklı bir kelime duydum. 'Öküz' bunu sevdim." dediğinde ona deliymiş gibi bakıyordum. Çünkü zaten deliydi. "Tam da sana uyan bi kelimeydi abicim." dedim ve sessizce önüme döndüm. Şu son 1 yıldır yaşadığım olaylara bakacak olusa iyi bile dayanıyorum.

Havaalanına geldiğimizde Burçak'ı hemen görmüştüm. Zaten havaalanının dışında bekliyordu. Ve onu zaten çok özlemiştim. Arabadan inip yanına koştum. O da beni hemen farketti. Yanına gidip sımsıkı sarıldım. "Asya'm çok özledim." dedi ve daha sıkı sarıldı. Arkadan Bertuğ abimin sesini duydum.

"Ee hasret giderme faslınız bittiyse hadi arabaya!" dedi ve hep birlikte arabaya bindik. Arabada Burçak'la bir çok konu hakkında konuştuk, anlamadığım şey iseBertuğ abimin dikiz aynasından sürekli Burçak'a bakmasıydı.

Eve geldiğimizde Burçak'ı tüm aileyle tabıştırmıştım, sonra kendisi üstünü değiştirmek istediği iöin yukarı çıkmıştı biz ise Bertuğ abimle oturuyorduk.

"Asya?" dedi Bertuğ abim meraklı bir ded tonuyla. "Efendim abi?" dedim.

"Bu Burçak? Nerden arkadaşın?" dedi bana bakarak. Çaktırmadan güldüm. "Ortaokuldan beri arkadaşım abicim. Çok tatlı kızdır kendisi. Bilgisayar oyunlarında rakip tanımam." dedim ve telefona bakmaya devam ettim. Çok geçmeden Bertuğ abim bir soru daha sordu.

"Hep burda mı kalacak?" dediğinde kafamı kaldırdım. "Yani Ordu'da mı manasında dedim." dediğinde bende konuşmaya başladım. "Bilmiyorum abicim ama aynı üniversiteyi kazanırsak burda kalır. Zaten halası burda yaşıyor, şimdi de kendine özel ev arıyor." dediğimde ağır ağır başını salladı. "Tamam güzelim." dedi ve arkadan annemin sesini duydum.

"Hadi bakalım geçin sofraya." diyen annemle birlikte Burçak'ı da çağırıp yemeğimizi yemiştik. Annemle babam Burçak'ı çok sevmişlerdi. Bizde şimdi odamızda dertleşiyorduk.

Burçak yiğitin yaptıklarını anlatınca ağlamadan duramamıştım, o benim en ykınımdı. Ama bilmediği bir şey vardı, Canımın acıdığı kadar can yakardım.

Artık hayatımda yoktu, hesap dahi sormaya tenezzül etmeyecektim. Ama bana karşı tek bir yanlışında, gerçek Asya'yla tanışacaktı ve bunu hiç istemezdi.

"Ee sende durumlar nasıl? Özellikle Arda'yla?" diye sorduğumda kusuyormuş gibi yaptı. "O piçi konuşmayalım. Yaklaşık bir ay önce bitirdim zaten. Malın tekiydi. İyi oldu." dedi ve bana bakıp, "Ee sende yok mu hiç enişte adayımız?" dediğinde utanarak gülümsedim. "Eh biri var ama." dediğimde çığlık atıp üzerime atladı. "Noluyor be kızım?" dedim. "Ay pardon birden heyecanlanmışım." odabın kapısının çalınmasıyla birbirimize baktık. "Ay noluyor noluyor?" diyerek kaoıyı açtığımda karşımda Bertuğ abimi görmeyşnbeklemiylrdum.

"Gençler tam 5 saattir bu odada napıyorsunuz?" dediğinde birbirimize baktık. Hem ağladık hem gükdük vallahi.

"Tamam neyse annem artık yatmıyorlar mıymış fiyor." dediğinde onaylayıp ytmaya koyulduk. Burçak kendi odasına geçtiğinde bende tucalete gidip bakımımı yaptıktan sonra yattım.

Güzelin derdi çok oluyormul be!

Tam gözlerimi kapatıcakken telefonuma gelen mesaj sesiyle itkildim.

Tuna; Özlemekten geberdim be kızım!

İstemsizce sırıttım.

Siz; Psikopat mısın nesin?

Tuna; Galiba öyleyim.

Siz; Bence de..

Tuna; Yarın sinemaya gidelim mi?

Siz; Çok isterdim ama arkadaşımla gezicem.

Tuna; Hangi arkadaş?

Siz; Seni hiç alakadar etmez.

Tuna; Güzelim erkek mi bu şahsın cinsiyeti?

Siz; Bilmem.

Tuna; Çıldırcam

Tuna; Kim bu?

Tuna; Güzelim söyler misin?

Tuna; Asya'm hadi

Telefonu sessize alıp kendimi uykunun kollarına teslim ettim. Ee uyku önemliydi canım şimdi.

.........

Selamm... Naberr?? Nasılsınızzz?? Bölüm nasıldı bakim??

SEVİLİYORSUNUZ❤️‍🩹❤️💋🫶💓

Loading...
0%