Yeni Üyelik
18.
Bölüm

16. Bölüm

@gece.71

Bölüme başlamadan önce ufak bir kaç cümle söylemek istiyorum.

Öncelikle sizlere çok değer veriyorum ve fikirleriniz benim için önemli. Kitapta hoşumuza gitmeyen bir şey mi oldu?? Okunmaşar gittikçe azalıyor ve bu beni üzüyor☹️.

Bu aralar çok fazla bölüm atamıyorum tekrar kusura bakmayın.

Yazım hatalarım varsa şimdidrn affola.

KEYİFLİ OKUMALAR...

.....

Çoktan kahvaltı yapmıştık, abimler işe gitmişti, annemle babam ise babaannemlere uğrayacaklardı. Evde ise ben Burçak ve Bertuğ abim vardık. Bu ikisi niye sürekli birbirlerine kaçamak bakışlar atıyor?

"Üff hadi abi ya dışarı çıkalım." dedim Bertuğ abime bakarak. "Tamam güzelim nereye gidelim?" dediğinde hemen cevapladım. "Kafeye filan gidelim ya ne bileyim?" dediğimde Burçak lafı devraldı.

"Avm'ye de gidebiliriz." diye bir öneri sundu. "AYY evet abişim noğlursun yaa." diyip köpekbalığı bakışlarını sunduğumda daha fazla dayanamadı.

"İyi tamam hadi gidin giyinin arabada bekliyorum." dediğinde yanına koşup yanağından kocaman öptüm. "Bir tanesin sen ya favori abimsin." dediğimde kocaman gülümsedi. "Bu dediğini unutursan bozuşuruz cimcime." dedi ve bende koşarak odama çıktım. Havalar soğumaya başladığı için uzun kollu bir crop giydim, fazla ülütmüyordu, zaten avm sıcak olurdu. Altıma da bir paraşüt pantalon giyip, Formula ceketimi giydim. Tabii ki Ferrariydi ;) Ayakkabılarımı da giydikten sonra aşağıya indim. Burçak'la abimi konuşurken yakaladım. Kusura bakmayın gençlik, tabi ki de dinleyecektim.

"Kızım bi dinle!" diyen Bertuğ abime fırsat vermeden Burçak konuşmaya başladı. "Ne kızımı ya ne kızımı? Belki minik bir hoşlantıdır senin bana karşı duyduğun duygular. Belki benim ki de öyledir buna hemen aşk diyemezsin. Ayrıca Asya bu duruma ne der? Biraz da onu düşün."

"Asya bir şey demez, aksine mutlu olur."

"Asya'yı ne kadar tanıyorsun ki? Öz kardeşinle daha yeni tanıştın."

Bu ağır olmadı mı Burçak? Abime bunu neden dedin?

Bertuğ abimin gözlerinden bir tek hayal kırıklığı okunuyordu. Burçak yapmış olduğu şeyin farkına varmış olacak ki, "Bertuğ, öyle deme-"

"ÖYLE DEMEK İSTEDİN." diye bağırdığında Bertuğ brn bile sıçradım. Burçak sivri dilliydi ve fazlasıyla. Abim alttan alırdı fakat tersi pisti.

"Sana karşı duyduğum bu şey aşk. Bundan emin olmasam sana söylemezdim. Ve senin de beni sevdiğini biliyorum. Asya'nın saygı duyacağına da emindim. Ama sen beni zerre dinlemeden yargılamayı seçtin. Bir daha da sakın ve sakın bana kardeşimi anlatmaya kalkma. Ona yıllar sonra kavuşmuş olabilirim, ama kimse, hiç kimse, hatta sen bile bunu sorgulayamaz." Ve arabaya binip hızla kapıyı kapattı.

Doğrusunu söylemek gerekirse Burçak'a biraz hak vermiştim ama obu dememeliydi. Canım abim ya. Kıyamam.

Bende gülümseyerek arabaya binip abişimin yanağından kocaman öptüm.

.......

2 saattir avm deyiz ama ikisi de mal gibi dolaşıp duruyo. Yeter da.

"Bana bakın! Ne oluyor bilmiyorum ama enerjimi sömürüyorsunuz. Gidin bir yerde oturun ben gezeceğim." dedim ve tepkilerini dahi görmeyi beklemeden arkamı dönüp bir restoranta girdim. Girmemle birlikte kan beynime sıçramıştı.

Tuna.

Bir kadınla.

Baibaşa.

Yemek yiyordu.

İçimde tarif edemeyeceğim bir duygu belirdi. La havle.

Sinir tüm bedenimi kaplıyordu.

Kolar adam Tuna'nın yanına gidip oturdum. Beni görmesiyle yüzünde bir hayli şaşkın bir ifade belirdi. "Bu kadın kim Sevgilim." Sevgilim kısmını bastırarak ve kadının gözlerinin içine bakarak söylemiştim. "Sevgilim?" dedi Tuna tekrar. Şaşkınlığına şaşkınlık ekliyordum. Birden yüzünde anlamlandıramadığım bir sırıtış belirdi. "Lise den arkadaşımdır kendisi Hale." dediğinde elimi Hale denen kadına uzatım. "Asya. Tuna'nın sevgilisiyim." dediğimde kadının afalladığı bariz belli oluyordu. Bir süre oturduktan sonra Tuna'yla birlikte kalkmıştık. Restoranttan çuktığımızda Tuna'nın koluna bir yumruk attım. "Sen." Bir yumruk daha, "Ne diye" bir yumruk, "Elin kadınıyla" bir yumruk "yemek yiyorsun." dediğimde daha sırıtmaya devam ediyordu. "Oy oy kıskanmış mı bakalım benim güzelim?" dediğinde sinirlerim iyice tepeme çıkmıştı. "Ne kıskncam seni be?" dediğimde "tamam tamam." dedi ve elini belime atıp yürümeye başladık.

.......

"Tekrar çok memnun oldum Burçak." dedi Tuna, Burçak'ın elini sıkarak. "Bende Tuna." diye karşılık verdi Burçak'da. Tuna, Burçak'la tanıştığından beri bir hayli rahatlamıştı, şu arkadaşımın Burçak olduğunu öğrendiğinden beri dedek daha doğru olur gerçi. Vedalaştıkran sonra eve geçtik ve herkes kendi odasına geçmişti. Ev halkı bugün çok yorgundu o yüzden herkes uyumaya gitmişti. Ben ise dışarda sigara içen Bertuğ abimi görünce hemen yanına indim.

"Sigara içme." dediğimde bakışları bana döndü elindeki sigarayı hemen söndürüp çöpe attı.

Gidip kollarının arasına girdim. Sıcacıktı burası, evdi, güvendi, huzurdu.

"Abi."

"Hıh?"

"Ben aşık oldum."

"Ne?"

(Çaresizlik)

......

Yorumlarınızı ve oylarınızı bol bol bekliyorum aşklarım. Öptümm. Seviliyorsunuz.

 

 

 

 

Loading...
0%