Yeni Üyelik
19.
Bölüm

17. Bölüm

@gece.71

"Abi."

"Hıh?"

"Ben aşık oldum."

"Ne?"

(çaresizlik)

"Hani demiştin ya arkadaş olalım. Anlat her şeyini diye. Aşık oldum."

Yutkudu. Elleri yumruk halini aldı. "K-kime?"

"Tuna."

"Bizim Tuna"

"Bizim Tuna."

"Ulan ben de o şerefsizi gebertmezsem." diyerek tam ayağa kalkıyordu ki engelledim.

"Abi bunu sinirlen diye yapmadım. Sadece haberin olsun istedim." dediğimde bana baktı. "Bu lavuk seni seviyor mu?" dediğinde başımı aşağıya yukarıya salladım.

"Sende eminsin yani seviyorsun?" dediğinde yine başımı aşağıya yukarıya salladım.

Geri arkasına yaslandı. Tamam o zaman yarın beni götür zaten sadece bir iki yumruk atarım.

......

"Ulan şerefsiz madem seviyorsun niye haber vermedin şan?" diye bir yumruk daha indirdi Bertuğ abim Tuna'nın suratına. Sonra ise ayağa kalktı. "Bana bak kardeşimi üzerden, seni üzemem direk belanı sikerim."

"Tamam abi. Aaya için her şeyi yaparın." dedi ve o da ayağa kalktı. "Bizimkilere ne xaman söyleyeceksiniz?" dedi Bertuğ abim. "Bu akşam." dediğimde ikiside aynı tepkiyi vermişlerdi. "Ne?"

"Ailemden bir şey saklamak istemiyorum. Akşam sende babanı al her zaman gittiğimiz restorantta buluşalım."

........

Hemen Tuna'yla konuşmamın ardından eve gelmiştik. Bende üzerimi değiştirip aşağıya indim. "Sevgili dad, mom ve abi takımı. Akşam herkes hazır olsun yemeğe gidiyoruz Burçak sende geliyorsun. İtiraz istemiyorum."

"Nerden çıkrı ya of." dedi Gökalp abim. "Kardeşlere of denmez." diyip yastığı kafasına fırlattım ve hazırlanmak için odama çıktım.

Dolaptan gözlerimle uyumlu mavi bir elbise aldım. Altına da ince topuklu bir ayakkabı giyinip aşağıya indim. Abi takımı hazırdı. Baran abim yanıma gelip. "Kıxım katil mi ediceksin bizi bu nedir?" dediğinde hafifçe kıprandım. Bu gece olucak gibi ama hadi hayırlısı. Zaten en çok Baran abimle, Kuzey abimden korkuyordum.

Restoranta girdiğimizde Tuna'lar da gelmişlerdi yemeğimizi yedik be ayağa kalkıp konuşmaya başladım.

"Çok sevgili ailem, annecim, babacım, abilerim ve (Tuna'nın abbasının adını unuttum Orhan olsun skskks.) Orhan amcacım." dediğimdr tüm bakışlar bana döndü.

"Şimdi söyleyeceğim şeyi sakinlikle karşılaesınız diye umuyorum. Sanmıyorum umuyorum. Bunu sizden saklamak istemedim çünkü siz benim ailemsiniz. Biz Tuna'yla sevgiliyiz.."

.....

Yeni bölüm heliyor kısa demeyinnn.

 

 

 

Loading...
0%